Nastrój

Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie :blush: i duże zmiany u was :blush::star_struck:

2 polubienia

U nas również nadal nic 🫩:snowflake: chyba już się nie doczekamy :cold_face:

Gdyby jeszcze ten śnieg nie walił tak w twarz to spacerek byłby 10/10 :sweat_smile:

2 polubienia

Dokladnie najgorszy jest wiatr z tym sniegiem prosto w twarz :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: pieknie wyglada na drzewach :yum:

1 polubienie

Oj nie dla mnie to jest normalnie mega coś tak zupełnie inngo

Dzisiaj widzialam taki list od samotnego Pana , samotnosc jest przerazajaca ;(

Ojejku! Jestem koordynatorka tej akcji :pleading_face:

wszystkie te listy są wzruszające, a jak chodzę
na finały do placówek kiedy rozdajemy te prezenty i widzę tych starszych schorowanych ludzi to się co roku zalewam łzami, ale żeby nie było, że jest smutno i ponuro - w dniu rozdawania prezentów w placówkach są imprezki i seniorzy bardzo się cieszą z tego co dostają :hugs: pan jest samotny, ale z tego wszystkiego dobrze, że chociaż należy do DPS…tam ma towarzystwo - wiem, że to słabe pocieszenie, ale to zawsze coś :frowning: Mikołaj dla Pana też się już znalazł, ale na miejscu Mikołaja dziwnie bym się czuła kupując komuś garnitur do pogrzebu :pleading_face:

Starszne sa smutne te listy :frowning: czasami czytam i dopiero docera ze niektorzy tak nie wiele potrzebuja do szczescia, pszampon do wlosow, kapcie … dla nas przeciez jest to na porzadku dziennym a dla nich cos niezwyklego ;(

Super ze Pan otrzyma to co chce jesli to sprawi ze bedzie szczesliwy to super :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Ale ciesze sie ze ludzie w tym przypadku nie zawodza , i spelniaja marzenia innych ludzi i dzieci :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Taak, chociaż w tym roku i tak były aferki bo niektórzy np. prosili o papierosy albo bransoletki Pandory :smiley:

Ale ja uważam, że każdy ma prawo mieć marzenia i nie zawsze muszą prosić tylko o szampon czy żel pod prysznic :snowflake::woman_shrugging:

Hehe no tak prawda :wink:
Czy zdarza sie ze ktos nie znajdzie swojego mikolaja .?

O tak to racja. Kiedyś pisałam że wysyłam paczkę do fundacji,sercem przyprawione, i tam też są listy nie tylko od starszych osób. Jeden chłopak poprosił o podróbki perfum Armaniego i fala komentarzy że takie perfumy i że co on sobie wyobraża albo inna dziewczyna o dres Nike. No każdy ma marzenia i coś co dla nas jest normalnością dla innych może być naprawdę spełnieniem marzeń. Swoją drogą jedna pani napisała że bierze ten list i kupuje oryginalne perfumy więc myślę że chłopak będzie zadowolony.

Właśnie @Kiniawes też jestem ciekawa

1 polubienie

@ewelkar899_wp.pl @Kargaw jest nawet pan który prosił o wózek elektryczny który kosztuje 20 tys i długo szukał Mikołaja i znalazł! Łukasza Litewke - posła, który zrobił zbiórkę i będzie wózek :pleading_face: dużo właśnie aktorów też się przyłącza i oni często też biorą te droższe prezenty :heart_eyes:

Co do pytania to - no aktualnie sprawa wygląda tak, że każdy ma swojego Mikołaja, do jutra wszystkie paczki powinny być w placówkach, na 13 tys paczek brakuje ok 3 tys, my się kontaktujemy z tymi ludźmi i pytamy czy na pewno dostarcza, jak nie ma odzewu to list szybko wraca na platformę i na szybkości szuka się kogoś kto może zrobić prezent w dwa trzy dni :smiley: gorzej jest jak ktoś obiecuje, że prezent zrobi i mówi że dostarczy osobiście a finalnie tego nie robi (rozumiem jakieś sytuacje losowe) ale prawda jest taka że na zrobienie prezentu jest dużo czasu i zawsze my potwierdzamy z darczyńcą czy się tego podejmuje :smiley: ale no jak prezentu nie będzie to wtedy senior dostaje “paczkę awaryjną” ale to nie jest zazwyczaj wsyztsko to o co prosił, tylko no po prostu wiecie coś żeby nie czuł się pokrzywdzony, że inni mają a on nie :frowning: całe szczęście takich sytuacji nie ma dużo, to są jakieś pojedyczne przypadki :hugs:

2 polubienia

Dorzucilam sie swoja dyszka do tego wozka od Litewki :heart: jestem krokodylkiem :joy: i mega jestem z tego dumna :heart:

1 polubienie

Wiem widziałam tą akcję. Team litewka jak zwykle przebil stawkę. Kurcze to przykre że ktoś obiecuje a tego później nie daje. Co za ludzie. Czyli tak czy siak każdy dostaje paczkę, to się liczy najbardziej

1 polubienie

Piękna sprawa!
Ja w przyszłym roku chciałabym zaangażować siebie i firmę w której pracuje w akcję “Paczuszka dla Maluszka” :slight_smile:
Zobaczymy co mi z tego wyjdzie. W tym roku wspomagam samodzielnie :slight_smile:

Dziewczyny! Trzymajcie kciuki, moja siostra właśnie pojechała na porodówkę!! :heart_eyes::heart::hear_no_evil:

4 polubienia

Wow to pewnie jeszcze dzis zostaniesz ciocia :heart::heart:
A Ty jutro masz ta rozprawe ? Alez duzo sie u Ciebie dzieje

1 polubienie

Taaak, mam strasznego stresa, ale teraz radość z porodu następnego siostrzeńca go trochę zagłuszą :rofl::heart:
No i już też od poniedziałku chodzę do nowej pracy, póki co to tylko jem i piję kawę, bo mój laptop jeszcze nie jest gotowy do pracy :rofl::rofl:ale też obserwuję innego chłopaka, z którym będziemy we 2 w jednym dziale pracować :sweat_smile::rofl:

Zaśniesz dzisiaj? Czy będziesz czekać na wieści na bieżąco? :smiley:

Chciałam czekać na wieści, bo przy jej pierwszym porodzie caaaaly czas z nią pisałam :rofl::hear_no_evil: ale jednak jutro muszę iść do pracy, a mam spory dojazd, zanim zacznę pracę zdalną, więc muszę być chociaż trochę wypoczęta, żeby być ogarnięta na drodze i nie stwarzać zagrożenia :rofl::hear_no_evil:. Ale już nie odpisuje, więc może już jest na porodówce :rofl: