Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

Drogie mamy, jakie zabawki do ogródka najskuteczniej skupiają uwagę Waszych dzieci w ciepłe miesiące? Co jest najbardziej atrakcyjne? Dajcie znać :sun_with_face: :parasol_on_ground:

6 polubień

U nas to najlepiej sie sprawdza piaskownica i zabawki do piasku :wink:
I troche wody i dobra zabawa murowana

U nas kroluja foremki wiaderka i lopatka :see_no_evil: czyli taki standard :slight_smile:

2 polubienia

Zdecydowanie piaskownica :blush: To nigdy się nie nudzi :smiling_face:
do tego foremki, wiaderka i babki z piasku i zabawa gotowa :sun_with_face:

U nas najlepiej sprawdzała się na początku piaskownica , i zabawki do piasku , głównie łopatki wiaderka , i różne pojemniki często wyciągane z domu do robienia ,babki z piasku” :sweat_smile::sweat_smile: a teraz największa furorę robią różnego rodzaju zabawki do robienia baniek , syn co roku chce jakiś nowy ,sprzęt „ do baniek . :smiling_face_with_three_hearts: tak szczerze sama lubię zabawę z bankami 🩷:smiling_face_with_three_hearts::sunny::sunny:

U mnie super sprawdza sie zlew z zamknietym obiegiem. Niby jest dla statszych dzieci , ale mala uwielbia sie nim bawix :grin:

Oczywiscie piaskownica to swietna sprawa i basen :muscle:

1 polubienie

U nas na pewno będzie w przyszłości piaskownica :smile: planujemy też jakąś huśtawkę :wink: ostatnio kupiliśmy również basen, czekamy aż tylko zrobi się cieplej!:wink:

U nas podobnie jak u @wesolaMama24. A póki co namiot UV i zabawki z domu idealnie nam się sprawdzają :slight_smile:

U nas mini piaskownica , bocianie gniazko, bańki mydlane, postolet - pompka na wodę / w Rossmannie można go kupić z Gabi / , woda w konewkach , zbieranie robaczków - zauważyłam że im prostsza zabawka tym lepiej się bawią :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: a jak jest wietrznie to mamy wielkiego motyla latawca i im puszczam :star_struck:

Na upaly basen, a tak to piaskownica. Obaj synowie uwielbiaja piasek ale tez wode. Przesypywanie czy przelewanie to najlepsza zabawa !
Kupilismy wielkie grapie i lopaty oraz taczke i dzieci w sumie nie ma :smile:

U mnie ostatnio wygrywa piaskownica i zabawa łopatka. Ale synek lubi chodzić na zjeżdżalnie i po tych drewnianych domkach co się chodzi po nich by dotrzeć do zjeżdżali. I bardzo też lubi się huśtać :face_with_peeking_eye: Na balkonie z kolei mam basenik i namiot do którego lubi wchodzić

1 polubienie

Ogólnie wszystkie ogródkowe zabawny. Mały ma traktor na akumulator i piaskownice zrobiona na łyżce od koparki :rofl: piaskownice też ma ale zdecydowanie w łyżce jest lepsza zabawa a wszystko jest porządnie zabezpieczone więc może się tam bawić. U nas walec zabawkowy i betoniarka robi największą robotę :grin:

Chętnie poczytam odpowiedzi mam , przydadzą się na przyszły rok bo w te lato jedynie spanko w gondoli będzie praktykowane .

U mnie za niedługo jedyne zabawki jakie będą nam towarzyszyły w wakacje to bujaczek z moskitierą i kocyk żeby się położyć na trawce pod parasolem z maluszkiem :face_holding_back_tears::heart_eyes::heart_eyes:

U nas na chwilę obecną największą atrakcją jest huśtawka :star_struck: a jeszcze jak synek załapał że sam może się delikatnie mocniej bujać wychylając ciało to już w ogóle oczy się świecą i radość na maksa :star_struck:
U babci będziemy szykować piaskownicę i basen, także na nadchodzący upalny weekend będzie zestaw idealny :heart_eyes::star_struck::smiley:

Oo właśnie! My też mamy namiocik, świetna sprawa :heart:

Ja jeszcze nie wiem :grin: ale będziemy chcieli miec piaskownice i huśtawkę

Oo a jaką masz huśtawkę ?

Jak jest upał dmuchamy wężo-zraszacz :slight_smile: a glownym hitem jest kuchnia blotna, ktora czasem jest warsztatem, stolem ogrodnika, fontanna dla ptaszkow. Wszystkim :slight_smile:

Huśtawka na placu zabaw na osiedlu :stuck_out_tongue_winking_eye: nie mamy swojego domku i kawałka ogródka a u rodziców nie ma gdzie zamontować i nawet nie rozważaliśmy kupna :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 polubienie