To masz kochanego teścia
a w jakim wieku masz dzieci?
Zazdroszczę że jesz słodycze i nie tyjesz ![]()
![]()
Hahahaha to się okaże …. Bo nigdy nie jadłam tylu słodyczy co teraz karmiąc ![]()
zobaczymy jak będzie jak skończę karmić
No to ciekawe
zobaczymy jak to będzie u nas na razie sobie przygotowałam koło łóżka na noce karmienia jakieś musy owocowe ![]()
@Karolinnna przygotuj sobie butle wody
mi sie strasznie chcialo pic podczas karmienia przez jakis miesiąc i jadlam w nocy platki na mleku na szybko
@Michaska ja w ciąży i teraz tez mam nega ochote na słodycze i sobie jem
szuflada z zapasami jest na bieżąco uzupelniana:innocent:
Slyszlam o tym ze sie bardzo chce wtedy pic wody , ciekawe czym to jest spowodowane ![]()
Doszlo do tego że prawie nie przyprawialam obiadów bo ciągle czulam pragnienie a po jedzeniu jeszcze gorzej😅
Nie wiem czym to jest spowodowane ale to prawda . Mimo , że u mnie z karmieniem jest różnie to pić się chce ciągle . Nigdy w życiu tyle nie piłam wody odkąd urodziłam.
Produkujesz mleczko, które Maluszek na bieżąco z Ciebie wypija, więc musisz uzupełniać płyny, a że musisz być nawodniona żeby mleko mogło się produkować to mądry organizm sam woła o dostawę wody ![]()
![]()
Mi tez slabo szło picie wody, nadal nie bardzo lubię samą wode ale z przymusu piję
choc staram się dodac jakies smaki, cytryna albo takie saszetki izotoniku
Produkcja mleka. Jednak karmienie piersią to duży wysiłek dla kobiety. Ale ja nie mam aż takiego wielkiego pragnienia chodź pilnuje picia wody. Większa ochotę mam na słodkie
@Michaska jak jest organizm kobiety skonstruowany żeby takie coś zróbic
najpierw stworzyć małego człowieka a później go wykarmić
abstrakcja
Czyli ten bidonco mnie nie opuszcza od pierwszego dnia ciąży aż po koniec karmienia będzie mi towarzyszyć ![]()
![]()
Nooo ja to zrozumiałam że to jest fenomenalne jak śledziłam każdy tydzień ciąży i czytałam co mały mamnowrgo albo co teraz się tworzy i to jest niesamowite że w ciągu 9 miesięcy coś tak idealnego tylko miniaturkowego się rodzi
I to już w 7-8 tygodniu widać że ma raczki i nóżki ![]()
dalej jest to dla mnie abstrakcja ![]()
Ja tez tak śledziłam i się fascynowalam. Mój mąż mniej więc ja mu opowiadalam
Z czasem dowiedzialam się że maluchy nie bardzo widzą na początku i rozśmieszyło mnie jak mój tesciu nie wiedząc o tym stwierdzil, że mój bobas 2tygodniu tak pięknie na niego patrzy i to nie prawda bo na pewno jego widzi ![]()
dobre…. Może nie widzi ale na pewno w pewnym etapie będzie słyszał jego głos
To prawda, stworzyć maluszka a później jeśli się uda mieć możliwość jeszcze dać mu pokarm, który same wytwarzamy to jest wspaniałe jak natura o to wszystko zadbała
![]()
Ja uwielbiam wodę , od zawsze dużo pije i soki mi nawet nie smakują
To lepiej i zdowiej. Ja jedynie w lecie pije wiecej a moj mąż nie rusza sie bez butelki wody😅 śmieje się że jakby byl pół godziny bez butli to juz odwodnienie
Ale to dobrze
ja muszę mojego cały czas namawiać do picia wody , bo często ma tak , że przejdzie na soki i z powrotem na wodę
a tak u nas zgrzewkami idzie gazowana i niegazowana woda ![]()