Naprawdę jestem mamą

Miałam to samo jeśli chodzi o ciuchy ciążowe, no w sklepach nie było nic co przyciągało moją uwagę, żeby kupić. Nic mi się nie podobało a później narzekałam, że nie mam w czym chodzić :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja już tak narzekam że chodzę w byle czym , teraz lato to w kolarkach czy sukienkach .ale nie wiem jak będzie we wrześniu bo spodnie masakra jak ciężko mi dobrać . Kilka mam par ale nie takie eleganckie na jakieś wyjście :rofl: a mówią że kobiety w ciąży ładnie wyglądają a ja nie mam co ubrać :see_no_evil:

1 polubienie

J też jak idę do sklepu to sobie myślę że więcej nie kupię bo mam masę ubranek dla młodego a i tak zawsze coś przywlekę bo jest promocja i nie mogę się powstrzymać :smiley:

1 polubienie

Popatrz sobie za Vinted za jeansami ciążowymi z hm , ja miałam jedne i były mega wygodne do tego basic zwykłą bluzkę i tak popylalam na elegancko ale wrzesień zazwyczaj jest jeszcze bardzo ładny i ciepły :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Mam dokładnie tak samo :face_with_peeking_eye: bo się przecież opłacało, bo na promocji było :face_with_hand_over_mouth: i jak tu nie kupić w tak niskiej cenie :face_with_peeking_eye:
Ja naprawdę za każdym razem jak wejdę do sklepu odzieżowego to coś kupię :joy:

@Paulinka.4 wrzesień może być jeszcze całkiem ładny :smiling_face: ja na elegancko to kupowałam rajstopy ciążowe i jakąś sukienkę do tego i się fajnie i wygodnie śmigało :smiling_face_with_three_hearts:

A propo promocji na smyku jest chyba pogłębienie wyprzedaży :flushed:

Widziałam wczoraj, że jest dodatkowe -20% na wyprzedaż, lubię smykowe ubranka bo mają super jakość jak dla mnie i nic się z nimi nie dzieje po praniu czy coś 🫶🏼

Muszę coś zamówić :joy::heart_eyes:

Ja też lubię Smykowe ubranka, ostatnio pełno nazamawiałam a już mamy i tak dużo ale te promocje tak zawsze człowieka podkuszą :sweat_smile::sweat_smile:

A byłam dzisiaj w galerii i nie weszłam zobaczyć

To widziałam online

Przejrzę aplikację co tam jest ciekawego i domówię brakującą resztę z większego rozmiaru, ale stacjonarny sklep też odwiedzę bo często są ubranka, które są już niedostępne online :smiling_face:

1 polubienie

Ja kupiłam kilka ciążowych ciuchów i cieszyłam się że to zrobiłam bo było mi lepiej że mam co założyć. A jednak ciąża jesien/zima/wiosna więc tak średnio na sukienki zwiewne które w lato można założyć

Ja z ciążowych to tak naprawdę miałam tylko legginsy i nic więcej :face_with_hand_over_mouth:

No a dodatkowo w sumie ja to mam jeszcze wytłumaczenie że potrzebuje dużo ciuchów do żłobka bo mały brudzi i żeby co chwila nie prać to dobrze mieć zapas :muscle::joy:

Ja jeszcze miałam jedne eleganckie ze dwie pary jeansów i takie sweterkowe :slight_smile:

To ja mam takie wytłumaczenie z przedszkolem :face_with_peeking_eye:
Czasami jak przyjdzie taka ubrudzona bo jedli jagody czy coś to nawet tego nie piorę tylko wyrzucam od razu :joy: chociaż cały czas się rozglądam za odplamiaczem, który dobierze mi każdą plamę ale jeszcze na taki nie trafiłam :joy:

@Mamusia1 ja miałam takie luźne, szerokie jeszcze ale nie typowo ciążowe, gumka w pasie się super uciągała, więc też prześmigałam część ciąży w nich :smiling_face:

1 polubienie

Ja też różne próbuję ale nie znalazłam idealnego jeszcze

To tak jak ja nie znalazłam i testuję, mam upatrzony jeden i muszę go zamówić bo dużo osób go chwaliło :smiling_face:

Ja też a nawet nie ciążowe tylko zwykłe dwa rozmiary za duże :rofl::rofl::rofl: i bluzki oversize i to wszystko