Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

W auchanie fajne ceny na zabawki wodne i takie do ogrodu

Ja mam nadzieję też to wszystko utrzymać w tym samym ładzie i skaldzie :heart_eyes:
Jak jadę do teściowej to aż mam ochotę wziąć i pochować albo wyrzucić te wszystkie duperele co są położone wszędzie :face_with_peeking_eye::rofl::rofl:

U mnie balagan sie pojawial wraz z wiekiem corki. Tez na początku bylam zdziwona ze taki porządek udaje mi sie utrzymać. Obecnie nie jestem w stanie odkopac sie w pralni :smiley:

Ja nie pamietam kiedy myłam podłogę :sweat_smile: dobrze że czesto jest odkurzana a dziecko na macie leży, tą mate zawsze przetre ale podloge tez by się juz przydało ale czas brak​:face_with_peeking_eye:

Ale super, zazdroszczę porządku, ja nie moge okiełznac synka.

Ja też uwielbiam porządek i wszystko pochowane i też się śmieli , że ciekawe jak to będzie u mnie po porodzie . I muszę przyznać , że na tip top może nie jest tak jak lubię ale porządek mam i ludzie się dziwią jak przychodzą w odwiedziny , że tak wszystko ogarnięte . Ale fakt jest taki, że robię wszystko na drzemkach córki i nie odpoczywam w tym czasie .

Ja też, wiem że trzeba wrzucić na luz, ale nie umiem odpocząć jak jest brudno, więc jak mały tylko zasypia to albo sprzątam albo cos innego ogarniam :smile:

1 polubienie

Ja tak samo mam od zawsze . Najpierw ogarnięcie wszystkiego później odpoczynek . Nie mogłabym odpoczywać gdybym nie miała czegoś zrobionego.

Ok to ja myślę co drugi dzień obowoazkowo płynem a codziennie przecieram bo jednak młody się ślini i pluje jedzeniem czasem się mamy ślady na panelach czy podłodze o moja głowa nie pozwala mi ich zostawić :wink:

2 polubienia

Hahaha u nas też im dalej w las, jak to mówią, im synek starszy tym większy bałagan :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Jak będziemy miec etap jedzenia to na pewno będzie mycie za kazdym razem, tez bym nie mogla po takiej oplutej jedzeniem chodzic :joy:

Moj porzadek znika razem z chwila kiedy malego przebiera moj maz​:grin: lub chce mnie “odciazyc” i “uklada” rzeczy w szafkach… nie wiem jak on to robi, ale potrafi krzywo ulozyc wyprasowane rzeczy, tak ze wygladaja jakby pies je wyplul​:joy::face_with_spiral_eyes:

No to mój znika z chwilą wejścia męża i syna z pracy i żłobka :sweat_smile:

1 polubienie

Mnie denerwuje jak mój mąż nie potrafi wrzucić pieluszki do kosza tylko zostawia na komodzie :face_with_peeking_eye: no kosz leży obok przewijaka a ten z uporem maniaka zostawia na tej komodzie no :laughing::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Chyba mamy tego samego meza :grin:
Potrafi nawet bombe z :poop: w woreczku zostawic… a jak sie zloszcze to mowi ze przeciez one sa zapachowe :joy:

A macie jakiś sprawdzony kosz na pieluchy ? Czy taki zwykły też daje radę?

@jagoda.paradziej_gm wszystkie mamy tego samego meza. Dzisiaj nawet pytalam koleżanki czy faceci robia to wszystko specjalnie czy tacy sa. Twierdzi ze tacy sa :smiley: a moja ginekolog tak ostatnio na wizycie: prosze sie nie denerwowac, to nie ma sensu. Oni tacy sa i dlatego sa facetami :smiley:

@Karolinnna Ja w zwyklym ale juz po rd to jednak kupki smierdza wiec warto miec taki z pokrywa. Jesli zastanawiasz sie nad takim koszem specjalnym to na pewno nie pozalujesz, dla mnie to byla zbedna rzecz.

Mam takie zapachowe woreczki i myślałam o takim zwykłym , sama nie wiem co osoba to opinia :laughing:

Wiez ja mam zwykly kosz który ma pokrywke, jak wrzucam eo niego inne smieci to niezle daje. Oczywoscie.mozna dac na pieluszki po prostu osobny zwykly kosz z pokrywką.