Ooo ale fajne losowanie, muszę zobaczyć tylko nie korzystam z instagrama więc pewnie nie mam szans
Spróbować nie zaszkodzi. Chociaż ja tym razem pasuje
Teraz jest kolejny test na produkty. I to takie bardziej przydatne , typu płyn do prania . Trzeba spróbować
ooo też niebieskie pudełko ?
Ooooo najsłodszy kubek świata
mega słodkie
Muszę zrobić zakupy
Ty go chyba stluklas dobrze pamiętam? Mam niebieski idealny do kawy w pracy do dużo się w niego mieści
Strasznie mi sie ten kubek podobal, chcialam zeby syn starszy go dostal na herbate. Ale wtedy akurat sie nie zalapalam, mialam tylko wyroznienie. Teraz widze ze do testowania znowu bedzie no i chyba nowe Prime bo swiecace !
Tak są do testów teraz. Piękne są
oo ale super, śliczne są
Tak, od razu jak zauwazylam ten kubek to przypomnialam sobie o Danutce😉
Czyli dobrze kojarzyłam. Chyba nawet wysyłała nam zdjęcie z rozlaną kawą. @DaNutka dobrze kojarzę?
Niektóre konkursy to naprawdę są ciekawe! A te z Niebieskiego Pudełka mają ciekawe nagrody. Jednak ja raz tylko Bepanthen dostałam do testowania.
zawsze coś
Przepiękne te kubeczki ceramiczne … pamiętam jak z moją siostrą miałyśmy takie kubeczki z misiami żałuje że gdzieś poszły dalej
Ojezu jakie piękności
A ja z niebieskim pudelkiem odpuscilam, bo tam chyba pytają o instagram i obserwujacych, a ja nie mam.
Ja odpuściłam, bo podają dalej dane kontaktowe, nie mam ochoty co chwilę odbierać telefonów