Każda z nas od czasu do czasu startuje w jakimś konkursie. Czasem uda się coś wygrać. A jak już się uda to watro się tym pochwalić.
W tym wątku można wrzucać zdjęcia nagród wygranych w różnych konkursach z krótkim opisem, na czym polegało zdanie konkursowe i co się wygrało
No to będę pierwsza. W listopadzie wygrałam na facebooku brzuszkową sesję zdjęciową, ale to już wiecie. Nadal czekam na zdjęcia, dostałam dopiero dwa. A brzuszki moje i mojego męża zostały ostatnio nagrodzone poduszką-fikuszką w grudniowym konkursie Mody na Brzuszek. Takie oto zdjęcie tam wysłaliśmy i się udało.
olga, widziałam Wasze zdjęcie mój mąż się uśmiał z brzuszka Twojego męża
Nam się udało wygrać roczny zapas witaminy D3 w konkursie Bobika na bajkę. Do tej pory zużywam te zasoby i cieszę się, że nie muszę biegać co miesiąc do apteki :))
Na koncie mam również książki, kosmetyki (dla siebie, dla mamy, dla córki). Kilka miesięcy po ślubie wygrałam metamorfozy w Warszawie (fryzura, makijaż i ciuch, potem sesja zdjęciowa i kosmetyki Bobbi Brown w prezencie) - do dziś wspominam
To ja się jeszcze pochwalę, że godzinkę temu dostałam maila z informacją o wygranej w konkursie organizowanym przez jedno ze szczecińskich centrów handlowych. A nagrodą jest dziecięca sesja fotograficzna, więc Karolinka będzie miała piękną sesję noworodkową.
Olga no to super wiadomość na początek tygodnia
Jeszcze będąc w ciąży wygrałam udział w testach konsumenckich z firmą Canpol Babies i otrzymała niezłą wyprawkę w postaci: majtek poporodowych, podkładów i wkładek laktacyjnych. No a oprócz tego w paczce były jeszcze gadżety dla maleństwa: piszcząca bajeczka, okrycie kąpielowe i grzebyk + szczoteczka.
kusia_ss ja też wygrałam tą paczkę z Canpolu w serwisie Bangla Już niedługo będę miała okazję ją przetestować.
no to Olga widzę, że startowałyśmy w tym samym konkursie! Za nami już 2/3 testów
Proud Mommy nam też się udało wygrać witaminę D, co prawda nie jest to roczny zapas ale na kilka miesięcy wystarczy
no i dobra wiadomość na dziś - znalazłam się wśród 40 laureatów nagrody pocieszenia w konkursie Happy rodzina każdą zimę przetrzyma
Ojej dziewczyny ileż nagród;) macie szczęście, gratuluję,
Kilkanaście lat temu czesto brałam udział w konkursach jakoś łatwiej było coś wygrac niż teraz, z drugiej strony zeby wygrać trzeba też grać;)
teraz większość konkursów na portalach typu fb opiera się na ilości lajków", dlatego kreatywne konkursy są dużo lepsze i bardziej sprawiedliwe
Dziewczyny, mi też udaje się od czasu do czasu wygrać w konkursach dla dzieci. Mam w domu już kilka takich prezentów, najbardziej jednak cieszę się z wygranej na forum lovi (w miseiącu grudzień). Udało mi się wygrać laktator lovi i wkładki laktacyjne. bardzo się cieszę, bo to jest najbardziej wartościowa nagroda, jaką kiedykolwiek dostałam. Firma lovi to bardzo dobra marka, profesjonalna, moje dziecko używa smoczków lovi, butelek, kubków niekapków. jak była córeczka malutka pierwszym jej produktem który używała był smoczek od lovi (0-3m-cy).
a co do nagród, to wiele z nich udało mi się wygrać dzięki gazetom dla mam (powszechnie znanych), na forach z konkursami. Jak do tej pory nie udało nam się nic wygrać na facebooku, tam jakoś szczęścia nie mamy, chyba za dużo uczestników.
Fajnie jest coś wygrać, niedawno wygrałam witaminy ciążowe;) stwierdziłąm, że ja w kolejną ciąże na razie nie planuję zachodzić więc podarowałam witaminy bratowej, która jest w 3 miesiącu ciązy. Nawet nie wiecie jak się ucieszyła z takiego upominku bez okazji
A ja nie byłabym taka pewna, że Canpol i Lovi to dwie firmy. Canpol jest polskim licencjobiorcą Lovi
Też uważam, że zdjęcie nagrody nie powinno być brane za reklamę firmy, gdyby tak myśleć, to każde zdjęcie produktu innego niż Lovi, byłoby reklamą - bez sensu.
Na fb konkursy są beznadziejne, z jednego prostego powodu, zazwyczaj trzeba dać jakiejś aplikacji do swojego profilu, dlatego ja nie biorę w nich udziału.
A tak mi się przypomniało, że kiedyś, zaraz po akcji ‘odchudzanie’, wzięłam udział w konkursie i wygrałam płyty DVD z różnymi rodzajami ćwiczeń
mi się syropek przydał bo starsza córka korzysta z jego dobrodziejstw witaminą D też podzieliłam córy sprawiedliwie - mniejsza ma kapsułki twist-off, starsza syrop w sprayu
Ja będąc w ciązy na jakiś warsztatach w Porcie Łódź wygrałam karnet 2 miesięczny na zajęcia dla kobiet w ciąży na piłce w Maxfit w Łodzi i powiem że wykorzystałam a zajęcia były super.
kusia, no u nas niestety wiek nie nie ten a data ważności ograniczała nas bardzo mocno, więc zeby się nie marnował, wolałam oddać komuś, kto bardziej skorzysta(ł).