Temat jest ciężki ale też znam osoby co nie mogą mieć dzieci i adoptują i dają tym biednym maleństwo super dom
To jest właśnie super❤️ choć to mus być turbo ciężkie my czasem do swoich dzieci rodzonych tracimy cierpliwość. Adoptowane też swoje, ale jednak nie ma więzów krwi
Ta znajoma jeszcze ma raka … i tak mi jej szkoda, tak mi się zawsze chce płakać jak z nią rozmawiam
jakie to niesprawiedliwe. A taka porządna rodzina, niczego im nie brakuje a taki pech ich spotkał w życiu
No to straszne jak nie można się cieszyć życiem tylko trzeba się martwić choroba
mega niesprawiedliwe:(
No niestety… a są w ciazy tacy co palą , piją i jeszcze gorsze rzeczy robią… niesprawiedliwe
Po coś to jest…. Na to wpływu nie mamy
No dokładnie albo ktoś dba o siebie w ciąży a ma chore dzieci, a Ci którzy nie dbają mają zdrowe
Takie rzeczy niestety bardzo często się słyszy. Aczkolwiek nie wierzę, że jak ktoś pije w ciąży to nie będzie miał żadnych skutków nawet w przyszłości. Bo może dziecko nie mieć fas ale na pewno się odbije to wszystko prędzej czy później.
Raczej będzie miało FAS tylko może mieć w mniejszym stopniu albo w większym
@daruniax33 a ty jeszcze w dwupaku? Bo o ile dobrze pamiętam to u Ciebie już końcówka ciąży ? ![]()
Tak już końcówka , jeszcze w dwupaku . Termin na 14 maja. Póki co jeszcze się nic się nie dzieje , czekamy ![]()
@daruniax33 to już bardzo blisko do spotkania z maluszkiem ![]()
![]()
![]()
To już teraz szybko zleci ![]()
No to może się to wydarzyć już w każdej chwili
Ooo to już lada moment ![]()
w sumie teraz to już w każdej chwili moze zacząć się coś dziać ![]()
Trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ![]()
Ale super
mam nadzieję, że podzielisz się chociaż stópkami xd
Dokładnie mam nadzieję że dasz znać jak już będziesz trzymać maluszka i napiszesz jak przebiegł poród
Tak na pewno dam znać jak już będzie po wszystkim. Coraz bardziej się stresuje. I tylko myślę kiedy się zacznie. W poniedziałek mam wizytę u ginekologa to jestem ciekawa czy coś już się dzieje.
Nie ma się co martwić na zapas tylko podejść zadaniowo
idziesz, rodzisz i wracasz
nasze ciała robią cuda ![]()
Idealnie podsumowane
@daruniax33 dokładnie tak jak pisze @Ironiczniepateyczna nawet same nie wiemy, dopóki nie przekonamy się na ile nas stać i jakie jesteśmy silne ![]()
![]()