Nagrody w konkursach (Część 2)

Raz zapytałam. Kazali pokazać kod, który wygeneruja mi w osobnym mailu. I tak to , niestety :wink:

Ja się zarejestrowałam na stronę i strasznie żałuję :frowning: wydzwaniają teraz do mnie np z firm ubezpieczeniowych. Ostatnio dzwoniła do mnie pani z Nationale Nederlanden i jak zapytałam skąd ma kontakt do mnie to powiedziała, że właśnie z tej strony…
muszę jutro ogarnąć zgody na udostępnianie danych i je wycofać.

O rety mam podobnie, a to pożyczki, kredyty, fotowoltaiki … straszne. Ale, niby dobrowolnie udzielam zgód , a kruczków jest masa i zupełnie inne firmy się plączą

Serio nie wiedziałam że niebieskie pudełko daje kontakt dla firm ale przecież oni z czegoś muszą się utrzymać i mieć te prezentuje

Ja tez nie myslalam, dlatego bylam w szoku, jak pani powiedziala, ze wlasnie od nich ma numer telefonu…

ojeny jestem w szoku

A do mnie tez ciągle wydzwaniają…
Ostanio nawet Wielka Brytania…
Dzis odebrałam papmy w Rossmannie :)))

Wielka Brytania też do mnie dzwoni :rofl: ale takie połączenia ignoruje lub od razu odrzucam

Praktycznie w kazdym " za darmo" czy “wygraj” podajemy swoje nr tel zgadzajac sie na to zeby telemarketing dzialal. Zaznaczamy te zgody czesto nawet nie czytajac xD po prostu nie odbieram obcych telefonow zazwyczaj, zeby miec spokoj

Bo to w sumie nie jest “za darmo” tylko placimy naszymi danymi osobowymi😉

Domyślam się, że dane osobowe są sprzedawane, ale nie wiedziałam że przy niebieskim pudełku będzie to aż na taką skalę :rofl: bo odkąd się zarejestrowałam to naprawdę mam sporo nowych telefonów

Wow faje. Te wasze zdobycze

A w niebieskim pudelku jest teraz losowanie, widziałyście ;)?

Coś ty. Jakie losowanie ?

:wink:

Aaa no to tak ale tam jest pytanie czy jesteś aktywną na mediach społecznościowych. Więc pewnie tylko instagramowe mamy wygrywają

No pewno, że nie mam tylu obserwatorów :slight_smile:

Oj to ja też się nie załapię, bo na instagramie bywam baaardzo rzadko.

Ja bywam często, ale nie lubię ze swojego instagrama robić polecajek, więc pewnie i tak się do tego nie nadaję :rofl:

Piękna sprawa z NiebiebiePudelko. Raz udało mi się dostać do programu testowego :smiling_face_with_three_hearts: warto wziąć udział

1 polubienie