Najlepsze zabawki do ogródka na wakacje

My mamy angle care, wkłady kupujemy zamienniki na allegro, ja jestem z niego zadowolona, mamy obok przewijaka na piętrze, nie chciałoby mi się latać na dół żeby wyrzucić pieluchę do kosza głównego :smile:

1 polubienie

To już moja mała jak widzi piach czy trawę to się trzęsie i oczywiście zaraz by chciała do buzi wszystko :crazy_face:

Właśnie nad nim się zastanawiałam, mieszkam na poddaszu i nie chce mi się schodzić do piwnicy z każdą pieluszką :laughing:

Mam przewijak na pietrze i taki zwykly kosz z ikei. I tak kazdego wieczora go oprozniam wiec nie potrzebowalam nic lepszego. Jak jest :poop: to uzywamy woreczkow z Canpola i jest spoko. O ile sa wyrzucane :joy: dzisiaj jak tam bylo 32stopnie i ta bomba na wierzchu… Myslalam, ze zamorduje Szanownego.

1 polubienie

Oj tu się nie zgadzam że mamy takiego męża i mój jest chyba wyjątkiem w takim razie - kupa do worka i od razu do kosza na śmieci ale na polu do kubła w sensie , kupy tylko na pole. Nie wyobrażam sobi mieć kupska w domu bobasowego pampersowego :sweat_smile::sweat_smile:

A tak przy okazji to czy Wy wyrzucacie kupy z pampersów do wc ?/ tak się powinno robić wg kogoś tam i tak czytałam / bo ja nie, nawet przez myśl mi to nie przeszło bo jak np taka rzadką wyrzucić :saluting_face:

Tak i to mega śmierdzą. Nawet zapachowy woreczek nie pomaga zwłaszcza teraz jak jest gorąca

A ty masz zwykły kosz czy taki specjalny ?

Nie pomyślałam nawet żeby wyrzucać zawartość pampa do WC :face_with_peeking_eye::sweat_smile: nawet jeśli tak trzeba to nie wyobrażam sobie szperać w tych pieluszkach, zawijam ją i do kosza i koniec :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Nie :sweat_smile::sweat_smile: co to za wymysły :face_with_peeking_eye: nie dość, że człowiek się męczy przy zmianie pampersa bo to maluch coraz starszy i bardziej się wierci to jeszcze ma zgarniać kupe do WC?:face_with_peeking_eye::laughing:

Nie mam specjalnego kosza, ja mam zapachowe woreczki i tak wrzucam i wyrzucam potem na zewnątrz do śmietnika

Wczoraj wieczorem udało mi się wychaczyc na Vinted kosz na pieluchy za 20 zł Tomme Tippe dodatkowo z wkładem Zobaczymy co to przyjdzie :laughing:

U nas też zwykły kosz i zapachowe woreczki, systematycznie wynoszone do śmietnika sprawdzają się ok :smiley:

Nie słyszałam żeby wyrzucać do WC . Czego to nie wymyślą. Ja mam zwykły kosz z pokrywką i też zapachowe woreczki i raz dziennie wyrzucamy śmieci do głównego kosza . Póki co sprawdza się takie rozwiązanie.

O ja też lubię te worki zapachowe

Ja mam angel care i jestem bardzo zadowolona że jest osobny kosz na pieluchy, jakbym nie miala tego to bym chciala jakikolwiek byle osobny. Wklady kupuje zamienne na allegro. Zalezy jak dlugi ten wklad sie zrobi, teraz mam tak że starcza na 2 dni, a wczesniej byl na 4 dni ale wtedy byl mega dlugi i ciężki z pieluchami :laughing: Nie przepuszcza smrodku dopóki się go nie otwiera żeby pieluchy wyrzucic :rofl:

1 polubienie

To chyba te kupki to juz takie zwarte do toalety mozna by bylo wrzucac, aczkolwiek nie wyobrażam sobie zeby to robic​:joy: ponoc rodzic nie czuje smrodu kupki swojego dziecka ale to nie prawda :joy: zwlaszcza przy RD

Sa bardziej zwarte kupki teraz u roczniaka ale ja bym się nie bawiła we wrzucanie do toalety :grin: u mnie do woreczka idą i do głównego śmietnika

Hahaha! :rofl: A to dobre, że rodzic nie czuje smrodku z pieluszki swojego bobasa :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: nie słyszałam nigdy tej teorii, ale nie sprawdza mi się :rofl:

Chciałabym nie czuć tego zapachu bo bywało ekstemalnie źle :rofl:

Ja też nie słyszałam…. Moj młody robi takie kupsztale ze czuć w całym mieszkaniu :sweat_smile: