Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

Widzimy po komentarzach, że zabawa w piachu, to dla większości dzieci najlepsza zabawa :grin: :heart:

1 polubienie

Ooo tak ! Już odliczamy :heart_eyes::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oj tak mój synek to co chwilę za wszelką cenę chciał spróbować jak smakuje :see_no_evil:

3 polubienia

Mamy dużo na działce wodnych zabawek i do piachu :slight_smile:

Każde dziecko musi spróbować piasku w swoim życiu :smiling_face:

1 polubienie

Ja sie wlasnie o to martwie , ze chwila nieuwagi i pizza z piachu bedzie konsumowana :rofl: tym bardziej , ze juz trawe sobie zrywa i tez probuje zjadac

2 polubienia

Jaki mały krasnolud :face_holding_back_tears: chce poznawać nowe smaki :face_holding_back_tears: może mały kucharz rośnie kto wie

Nooo mój młody też wszystko wkłada do buzi. Każdy paproch jaki znajdzie domu czy kamyczek na chodniku. Trzeba mieć oczy :eyes: dookoła głowy

Hahha to moja corka na dmuchańcach była ostatnio i znalazła sobie popcorn i odrazu do buzi i woła mama am am

O tak , taki znajdźki sa bardzo atrakcyjne :see_no_evil: ciastko nje jest takie fajne nam okruszek tego samego ciastka na podlodze :see_no_evil:
@Karolinnna oo jak by poszla z talentem do gotowania po moim mezu to jestem za :sweat_smile: no skubany ugotuje cos z niczego i to jeszcze naprawde dobrze smakuje :muscle: ja przypalam wode na herbate i rozgotowuje makaron :rofl:

2 polubienia

No to mąż skarb :smiling_face_with_tear: też bym chciała żeby mój coś zrobił kiedyś na obiad :joy: a nie 22 głodny jestem :frowning:

Mój na szczęście coś nieco zrobi i dobrze mu to wychodzi

1 polubienie

Akurat mój uwielbia gotować więc nie narzekam

1 polubienie

@magdallenka08971 @Mom_of_3 jedynie mogę pozazdrościć mężów :joy:

1 polubienie

A ile sprzątania po jego gotowaniu :sweat_smile::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Ale za to pewnie jaki pyszny obiad :face_holding_back_tears:

1 polubienie

To racja , coś za coś :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Haha to moj jak cos robi to tez jest pyszne ale cala kuchnia do sprzatania :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil:

1 polubienie

Musimy się cieszyć , że chociaż cóż zrobią, i nawet zostawiają robotę jakby się czasami nudziło :sweat_smile: :see_no_evil::see_no_evil:

Ja bym mogła sprzątać :joy: ale nie gotować też lubię tylko w ciąży mam jakiegoś lenia :joy: