Pod koniec do spania koszulka męża
Ja to ogólnie lubię dresy i szersze rzeczy ale to dlatego że pracuję zdalnie i tak pracowałam sporo przed ciążą jeszcze
Jeansy mam takie ciążowe ale myślałam nad materiałowymi bo są wygodniejsze . Tylko nic takiego nie ma . Na vinted też kiedyś patrzyłam ale cenowo wcale tanie nie wychodzi a nie wiadomo jakie będą bo teraz różnie z tymi opisami mają . ![]()
Najwyżej sukienki z długim rękawem będą , bo chyba jeszcze mi w nich najwygodniej , teraz często chodzę ![]()
@Mom.of.two no właśnie też wyżej pisałam o tym że chyba tak zrobię , tak będzie najlepiej . Bo jednak w spodniach to tak różnie jest .
A co do smyka często zamawiam tam tez jestem zadowolona z ubranek dla małego . Jakoś też ok i nie są drogie ![]()
Ja pod koniec zabrałam mężowi spodenki do spania
@Paulinka.4 no na Vinted to jest z tym różnie
ja jeszcze nosiłam zwykłe spodnie materiałowe z sinsaya i Zary takie nie ciążowe tylko z elastycznym materiałem
Ja tak samo, były fajne bo większe i wygodnie się spało, czasami zdarzyło mi się zabrać mu nawet spodenki do spania ![]()
![]()
To ja w jego sportowych spodenkach latałam po domu ![]()
Liczy się wygoda 🫶🏼
Dokładnie
a tak było najlepiej
A ja musiałam też dobrze w nich wyglądać ![]()
jak coś mi nie pasowało w wyglądzie to się czułam fatalnie ![]()
I co na brzuchu nie przeszkadzało ci ? Bo też się tak nad tym ostatnio zastanawiałam czy nie jakieś zwykle kupić .![]()
@Mamusia1 to ja w domu też tylko sportowe wygodne rzeczy ale jednak nie wszędzie tak się chce wyglądać ![]()
Jejku taaak , ja kradlam mezowi takie bokserki luzne
najlepsze jest to , ze to taka tradycja i do kazdego prezentu zawsze dokupuje mu wlasnie takie bokserki a w ciazy sama je nosilam
one w ogole maja rozne wzory i takim naszym zarcikiem bylo jak zakładałam takie z wzorem "500+ i króliczkami " ![]()
Nie no wiadomo że nie wszędzie ale po domu jak się samym jest ![]()
To tak najlepiej . Ja jeszcze uwielbiam sportowe biustonosze są mega wygodne , jak przychodzi mi ubrać zwykły to ciężko już. ![]()
Na brzuchu mnie nie opinały , ale spodnie takie to najlepiej sobie przymierzyć w sklepie
@JoannaMP hahah czasem mu podkradłam ![]()
![]()
Bokserki zawsze są świetnym prezentem ![]()
![]()
![]()
Dla mnie już też były za małe i wzięłam od taty ![]()
![]()
To ja spałam w swoich piżamkach bo jednak to była zima. A ja nie byłam ciąży większa tylko mi brzuszek urósł i jakoś sie mieścił w Ty j luźnych piżamkach.
Ja po ciąży miałam męża bokserki bo mi było wygodniej przy bliźnie
A ja wszystkie pochowałam ![]()
Ja teraz mam jakas faze na sportowe , ale ciezko mi kupic przez spory bagaz do noszenia
i teraz udalo mi sje kupic w tk maxxie na 28 zl
wiex go wielbie calym serduszkiem
No właśnie dlatego nie zamawiam online bo nie chce mi się później zwracać ![]()
Muszę wybrać się na zakupy trochę dla siebie rzeczy kupić . Bo teraz to tylko o małym myślę a o sobie już nie ![]()
Ale chyba zakupionej bielizny online to nie można zwraca w większości sklepów