Nagrody w konkursach (Część 2)

Wow 5 tys ze zdrapek to super ! Ja na slub dostalam w kopercie kilka zdrapek, lacznie bylo ich 11 i wygralismy 123zl. Ale to zawsze cos.
Wlasnie przyszla paczka z bobovity

7 polubień

Super że ci się udalo. Paczka elegancka

1 polubienie

Mamina, gratulacje! Świetna paczka.
Czy to jest ten comiesieczny konkurs “zdjęcie miesiąca”? Bo tez kiedys probowalam ale mi sie nie udalo… Mialam rapetm 20 glosow, a niektore zdjecia po kilkaset​:slightly_smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

No wlasnie nie , mimo ze zdjecie z linku ktory wkleilam na to wskazuje to jak sie wejdzie w lini to jest ten konkurs, chodzi o odpowiedz na temat waznyxh skladnikow w diecie maluszka. Wyslalam i wygralam. Podobno raz w tyhodniu losuja

1 polubienie

moja siostra kiedyś wygrała , ale Ona bardzo dużo blików robiła

super, ale duża paczka

1 polubienie

Ja tez robie duzo. Kazde zakupy w internecie a robie ixh duzo, karma dla kotow, zwirek, zamawiam ubrania dla chlopcow, allegro to w ogole chyba co 2 dni. Nawet za przedszkole place blikiem.

1 polubienie

To oby się udało :smiling_face:

Otrzymaj BabyPack od limango a wygrał ktoś kiedyś w tym ?

1 polubienie

Ja brałam kiedyś udział i nic nie dostalam, tylko cały czas wysyłają e-maile

1 polubienie

Ooo wwwooow ,mega :))() gratki :wink:

2 polubienia

Eee ja dalej nic.

Ooo tez suuper :)))

Ja raz wyslalam zgloszenie ale nie wygralam. Strasznie duzo tam zgloszen a losuja tylko 200 paczek.

1 polubienie

Raz ze trzeb grac , a dwa to chyba szczęście, ja nie raz gralam w keno i czasem 20 zl mi sie zwróciło :wink:

3 polubienia

zawsze coś :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja brałam udział parę razy i naprawdę nie wiem co trzeba tam wpisac żeby wygrać. Już sobie odpuściłam, tym bardziej, że stale jest krokodylek i moja córka już zdążyłą z takich zabawek wyrosnąć. A nie powiem, że kiedyś bardzo go chciałam wygrać :blush:

3 polubienia

Muszę się tam zalogowac i zobaczyć w takim razie, bo naprawdę super paczka

1 polubienie

Teraz brałam udział w kokursie Vichy z facebooka, jak wygram wyjazd do Paryża to się pochwalę :sweat_smile:

2 polubienia

@Inka404 zbierzesz nas ze sobą ? Hahahha szczerze życzę ci wygranej