To ma dobre nawyki. Mój się nie rusza ale bez coli🤣 a mnie to z woda zawsze trzeba było ścigać
A to mój też lubi coca colę i najlepiej w puszce
To u nas butelki, codziennie ze dwie wrzucam do oddania …. Maskara a to takie szkodliwe
Ojej, to rzeczywiście Twój mąż sporo tej coli wypija ![]()
U mnie to samo , ja przez tydzień uzbieram całą siatę butelek
@Michaska co ci mężczyźni mają z tą colą
co jedziemy na zakupy to obowiązkowo musi kupić i on sam to wypije
mi też wystarczy woda a on cola ewentualnie jak jej nie ma to weźmie sprite albo colę zero ![]()
![]()
Ojej!
To rzeczywiście nieźle
u nas na szczęście sporadycznie, i to na plus bo baaaardzo rzadko musimy odnosić te butle, puszki itd i z tego się cieszę, bo dla mnie to nie fajne ![]()
Ja przetrzymuje w piwnicy i jak tylko latrze ile tego jest to mnie cos trafia ![]()
![]()
obecnie 3 wielkie wory na smieci . Dobrze bo od jutra maz zaczyna urlop to w koncu to wywiezie ![]()
My teraz jak najmniej butelek, bo nie będę stała potem z worem żeby zwracac. Sporadycznie sok albo cola jak imprezka
No właśnie nie wiem
ciągle znajduje te butelki…… walają się po domu. Mówię mu by pił wodę bo zdrowsza a ten tylko albo colę albo inne świństwa …… ja to lubię colę ale pije bardzo rzadko …. Jakoś taka dla mnie za słodka nawet ta zero
Nie wiem co oni w tym widzą
mi posmakował sprite z sokiem z marakuji
i czasem sobie go zrobię ale przeważnie sprita tez mi wypije jak się skończy cola ![]()
Nooo dla mnie to mega dziwne bo jednak takie gazowane napoje to mocno zapychają brzuch …. Ja wypije szklankę i czuję się pełna a on potrafi całą butle wypić w na prawdę krótkim czasie
Już nie wspomnę o tym że trzeba ciągle te butelki zanosić do oddania bo dużo tego plastiku gromadzimy przez to
Ja właśnie z tych słodkich o gazowanych to jedynie Sprite lubię jakiegoś łyczka złapać, ale to naprawdę bardzo rzadko, dosłownie jakieś pojedyncze razy w roku, ale ogólnie nie jestem fanką gazowanych napojów ![]()
Ale to chyba każde facet tak ma
mój też zawsze colę zero i mówi że nie ma cukru jest zdrowe i może pić ![]()
Heheh racja , u nas już też zaczyna czuć ale pewnie jest to dużo inaczej u spięto dziecka jak u innego ![]()
Mój wlansie coli zero nie lubi wgl produktów zero ![]()
Aaa mój też bardzo nie lubi zero , Według mnie ona też mało gazu ma
A gdzieś kiedyś jakiś artykuł przeczytałam że produkty zero powodują niepłodność wiec też się od nich trzymam z daleka ![]()
Ooo to ciekawe , ja z zerówek to tylko piwo zero . Ciekawe ![]()
Takie piwo to luz , bardziej cola zero cyz jakieś energetyki bo są słodzone jakimś słodzikiem nie pamiętam ![]()