No u nas mąż robił badania nasienia itd. i na szczęście u niego wszystko było dobrze ale on prowadzi zdrowy tryb życia więc nie musiał za dużo zmieniać jedynie odstawiliśmy alkohol, który i tak piliśmy okazyjnie na dużych imprezach więc nie było z tym problemu.
A miałaś jakieś dodatkowe badania ?
Umówiłam się prywatnie na 3D ale lekarz do którego idę miał urlop i dopiero na początku maja
Mi największą radość sprawiły pierwsze USG, gdy usłyszałam serduszko
tego się nie zapomina ![]()
Oj tak, najpiękniejsze uczucie . Ja się wtedy popłakałam i nie wierzyłam , ze to na prawdę ![]()
Nom wtedy bardziej realne się wydaje że wszystko
Oj tak to prawda pamiętam ten dźwięk bicia serducha już na pierwszej wizycie u ginekologa
mega przeżycie
xa każdym razem
Ja się poryczałam jak zobaczyłam fasolkę i usłyszałam bicie serduszka
Ja się popłakałam jak usłyszałam że w brzuszku przy drugiej ciąży wymarzona córeczka 🩷🌸
No to na pewno piękne uczucie ![]()
Ogólnie dla mnie ciąża to piękny czas ![]()
Tak czasem wymagający ale wyjątkowy
To zazdroszczę, dla mnie najlżejszy to czas nie był . Ale warto było 🩷
Pewnie
trzeba się cieszyć, że było nam dane ilu ludzi nie może miec
Też tak uważam. Że to cudowne że można było ten cały proces przejść od początku do konca
Najwieksza radosc? Chyba te pierwsze ruchy
Ten moment, kiedy nagle czujesz, ze tam serio jest maly czlowiek, a nie tylko „brzuch”
Poza tym spokojniesze tempo zycia, wiecej dbania o siebie bez wyrzutow sumienia i to mile oczekiwanie na kazdym etapie. No i oczywiscie kompletowanie wyprawki – mozna bylo oszalec ![]()
Oj tak czekanie na kuriera. Łóżeczko etc.
No tak bardzo współczuję, moja znajoma nie może mieć bo jej mąż ma problemy zdrowotne , widzę jak bardzo by chciała ale niestety chyba już u nich nie da się nic z tym zrobić