Miałam to samo jeśli chodzi o ciuchy ciążowe, no w sklepach nie było nic co przyciągało moją uwagę, żeby kupić. Nic mi się nie podobało a później narzekałam, że nie mam w czym chodzić ![]()
Ja już tak narzekam że chodzę w byle czym , teraz lato to w kolarkach czy sukienkach .ale nie wiem jak będzie we wrześniu bo spodnie masakra jak ciężko mi dobrać . Kilka mam par ale nie takie eleganckie na jakieś wyjście
a mówią że kobiety w ciąży ładnie wyglądają a ja nie mam co ubrać ![]()
J też jak idę do sklepu to sobie myślę że więcej nie kupię bo mam masę ubranek dla młodego a i tak zawsze coś przywlekę bo jest promocja i nie mogę się powstrzymać ![]()
Popatrz sobie za Vinted za jeansami ciążowymi z hm , ja miałam jedne i były mega wygodne do tego basic zwykłą bluzkę i tak popylalam na elegancko ale wrzesień zazwyczaj jest jeszcze bardzo ładny i ciepły ![]()
Mam dokładnie tak samo
bo się przecież opłacało, bo na promocji było
i jak tu nie kupić w tak niskiej cenie ![]()
Ja naprawdę za każdym razem jak wejdę do sklepu odzieżowego to coś kupię ![]()
@Paulinka.4 wrzesień może być jeszcze całkiem ładny
ja na elegancko to kupowałam rajstopy ciążowe i jakąś sukienkę do tego i się fajnie i wygodnie śmigało ![]()
A propo promocji na smyku jest chyba pogłębienie wyprzedaży ![]()
Widziałam wczoraj, że jest dodatkowe -20% na wyprzedaż, lubię smykowe ubranka bo mają super jakość jak dla mnie i nic się z nimi nie dzieje po praniu czy coś 🫶🏼
Muszę coś zamówić ![]()
![]()
Ja też lubię Smykowe ubranka, ostatnio pełno nazamawiałam a już mamy i tak dużo ale te promocje tak zawsze człowieka podkuszą ![]()
![]()
A byłam dzisiaj w galerii i nie weszłam zobaczyć
To widziałam online
Przejrzę aplikację co tam jest ciekawego i domówię brakującą resztę z większego rozmiaru, ale stacjonarny sklep też odwiedzę bo często są ubranka, które są już niedostępne online ![]()
Ja kupiłam kilka ciążowych ciuchów i cieszyłam się że to zrobiłam bo było mi lepiej że mam co założyć. A jednak ciąża jesien/zima/wiosna więc tak średnio na sukienki zwiewne które w lato można założyć
Ja z ciążowych to tak naprawdę miałam tylko legginsy i nic więcej ![]()
No a dodatkowo w sumie ja to mam jeszcze wytłumaczenie że potrzebuje dużo ciuchów do żłobka bo mały brudzi i żeby co chwila nie prać to dobrze mieć zapas ![]()
![]()
Ja jeszcze miałam jedne eleganckie ze dwie pary jeansów i takie sweterkowe ![]()
To ja mam takie wytłumaczenie z przedszkolem ![]()
Czasami jak przyjdzie taka ubrudzona bo jedli jagody czy coś to nawet tego nie piorę tylko wyrzucam od razu
chociaż cały czas się rozglądam za odplamiaczem, który dobierze mi każdą plamę ale jeszcze na taki nie trafiłam ![]()
@Mamusia1 ja miałam takie luźne, szerokie jeszcze ale nie typowo ciążowe, gumka w pasie się super uciągała, więc też prześmigałam część ciąży w nich ![]()
Ja też różne próbuję ale nie znalazłam idealnego jeszcze
To tak jak ja nie znalazłam i testuję, mam upatrzony jeden i muszę go zamówić bo dużo osób go chwaliło ![]()
Ja też a nawet nie ciążowe tylko zwykłe dwa rozmiary za duże ![]()
![]()
i bluzki oversize i to wszystko