To ja na początku przy małym też miałam noce ze światło bylo wlaczone ale wlasnie potem wyczytałam ze to nie jest dobre o włączałam tylko sporadycznie jak młody płakał. A teraz w ogóle w nocy światła nie używam, nawet do karmienia ![]()
To ja też , to się jakoś lepiej śpi ![]()
Wow pierwszy raz widzę taką lampkę . Fajna , efekt robi naprawdę . A kolory można zmieniać ?
Niestety nie , ale ona sama w sobie jest taka kolorowa , przezroczysta ale z kolorowa poswiatą
Ale piękny ![]()
cudowny efekt daje
Mimo wszystko i tak wygląda pięknie . Coś niespotykanego jeżeli chodzi o lampki .
Jeszcze mamy takiego malego dinozaura w tym stylu , co prawda w porownaniu do misia jest malutki , ale jest super ![]()
Ooo to dinozaur też musi super wyglądać .
Świetnie wygląda , też jest efekt .
Jaka fajna lampka🤩
Dla mnie jest nieco za kolorowa ![]()
Też patrzę za misiem szumisiem , ale twój bardzo ładnie wygląda i dużo światła daje .
Już mi siostra powiedziała żebym nie kupowała bo mi kupi po urodzeniu
super jak każdy tak będzie kupował hehehe .
My wlansie dostaliśmy go od brata a od kuzynki taka małpę oddychająca
nie ma co takich rzeczy teraz kupować bo napewno dużo dostaniesz
Ale słodki
z zabawek nic takiego nie kupuje , zobaczę co właśnie dostanę i dopiero później będę coś zamawiać . A mamy dużą rodzinę więc trochę napewno tego będzie
tylko nigdy nie wiadomo co to będzie
Teraz to najlepiej ubranka kupować i dodatki do pokoju ![]()
![]()
Ja się nie mogę zdecydować czy lepiej kupić do spania czy jednak lepiej kupić do zabawy który liczy czy uczy kolorów
Jakby to był mój wybór to kupiłabym to do zabawy i nauki jako prezent, a synka zabrała do sklepu z misiami żeby tam sobie wybrał takiego Misiaka jaki mu się podoba
Już narazie stop z ubrankami chyba że rzuci mi się coś w oczy i będę musiała to kupić . Bo już każdy się śmieje ze mnie że tylko ciuszki dla dziecka kupuje a dla sobie nie
jakoś dla mnie nic mi się nie podoba z tych ciążowych . Nie ma nic takiego . ![]()
Do mnie chyba dalej nie dociera
nie no wiem że jestem mamą i mam dziecko ale czasem mam takie coooo ? Mam dziecko ! Wow ! ![]()
![]()
A co do aktualnego tematu potwierdzam będzie w prezentach