Jest czas do 28 września
Ooooo to jest szansa że jeszcze zdarzę ![]()
Ja też byłam w sklepie, miałam kupić jedno jajo i oczywiście wyszłam bez ![]()
Ja tak zawsze mam, idę po coś a wychodzę bez tego i pełno innych zakupów ![]()
U nas 7 latek to chyba na zime robi zapasy kinder czekolady… ale nie biore udzialj ![]()
Zawsze warto chociaż próbować ![]()
Moze.ale nie mam szczecia do takich rzeczy ![]()
Ja też zawsze myślałam, że to pic na wodę jest
Te wszystkie loterie itd. ale jak mi się udało kilka razy z rzędu wygrać to stwierdziłam czemu nie spróbować.
Raz na jakiś czas też mi się coś tam uda ale to już na prawdę rzadko .
Ja tak samo właśnie !
Ktoś jednak ma szczęście i wygrywa ![]()
No właśnie, zawsze mi się udawało, a teraz ciężko trafić. Może w tym dodatkowym losowaniu się uda.
Powodzenia życzę
trzeba próbować inaczej się nie dowiemy ![]()
U mnie w szkole rodzenia był teraz konkurs z okazji 25 lecia i udało mi się!! Zajęłam pierwsze miejsce i tym samym wygrałam wózek 2w1 Muuvo Slick 2.0. Ależ się cieszę! ![]()
może któraś z was go ma, używa i coś powie o użytkowaniu?
Oo ale fajnie gratulacje ![]()
![]()
Wow ale fajnie ! Widziałam jak wyglada jest bardzo elegancki ale u mnie on odpadal ze wzgledu na amortyzacje ( mieszkam przy lesie wiec potrzebowalam cos miekkiego) a jaki kolor ? Mi sie ten morski podobal bardzo, chorowalam na niego ale no zbyt twardy byl. Ale ten Cafe twz sliczny !
Ogolnie oprocz tego ze jest twardy to same zalety, dluga gondola, wentylacja, siedzisko spacerowki przod tyl, kola duze i zelowe wiec ani sie nie zakopia w piachu na placu zabaw ani nie bedziesz miala flaka po spacerze
Ten jasny szary ![]()
Oo to super że się sprawdza
Nie powiedzialam ze sie sprawdza bo to nie byl moj wybor, choc podobal mi sie wizualnie i mial wszystko czego chciałam oprocz dobrej amortyzacji, wiec wybralam bebetto flavio w zielonym kolorze
Woow gratulacje. Wygrać wózek to już super sprawa ![]()