Ja chciałam kiedyś kupić taką małą do domu i dlatego pytam ![]()
Rozumiem, to niestety nie mam nic sprawdzonego do polecenia ![]()
Moja córka najchętniej bawi się w ogrodzie konewką , wiaderkiem oraz wodą
Mamy piaskownice, ale dla niej większy fun z piasku jest na placu zabaw. Chociaż lubi bawić się piaskową lodziarnią
w związku z jej zamiłowaniem do wody planuje jej kupić zlew taki który ma @JoannaMP ![]()
U nas zdecydowanie piaskownica i goremki chociaż ostatnio na działce córka starsza pokazała mlodszej i z gurki piachu zrobiły sobie piaskownice i zjeżdżały na pupie , ostatnio to ich najlepsza zabawa
Ja mam z obi pozniej moge podeslac zdjecie ![]()
Oo to z chęcią zerknę
Mam taka ale jest tez opcja ze slizgawka po boku i te hustawki tez mozna zmieniac na takie dla malego bobo
Moja teściowa kupiła za grosze gniazdo i taka plastikową huśtawkę i zawsze mody jak tam jedziemy to się husia
Aa ok nie doczytalam wyzej ![]()
My kupiliśmy do jednych teściów w Obi i w LEROY MERLIN dla drugich , póki co stoją już 3 lata
O tak A dokladnie hustawka to tez u nas hit ! Mam taka zwyklą i bocianie gniazdo , obie mala uwielbia i kazde wyjscie na ogrod musi byc skonczone hustaniem ![]()
Sama bym się na takim bocianim gnieździe pobujała , już drugi rok mówię mężowi że ma nam taki zrobi ![]()
A to ja mecze meza o trampoline ![]()
![]()
marze zeby sobie poskakac ewentualnie dmuchaniec ![]()
U mojej 2 latki sprawdza sie swietnie zlew z obiegiem zamkniety, basenik i blotko
ogolnie im wiecej mozliwosci ubrudzenia tym lepiej ![]()
Corka uwielbia sie rowniez huśtać ale niestety jesli chodzi o hustanie na zewnatrz to na razie chodzimy tylko na plac zabaw
Jak chce się mieć trochę więcej czasu dla siebie to najlepiej dać dziecku zabawę w wodzie ![]()
![]()
Super! Nawet dla dorosłych osób może być to odprężająca rozrywka
![]()
Dobry sposób na długą zabawę
![]()
Dokładnie tak 🩵 bo kto nie lubi baniek ![]()
![]()
To będą wspaniałe wakacje!
![]()