Naprawdę jestem mamą

To ja na początku przy małym też miałam noce ze światło bylo wlaczone ale wlasnie potem wyczytałam ze to nie jest dobre o włączałam tylko sporadycznie jak młody płakał. A teraz w ogóle w nocy światła nie używam, nawet do karmienia :grin:

To ja też , to się jakoś lepiej śpi :see_no_evil:

Wow pierwszy raz widzę taką lampkę . Fajna , efekt robi naprawdę . A kolory można zmieniać ?

Niestety nie , ale ona sama w sobie jest taka kolorowa , przezroczysta ale z kolorowa poswiatą

Ale piękny :teddy_bear::heart_eyes: cudowny efekt daje

Mimo wszystko i tak wygląda pięknie . Coś niespotykanego jeżeli chodzi o lampki .

Jeszcze mamy takiego malego dinozaura w tym stylu , co prawda w porownaniu do misia jest malutki , ale jest super :sweat_smile:

Ooo to dinozaur też musi super wyglądać .

Dino jest malutki , ale tez robi super wrazenie :wink: akurat jego dorwalam w Akcion

3 polubienia

Świetnie wygląda , też jest efekt .

Jaka fajna lampka🤩

Dla mnie jest nieco za kolorowa :grin:

Też patrzę za misiem szumisiem , ale twój bardzo ładnie wygląda i dużo światła daje .:blush: Już mi siostra powiedziała żebym nie kupowała bo mi kupi po urodzeniu :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: super jak każdy tak będzie kupował hehehe .

My wlansie dostaliśmy go od brata a od kuzynki taka małpę oddychająca :joy: nie ma co takich rzeczy teraz kupować bo napewno dużo dostaniesz

2 polubienia

Ale słodki :smiling_face_with_three_hearts: z zabawek nic takiego nie kupuje , zobaczę co właśnie dostanę i dopiero później będę coś zamawiać . A mamy dużą rodzinę więc trochę napewno tego będzie :rofl: tylko nigdy nie wiadomo co to będzie

1 polubienie

Teraz to najlepiej ubranka kupować i dodatki do pokoju :joy::heart:

1 polubienie

Ja się nie mogę zdecydować czy lepiej kupić do spania czy jednak lepiej kupić do zabawy który liczy czy uczy kolorów

Jakby to był mój wybór to kupiłabym to do zabawy i nauki jako prezent, a synka zabrała do sklepu z misiami żeby tam sobie wybrał takiego Misiaka jaki mu się podoba

Już narazie stop z ubrankami chyba że rzuci mi się coś w oczy i będę musiała to kupić . Bo już każdy się śmieje ze mnie że tylko ciuszki dla dziecka kupuje a dla sobie nie :rofl: jakoś dla mnie nic mi się nie podoba z tych ciążowych . Nie ma nic takiego . :expressionless:

1 polubienie

Do mnie chyba dalej nie dociera :joy: nie no wiem że jestem mamą i mam dziecko ale czasem mam takie coooo ? Mam dziecko ! Wow ! :joy::scream:
A co do aktualnego tematu potwierdzam będzie w prezentach