Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

Mój o 14 pyta co robimy na obiad :rofl: jak juz o tej porze ja mam wszystko gotowe​:face_with_peeking_eye: albo jak on cos proponuje to ma jedno danie ze szpinakiem i tyle

1 polubienie

A propo obiadu :joy: co tam dziś robicie ciekawego :face_with_peeking_eye: mam mięso mielone i nie wiem co zrobić

Ja lubie musake ale trzeba się chwile z tym zabawic

Oo nigdy nie robiłam :confused: jadłam w Grecji ale takie mdłe mi się wydawało :laughing: jak masz jakąś fajną sprawdzoną to poproszę o przepis :laughing:

To mi za pierwszym razem bardzo smakowało dlatego teraz gotuje😁 robie podobnie jak na stronie ‘poezja smaku’ tylko bez wina i kminku bo nie lubie, zamieniam też baklazan na cukinie bo tez nie lubie baklazanu. Takze taka trochę zmieniona wesja podemnie

Fasolka szparagowa, ziemniaczki i kurczak :grin: klasyk, ale smaczny klasyk :grin:

1 polubienie

Koniec końców zrobiłam chili con carne z tego co miałam w domu :laughing::laughing:

1 polubienie

Ja lubię gotować ale nie lubię bajzlu po chodź i tak dość estetycznie gotuje i staram się w miarę na bieżąco sprzątać

Oo ja też ! Ja muszę na bieżąco sprostać bo inaczej nie dam rady , obiad podaje albo sama jem jak wszystko będzie wysprzątane :joy:

Ja też tak mam…. Ale nie mogę zjeść obiadu jak kurczę mam syf w kuchni …. Myślałam że przy dziecku się wyleczę z tego ale nie …. Nic się nie zmieniło

1 polubienie

Ale to jest dobra wada :laughing:

Ja tak mam wieczorem nie usnę jak nie jest czysto :sweat_smile: wstaje rano i nie musze odrazu sprzatac :wink:

Ja dziś mięsko mielone podsmażane z przyprawami i do tego warzywa na patelnię, na dodatek kasza kuskus i szybki i smaczny obiadek gotowy :grin:

1 polubienie

Ahh jezu ja robię to samo

Spaghetti , kotlety mielone z serem , ogórkiem i papryka, mielony w papryce, gołąbki. Aż zjadłabym wszystko :smiley: za mną chodzi kiełbaska z grilla :sweat_smile::sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja też tak mam. Rano odkurzam i jak zdarzę to myje podłogi a jak nie to jak młodego odprowadzę do żłobka to wtedy myje i porządkuje wszystko. Wieczorem też wszystko musi być w zmywarce albo na odciekaczu, odparzone i zabawki pochowane do swoich pudełek. No jest to taki mój rytuał :star_struck:

Mam to samo :face_with_peeking_eye: ja mam jeszcze taka manie, że u mnie wszystko musi być schowane najlepiej do pudełek i mąż się zawsze śmieje jak jadę do pepco i action, że pewnie po nowe pudełka :laughing:

1 polubienie

Tak pudełka, woreczki czy inne organizery …. Też mam manię porządkowania duperelkow

Wtedy jest zdecydowanie estetyczniej w domu :heart_eyes::heart_eyes: dziś układałam w komodzie maluszka i wszystko było w pudełeczkach tak ładnie to wygląda :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Oh tak, uwielbiam to jak tak wsytzsko jest ładnie i estetycznie ułożone i każdy się ze mnie śmiał, że jak maluch się pojawi to tam później będzie bałagan, a wcale tak nie jest! :smile:porzadeczek cały czas

1 polubienie