Najczęściej zadawane pytania przez dzieci

No cudna córka i cudna jej odpowiedź :hugs::hugs:

2 polubienia

No jak to to złączenie dwoch ciał w jedno :wink: hihi

1 polubienie

Ładne określenie :slight_smile: tylko czy by mu to starczyło za odpowiedź

A dlaczego ? A dlatwgo ,ze mamusia i tatuś sie kochają
A dlaczego ? A dlatego ,ze są razem szczesliwi inz milosci jestes Ty

Itd ja bym mogla odpowiadać dziecku :slight_smile: na pewno bez ściemniania typu bocian Cię przyniosl albo ze w kapuście Cie znaleźliśmy hehehhe :wink:

2 polubienia

Tych pytań jest na prawdę dużo :face_with_peeking_eye:

Bardzo ladnie powiedziane @DaNutka :heart: syn jeszcze nie pytal co to seks ale pytal skad sa dzieci i oczywiscie powiedzialam ze biora sie z milosci dwoch osob i ze mamusia i tatus bardzo sie kochaja i owocem twj milosci jest on i Kubus

1 polubienie

Mnie to dopiero czeka :wink:

Mam tak samo, ale mam też chrześniaka ma 6 lat i zadaje mnóstwo pytań. Czasem mnie zaskakuje, ale to takie słodkie

2 polubienia

a co odpowiadacie na pytanie typu jak to się stało ze dzidzią jest w brzuszku ? :see_no_evil: :hear_no_evil: :speak_no_evil:

@Mamina i @DaNutka fajbie odpowiedziały

Ja kiedyś uslyszałam taką historię apropo dzidzi w brzuchu.
Kiedy dwoje ludzi się kocha, tak jak mama i tata, to się przytulają. I kiedy się dlugo i mocno przytulają to powstaje nowy bobas.
Bardzo mi sie spodobała ta historia i tak opowiadam dzieciom. Niestety widzę, ze 8latkowi juz to nie wystarcza.

Moj 7 latek wydedukowal ze skoro teraz brat sie pojawkl po 7 latach to nastepne bedzie za kolejne 7 lat… i jak mu powiedzialam ze nie, tylko bedziesz Ty i braciszek, to mi powiedzial "ale tk nie Ty o tym decydujesz tylko dzisiuś czy chce być u nas :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Haha cwana bestia :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::sweat_smile::sweat_smile: no dzieci potrafią nas zaskoczyc

Haha, dobre ma przemyślenia :smile:

mój synek zapytał ile jedna osoba może mieć dzieci , ja mówię ze tyle ile by chciała , to ja bym chciał 10 mieć rodzeństwa , i teraz wszędzie patrzy ile jedna mama ma dzieci

Czas działać haha :rofl:

Dokładnie, nie ma co czekać, może ten plan na 10 rodzeństwa się spełni :smile: :rofl:

ojjj to raczej nie mozliwe ;p

haha to musiała być meeega duża cierpliwość :smiley: ale są takie matki co mają po tyle dzieci , żeby tylko dostać kasę

kiedyś jak nie było kasy tez miały dzieci i jeszcze więcej :wink: jakoś sobie radziły :wink:

1 polubienie