Nagrody w konkursach (Część 2)

Ooo ale fajne losowanie, muszę zobaczyć tylko nie korzystam z instagrama więc pewnie nie mam szans :see_no_evil:

Spróbować nie zaszkodzi. Chociaż ja tym razem pasuje

Teraz jest kolejny test na produkty. I to takie bardziej przydatne , typu płyn do prania . Trzeba spróbować

ooo też niebieskie pudełko ?

Jakie cudo teraz dają za zakupy :heart_eyes:

3 polubienia

Ooooo najsłodszy kubek świata :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 polubienia

mega słodkie :heart_eyes: :heart_eyes:

2 polubienia

Muszę zrobić zakupy :star_struck:

1 polubienie

Ty go chyba stluklas dobrze pamiętam? Mam niebieski idealny do kawy w pracy do dużo się w niego mieści :smiling_face:

Strasznie mi sie ten kubek podobal, chcialam zeby syn starszy go dostal na herbate. Ale wtedy akurat sie nie zalapalam, mialam tylko wyroznienie. Teraz widze ze do testowania znowu bedzie :rose: no i chyba nowe Prime bo swiecace !

Tak są do testów teraz. Piękne są

oo ale super, śliczne są

Tak, od razu jak zauwazylam ten kubek to przypomnialam sobie o Danutce😉

Czyli dobrze kojarzyłam. Chyba nawet wysyłała nam zdjęcie z rozlaną kawą. @DaNutka dobrze kojarzę? :crazy_face:

Niektóre konkursy to naprawdę są ciekawe! A te z Niebieskiego Pudełka mają ciekawe nagrody. Jednak ja raz tylko Bepanthen dostałam do testowania. :sweat_smile:

zawsze coś :smiley:

Przepiękne te kubeczki ceramiczne … pamiętam jak z moją siostrą miałyśmy takie kubeczki z misiami :bear: żałuje że gdzieś poszły dalej

1 polubienie

Ojezu jakie piękności :heart:

1 polubienie

A ja z niebieskim pudelkiem odpuscilam, bo tam chyba pytają o instagram i obserwujacych, a ja nie mam.

Ja odpuściłam, bo podają dalej dane kontaktowe, nie mam ochoty co chwilę odbierać telefonów