No cudna córka i cudna jej odpowiedź
No jak to to złączenie dwoch ciał w jedno hihi
Ładne określenie tylko czy by mu to starczyło za odpowiedź
A dlaczego ? A dlatwgo ,ze mamusia i tatuś sie kochają
A dlaczego ? A dlatego ,ze są razem szczesliwi inz milosci jestes Ty
Itd ja bym mogla odpowiadać dziecku na pewno bez ściemniania typu bocian Cię przyniosl albo ze w kapuście Cie znaleźliśmy hehehhe
Tych pytań jest na prawdę dużo
Bardzo ladnie powiedziane @DaNutka syn jeszcze nie pytal co to seks ale pytal skad sa dzieci i oczywiscie powiedzialam ze biora sie z milosci dwoch osob i ze mamusia i tatus bardzo sie kochaja i owocem twj milosci jest on i Kubus
Mnie to dopiero czeka
Mam tak samo, ale mam też chrześniaka ma 6 lat i zadaje mnóstwo pytań. Czasem mnie zaskakuje, ale to takie słodkie
a co odpowiadacie na pytanie typu jak to się stało ze dzidzią jest w brzuszku ?
Ja kiedyś uslyszałam taką historię apropo dzidzi w brzuchu.
Kiedy dwoje ludzi się kocha, tak jak mama i tata, to się przytulają. I kiedy się dlugo i mocno przytulają to powstaje nowy bobas.
Bardzo mi sie spodobała ta historia i tak opowiadam dzieciom. Niestety widzę, ze 8latkowi juz to nie wystarcza.
Moj 7 latek wydedukowal ze skoro teraz brat sie pojawkl po 7 latach to nastepne bedzie za kolejne 7 lat… i jak mu powiedzialam ze nie, tylko bedziesz Ty i braciszek, to mi powiedzial "ale tk nie Ty o tym decydujesz tylko dzisiuś czy chce być u nas
Haha cwana bestia no dzieci potrafią nas zaskoczyc
Haha, dobre ma przemyślenia
mój synek zapytał ile jedna osoba może mieć dzieci , ja mówię ze tyle ile by chciała , to ja bym chciał 10 mieć rodzeństwa , i teraz wszędzie patrzy ile jedna mama ma dzieci
Czas działać haha
Dokładnie, nie ma co czekać, może ten plan na 10 rodzeństwa się spełni
ojjj to raczej nie mozliwe ;p
haha to musiała być meeega duża cierpliwość ale są takie matki co mają po tyle dzieci , żeby tylko dostać kasę
kiedyś jak nie było kasy tez miały dzieci i jeszcze więcej jakoś sobie radziły