Nagrody w konkursach (Część 2)

Kontynuacja dyskusji z Nagrody w konkursach (Część 1) - #10000 przez MAMA_EM.

Poprzednie dyskusje:

Hej, kontynuuję wątek po zmianach na forum :slight_smile:

Udało Wam się wygrać coś fajnego w czasie tej 2-miesięcznej przerwy?

Oczywiscie dostalam zestaw od Lovi za luty, mega mi sie to wlasnie przyda bo za miesiac zaczynamy rozszerzanie diety.
Probowalam w dwoch konkursach i w jedntm dopiero czekam na wyniki.

1 polubienie

Może uda ci się coś wygrać. Też dostaliśmy za luty nagrody z Lovi i dobrze bo akurat kubeczek mieliśmy do wymiany więc się przydał a drugi poszedł do babci

1 polubienie

A macie jakies ciekawe konkursy teraz ? Bo ja jakos nic nie widze

1 polubienie

Udalo mi sie ! Na fejsie na stronie Lala Dresiara wygralam komplet czekoladowy dla barbie i kena. Swoja droga polecam tam kupowac, ciuszki sa piekne. Robi dla Barbie ale i dla Baby Born

1 polubienie

Z resztą beda posty konkursowe, bo Lala Deesiara obchodzi 8 urodziny ! Takze zachecam do obserwacji profilu, naprawde piekne rzeczy :heart:

1 polubienie

Wlasnie jak ktoras ma jakies linki do konkursow to chetnie skorzystamy :slight_smile:

2 polubienia

Na stronie bobovita jest konkurs dla najmlodszych, trzeba odpoqiedziec na pytanie i mozna wygrac deserki. Ja wygralam, czekam na przesylke

3 polubienia

ooo super, gratulacje

W ogóle właśnie widzę że co innego się pokazuje tutaj a co innego jak się wejdzie na tą stronę bo to w ogóle nie ten konkurs że oddaj głos na moje zdjęcie ja żadnego zdjęcia nie dawałam tylko Odpowiedziałam na pytanie

Super gratulacje :slight_smile:

A ja za luty nie dostalam nic :frowning: no ale moze teraz mi sie poszczesci :slight_smile:

U mnie nic :frowning:

a co było w lutym ? :slight_smile:

A to jednak bylo za styczen a nie za luty ale w lutym dostalam hahahah

Ja jakoś nie mam szczęścia zadko coś wygrywam. Tylko tutaj mi się udaje

Ja tak samo…

Wlasnie ostatnio o tym rozmawiałam z mezem ze… no tu dostajemy do testowania za aktywnosc, ale coraz czesciej mam szczescie do jakiegos losowania.
Wiec postanowilam raz w tygodniu puszczac totka, bo jak nie gram to nie mam szans zadnych hahahha
Zarejestrowalam sie tez na BLIKOMANIA, zrobilam przelew na 1zl na fundacje, a w necie place ogolnie tylko blikiem wiec czekam na maila ze cos wygralam. Bardzo bym chciala

1 polubienie

Mój znajomy wygrał ostatnio 5tys w zdrapkach. No coś jest w powiedzeniu , żeby wygrać trzeba grać,. Powodzenia mamina

1 polubienie