Największa radość w ciąży

No u nas mąż robił badania nasienia itd. i na szczęście u niego wszystko było dobrze ale on prowadzi zdrowy tryb życia więc nie musiał za dużo zmieniać jedynie odstawiliśmy alkohol, który i tak piliśmy okazyjnie na dużych imprezach więc nie było z tym problemu.

A miałaś jakieś dodatkowe badania ?

Umówiłam się prywatnie na 3D ale lekarz do którego idę miał urlop i dopiero na początku maja

Mi największą radość sprawiły pierwsze USG, gdy usłyszałam serduszko :heart: tego się nie zapomina :upside_down_face:

1 polubienie

Oj tak, najpiękniejsze uczucie . Ja się wtedy popłakałam i nie wierzyłam , ze to na prawdę :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nom wtedy bardziej realne się wydaje że wszystko

1 polubienie

Oj tak to prawda pamiętam ten dźwięk bicia serducha już na pierwszej wizycie u ginekologa :smiling_face_with_three_hearts: mega przeżycie :smiling_face_with_three_hearts: xa każdym razem

1 polubienie

Ja się poryczałam jak zobaczyłam fasolkę i usłyszałam bicie serduszka

Ja się popłakałam jak usłyszałam że w brzuszku przy drugiej ciąży wymarzona córeczka 🩷🌸

1 polubienie

No to na pewno piękne uczucie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ogólnie dla mnie ciąża to piękny czas :heart:

Tak czasem wymagający ale wyjątkowy

To zazdroszczę, dla mnie najlżejszy to czas nie był . Ale warto było 🩷

1 polubienie

Pewnie :smirk: trzeba się cieszyć, że było nam dane ilu ludzi nie może miec

1 polubienie

Też tak uważam. Że to cudowne że można było ten cały proces przejść od początku do konca

1 polubienie

Najwieksza radosc? Chyba te pierwsze ruchy :heart: Ten moment, kiedy nagle czujesz, ze tam serio jest maly czlowiek, a nie tylko „brzuch” :slightly_smiling_face:Poza tym spokojniesze tempo zycia, wiecej dbania o siebie bez wyrzutow sumienia i to mile oczekiwanie na kazdym etapie. No i oczywiscie kompletowanie wyprawki – mozna bylo oszalec :smile:

Oj tak czekanie na kuriera. Łóżeczko etc.

1 polubienie

No tak bardzo współczuję, moja znajoma nie może mieć bo jej mąż ma problemy zdrowotne , widzę jak bardzo by chciała ale niestety chyba już u nich nie da się nic z tym zrobić

1 polubienie