Czyli nie tylko ja się zachwycam tym miejscem
już myślałam ,że coś ze mną nie tak ![]()
Ja dzisiaj tragedia, rano pobieranie krwi, później szczepionka, na koniec zastrzyk z heparyną i czuję się wykończona. Nienawidzę igieł, a tym bardziej w takich ilościach ![]()
Też nie nawidze igieł ,
najgorsze były te zakrzepowe przez 10 dni już nie mogłam doczekać się aż się skończą nie wyobrażam sobie aby tak robić jak niektórzy całą ciążę
Oj spać mi się chce. I tak cały listopad ![]()
Mi zawsze słabo jest na pobieraniu
a ja niestety często chodzę bo co chwilę mam złe wyniki.
@artseonb byle do wiosny!
Ja jutro ide na pobranie
wypelnilam ankiete +20 na epacjencie i dostalam skierowanie na darmowe badanie krwi i moczu… tych badan mam full chyba z 13pkt cholesterol tarczyca jakies hormony doslownie wszystko.
a ze mam cienke i slabe zyly to jestem ciekawa jak to pojdzie ![]()
U mnie aż tak źle to nie jest , ale no nie lubię tego pobierania krwi ![]()
No to w sumie mało kto lubi ![]()
Ja nie lubilam tylko w ciazy. Inaczej wtedy to czulam. Tak to nie mam z tym problemu, jestem honorowym dawca krwi ![]()
Ja na sam widok igły mam jakiś lęk ![]()
Nawet idąc z synem do szpitala proszę ,żeby mąż mógł wejść z dzieckiem na założenie wenflonu bo ja nie dam rady ![]()
A pobranie krwi po przebytej ciąży i porodzie to dla mnie trauma taka ,że szokkkkk ![]()
Dziewczyny, a ja muszę się pochwalić, że już 4 grudnia zapadnie wyrok (w końcu) w sprawie z moim pracodawcą a ZUS. Pisałam wam w innym wątku, że źle wypłacają mi wynagrodzenie i od roku się to ciągnie, a tu w końcu widać koniec!!! Trzymajcie za mnie kciuki!!! ![]()
Druga sprawa, że wracam wcześniej do pracy, u innego pracodawcy. Od 1 grudnia, z córką zostaje mąż
więc trochę zamienimy się rolami ![]()
Wow to duza zmiana !
w sumie tez bym poszla do pracy ale wiem ze o ile dzieci bylyby zaopiekowane tak dom by wybuchl ![]()
To będziemy trzymac kciuki 4 grudnia ![]()
O kurczę! To powodzenia w nowej pracy
i trzymamy kciuki za wyrok! ![]()
Oooooo to dobra informacja. Trzymamy kciuki. Nowa praca tuż tuż czasami dobrze zmienić otoczenie i zająć się tym co się lubi. Brawoooo
Moje stękanie i narzekanie na brak śniegu zostało wysłuchane ! ![]()
Rano odsłaniam rolety a tak … Śnieg ,nawet sporo tego śniegu
radość nieoceniona ![]()
![]()
![]()
Oooo a u nas gonjuz w ogóle nie ma. Została tylko ciapa. Mama jeszcze nie utwardzony podjazd do garażu i w poniedziałek już mąż nie mógł wyjechać z garażu i ciężarówka musili go wyciągać a jak go wyciągnęli to ja się zakopalam ![]()
wczoraj nawet nie wyjeżdżałam na podwórko tylko zostawiłam samochód przed bramą
U nas tez juz go nie ma
dzis za to deszcz i 4 stopnie na plusie ![]()
U nas tak samo! Pięknie popadało, nic tylko czapka na głowę, rękawiczki w dłoń i lepić bałwana ![]()
U nas było troszkę rano, ale teraz byłam na spacerze i sama chlapa ![]()
U nas nadal nic
a 2 km ode mnie to tyle sniegu ze samochody stoja bo nie idzie jechac ![]()
![]()