Mój o 14 pyta co robimy na obiad
jak juz o tej porze ja mam wszystko gotowe:face_with_peeking_eye: albo jak on cos proponuje to ma jedno danie ze szpinakiem i tyle
A propo obiadu
co tam dziś robicie ciekawego
mam mięso mielone i nie wiem co zrobić
Ja lubie musake ale trzeba się chwile z tym zabawic
Oo nigdy nie robiłam
jadłam w Grecji ale takie mdłe mi się wydawało
jak masz jakąś fajną sprawdzoną to poproszę o przepis ![]()
To mi za pierwszym razem bardzo smakowało dlatego teraz gotuje😁 robie podobnie jak na stronie ‘poezja smaku’ tylko bez wina i kminku bo nie lubie, zamieniam też baklazan na cukinie bo tez nie lubie baklazanu. Takze taka trochę zmieniona wesja podemnie
Fasolka szparagowa, ziemniaczki i kurczak
klasyk, ale smaczny klasyk ![]()
Koniec końców zrobiłam chili con carne z tego co miałam w domu ![]()
![]()
Ja lubię gotować ale nie lubię bajzlu po chodź i tak dość estetycznie gotuje i staram się w miarę na bieżąco sprzątać
Oo ja też ! Ja muszę na bieżąco sprostać bo inaczej nie dam rady , obiad podaje albo sama jem jak wszystko będzie wysprzątane ![]()
Ja też tak mam…. Ale nie mogę zjeść obiadu jak kurczę mam syf w kuchni …. Myślałam że przy dziecku się wyleczę z tego ale nie …. Nic się nie zmieniło
Ale to jest dobra wada ![]()
Ja tak mam wieczorem nie usnę jak nie jest czysto
wstaje rano i nie musze odrazu sprzatac ![]()
Ja dziś mięsko mielone podsmażane z przyprawami i do tego warzywa na patelnię, na dodatek kasza kuskus i szybki i smaczny obiadek gotowy ![]()
Ahh jezu ja robię to samo
Spaghetti , kotlety mielone z serem , ogórkiem i papryka, mielony w papryce, gołąbki. Aż zjadłabym wszystko
za mną chodzi kiełbaska z grilla ![]()
![]()
![]()
Ja też tak mam. Rano odkurzam i jak zdarzę to myje podłogi a jak nie to jak młodego odprowadzę do żłobka to wtedy myje i porządkuje wszystko. Wieczorem też wszystko musi być w zmywarce albo na odciekaczu, odparzone i zabawki pochowane do swoich pudełek. No jest to taki mój rytuał ![]()
Mam to samo
ja mam jeszcze taka manie, że u mnie wszystko musi być schowane najlepiej do pudełek i mąż się zawsze śmieje jak jadę do pepco i action, że pewnie po nowe pudełka ![]()
Tak pudełka, woreczki czy inne organizery …. Też mam manię porządkowania duperelkow
Wtedy jest zdecydowanie estetyczniej w domu ![]()
dziś układałam w komodzie maluszka i wszystko było w pudełeczkach tak ładnie to wygląda ![]()
![]()
Oh tak, uwielbiam to jak tak wsytzsko jest ładnie i estetycznie ułożone i każdy się ze mnie śmiał, że jak maluch się pojawi to tam później będzie bałagan, a wcale tak nie jest!
porzadeczek cały czas