A to u mnie było odwrotnie
Pampy musiałam mieć dla dziecka, ale podkłady dla mnie zapewniał szpital
U mnie to samo
A tak, oliwkę dostałam Z Rossmann
Pampers u nas też trzeba było zabrać ze sobą , całe szczęście miałam 0 , maluszek okazał się naprawdę maluszkiem
Ten laktator super wygrana. Też się tam zgłaszałam ale widać mnie nie wybrali. Zresztą marne były szanse bo tylko 15 osób
Miałam podobne odczucia, na tyle mam , które mogły się zgłosić, można było tylko wybrać 15 i już czułam, że będzie ciężko
U nas też pampersy trzeba było mieć swoje. Ja miałam w rozmiarze 1 z Dady i były przydużawe. Póżniej dostałam pampers 0 i lepiej leżały.
A co do programu Rossnę, to ja chyba miałam odznaczony newsletter czy coś tam innego i podejrzewam, że dlatego nie dostawałam e-maili na początku, nie dostałam więc pampersów czy olejku. Załapaliśmy się dopiero na zabawki do kąpieli i z tego co pamiętam żeby one weszły to musiałam zrobić w Rossmannie zakupy na jakąś symboliczną kwotę.
Od kiedy te zabawki do kąpieli są dostępne? Moja ma rok i nic nie dostałam, żadnego maila a newsletter mam zaznaczony po ostatnich perturbacjach…
Tez Nie . dostałam żadnego maila
Z tego co pamiętam to dostałam e-mail jakoś zaraz przed urodzinami synka.
Ja nie dostałam żadnego e-maila
W takim razie trzeba się odezwać do Rossmann… dziękuję za wiadomość
Ja się odzywałam i do dziś nie mam odpowiedzi
Mówisz, że niezbyt przykładają się do odpowiedzi… ooj Rossmann trochę staje się nierzetelną marką
Nooo też czekałam i czekałam na odpowiedź, a już teraz to nawet mi nie zależy, bo pampersy w rozmiarze 1 i tak mi się już nie przydadzą
Przed rokiem. Na pół roczku są szczoteczki a na roczek zabawki do kąpieli z tym że mały z mają a ja mogłam je wziąć chyba do lipca
To ja muszę też spróbować do nich napisać.
Nie wzięłam nic, co było dedykowane już po urodzeniu dziecka… no trudno
To na pół roku żaden email u nas nie przyszedł. Nie wiem od czego to zależy czy się coś dostanie czy nie.
Nie umiem odpowiedzieć wam na pytanie jak to jest. Ja nie miałam kodu żadnego na nic tylko przy kasie mi dawali oczywiście jak zapytałam