Wow 5 tys ze zdrapek to super ! Ja na slub dostalam w kopercie kilka zdrapek, lacznie bylo ich 11 i wygralismy 123zl. Ale to zawsze cos.
Wlasnie przyszla paczka z bobovity
Super że ci się udalo. Paczka elegancka
Mamina, gratulacje! Świetna paczka.
Czy to jest ten comiesieczny konkurs “zdjęcie miesiąca”? Bo tez kiedys probowalam ale mi sie nie udalo… Mialam rapetm 20 glosow, a niektore zdjecia po kilkaset:slightly_smiling_face:![]()
No wlasnie nie , mimo ze zdjecie z linku ktory wkleilam na to wskazuje to jak sie wejdzie w lini to jest ten konkurs, chodzi o odpowiedz na temat waznyxh skladnikow w diecie maluszka. Wyslalam i wygralam. Podobno raz w tyhodniu losuja
moja siostra kiedyś wygrała , ale Ona bardzo dużo blików robiła
super, ale duża paczka
Ja tez robie duzo. Kazde zakupy w internecie a robie ixh duzo, karma dla kotow, zwirek, zamawiam ubrania dla chlopcow, allegro to w ogole chyba co 2 dni. Nawet za przedszkole place blikiem.
To oby się udało ![]()
Otrzymaj BabyPack od limango a wygrał ktoś kiedyś w tym ?
Ja brałam kiedyś udział i nic nie dostalam, tylko cały czas wysyłają e-maile
Ooo wwwooow ,mega :))() gratki ![]()
Eee ja dalej nic.
Ooo tez suuper :)))
Ja raz wyslalam zgloszenie ale nie wygralam. Strasznie duzo tam zgloszen a losuja tylko 200 paczek.
Raz ze trzeb grac , a dwa to chyba szczęście, ja nie raz gralam w keno i czasem 20 zl mi sie zwróciło ![]()
zawsze coś ![]()
Ja brałam udział parę razy i naprawdę nie wiem co trzeba tam wpisac żeby wygrać. Już sobie odpuściłam, tym bardziej, że stale jest krokodylek i moja córka już zdążyłą z takich zabawek wyrosnąć. A nie powiem, że kiedyś bardzo go chciałam wygrać ![]()
Muszę się tam zalogowac i zobaczyć w takim razie, bo naprawdę super paczka
Teraz brałam udział w kokursie Vichy z facebooka, jak wygram wyjazd do Paryża to się pochwalę ![]()
@Inka404 zbierzesz nas ze sobą ? Hahahha szczerze życzę ci wygranej