Naprawdę jestem mamą

Właśnie! Coś tu mało @magdallenka08971 ostatnio! :star_struck:
Może rzeczywiście Maluszek już z nią, bo termin chyba coś w tej okolicy :smiling_face_with_three_hearts:

Termin ma na 20 lipca więc już już :face_holding_back_tears:

Aaaa! Właśnie nie byłam pewna daty :grinning: czyli już na pewno są razem bądź za chwilkę będą :star_struck::heart_eyes::face_holding_back_tears:

No właśnie , mi to bardzo by się przydało . Takie rady od doświadczonej mamy .

1 polubienie

Ja tez tak mialam, pół dnia sama a potem przyszła mloda dziewczyna i bardzo nie umiala sie zachowac. Caly czas wisiała na telefonie, na kamerze i dzwonila do wszystkich. No mega męczące to było :face_with_peeking_eye:

To ja się cieszę że miałam prywatny pokój i mogła sobie na spokojnej podzwonić po rodzicie a oni do mnie :laughing::laughing:

No jasne, jak sie jeste samemu to spoko. Ale z kims w pokoju to warto jednak miec na uwadze że druga mama śpi czy dziecko. Co innego tez rozmowa przez telefon a przez kamerke bo słyszalam obie strony :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ooooo to jest najgorzej. Ta moja współlokatorka była ok pod tym względem tylko nocami światła nie gasiła bo miała problem z przystawianiem synka i co chwila go dokarmiała

Ja się boję mieć wyłączone światło :no_mouth: w szpitalu to spaliśmy pod lampką i teraz w domu muszę mieć włączoną taką małą lampeczke :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Początki zawsze są ciężkie

1 polubienie

Oj to ja nie przepadam spać przy świetle i też wiem że nie jest dobrze świeci lampki całą noc przy małym bo jednak powieki nawet zamknięte i dziecka rejestrują światło i dziecko gorzej śpi

Tak, my też właśnie zwracaliśmy uwagę na światło.
Mi osobiście nie przeszkadza prawie nic w spaniu :rofl::rofl:ale mój mąż musi mieć nie dość że idealna ciemnie w pokoju, to jeszcze opaskę na oczy, bo inaczej wstaje zmęczony

To mam takiego grzybka na 3 tryby światła , jest za dostawką ale jak go widzę to mi tak lżej

No niestety jak się ma podwójną salę poporodową to nigdy niewiadomo na kogo można trafić . Wiadomo ja też dzwoniłam do mamy ale na chwilę niskim tonem głosu i nie na kamerce . I o normalnej porze w południe . Ale niektórzy nie patrzą na innych .

To mój marz potrafi spać czy świetle czy TV a ja miałam czas że musiałam mieć ciemno i wyłączone TV oraz też kładę poduszkę lub ręcznik na oczy :sweat_smile:

1 polubienie

To ja jestem jak twój mąż! Często bardzo w ogóle zasypiam przy filmach :rofl:

Mój mąż to samo , ja muszę mieć ciemno i ciszę .
A on to zaśnie wszędzie , gdzie głowy nie położy tam śpi . :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja usnę przy świetle, grajacym tv ale nie lubię spac w calkowitej ciemności. Jak się w nocy budzę to wole miec minimum światła ktore gdzies oknem wpada od księżyca albo lampy z ulicy

Ja przy malej musze miec cos zapalone . Mala dostala takiego misia i on wlasciwie pali sie zawsze :sweat_smile: bo w ciagu dnia zapominam wylaczyc . Ogolnie ja zasne w kazdych warunkach . Maj maz musi miec cisze i ciemno

2 polubienia

U nas się świeci miś , nie lubię przy czymś spać włączonym ale jak się pojawiło dziecko to boję się mieć zgaszone światło