Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

Ja chciałam kiedyś kupić taką małą do domu i dlatego pytam :face_holding_back_tears:

Rozumiem, to niestety nie mam nic sprawdzonego do polecenia :face_holding_back_tears:

Moja córka najchętniej bawi się w ogrodzie konewką , wiaderkiem oraz wodą :sweat_smile: Mamy piaskownice, ale dla niej większy fun z piasku jest na placu zabaw. Chociaż lubi bawić się piaskową lodziarnią :grinning: w związku z jej zamiłowaniem do wody planuje jej kupić zlew taki który ma @JoannaMP :star_struck:

U nas zdecydowanie piaskownica i goremki chociaż ostatnio na działce córka starsza pokazała mlodszej i z gurki piachu zrobiły sobie piaskownice i zjeżdżały na pupie , ostatnio to ich najlepsza zabawa

Ja mam z obi pozniej moge podeslac zdjecie :slight_smile:

Oo to z chęcią zerknę

Mam taka ale jest tez opcja ze slizgawka po boku i te hustawki tez mozna zmieniac na takie dla malego bobo

1 polubienie

Ja myślałam co o takim typie żeby i była na zewnątrz i w domu czasem

Moja teściowa kupiła za grosze gniazdo i taka plastikową huśtawkę i zawsze mody jak tam jedziemy to się husia

Aa ok nie doczytalam wyzej :wink:

My kupiliśmy do jednych teściów w Obi i w LEROY MERLIN dla drugich , póki co stoją już 3 lata

O tak A dokladnie hustawka to tez u nas hit ! Mam taka zwyklą i bocianie gniazdo , obie mala uwielbia i kazde wyjscie na ogrod musi byc skonczone hustaniem :sweat_smile:

1 polubienie

Sama bym się na takim bocianim gnieździe pobujała , już drugi rok mówię mężowi że ma nam taki zrobi :rofl:

A to ja mecze meza o trampoline :rofl::rofl::rofl: marze zeby sobie poskakac ewentualnie dmuchaniec :rofl:

U mojej 2 latki sprawdza sie swietnie zlew z obiegiem zamkniety, basenik i blotko :smiley: ogolnie im wiecej mozliwosci ubrudzenia tym lepiej :smiley:
Corka uwielbia sie rowniez huśtać ale niestety jesli chodzi o hustanie na zewnatrz to na razie chodzimy tylko na plac zabaw

Jak chce się mieć trochę więcej czasu dla siebie to najlepiej dać dziecku zabawę w wodzie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::wink:

Super! Nawet dla dorosłych osób może być to odprężająca rozrywka :smiling_face_with_three_hearts: :heart: :parasol_on_ground:

1 polubienie

Dobry sposób na długą zabawę :grin: :heart: :parasol_on_ground:

Dokładnie tak 🩵 bo kto nie lubi baniek :bubbles::bubbles:

To będą wspaniałe wakacje! :sun_with_face: :parasol_on_ground:

2 polubienia