To prawda , ja to się z drobnej rzeczy cieszę ale wózek to już mega szczęście ![]()
wow, super, gratulacje!!
Ja też się mega cieszę, co prawda liczyłam na drugie miejsce, bo był fotelik samochodowy, ale wózek też nam się super przydał
jeden zawiozłam do swojej mamy, drugi mam ze sobą, a jeszcze bratowa nam zostawiła spacerówkę u teściowej, więc teraz nie muszę ze sobą wózka nigdzie zabierać ![]()
No i sam wozek muuvo mjmo faktcnje dość twardej amortyzacji, to jest naprawdę super! Dzisiaj już wybraliśmy się na pierwszy spacerek, prowadzi się świetnie, jest leciutki, składa się mega prosto i szybko, tak samo rozkłada. Zajmuje mi troszkę mniej miejsca w bagażniku niż poprzedni, więc to na plus
Ale wy macie szczęście ![]()
![]()
@DDoominika no i w sumie super się złożyło, bo przynajmniej nie musicie wozić w ta i spowrotem tego wózka ![]()
No dokładnie
cieszę się bardzo, bo przyda się na pewno. Dodatkowo jak będziemy chcieli następne dziecko, to tu gondola też wydaje się być lepsza i większa niż nasza ![]()
U mnie w szpitalu gdzie rodziłam 1 szy raz to na spotkaniach zapoznawczych tez sa do wygrania nagrody od kilku miesięcy , szkoda ze teraz nie jestem w ciąży ![]()
![]()
![]()
No u nas w sumie mógł wziąć udział każdy, bo było to raczej ogólnodostępne, ogłaszali to na Facebooku i odbiór nagród był w domu kultury ![]()
![]()
Ja w takich konkursach nie mam szczescia
Pamietam 100lat temu wygralam pajacyka Bielanczyka na otwarciu Galerii
i to byl ostatni raz. Pocieszam sie ze mam szczescie w milosci ![]()
![]()
![]()
Supwr gratulacje:heart: mam muuvo quick se 2 i jestem bardzo zadowolona ![]()
No ja też póki co jestem zadowolona i mam nadzieję, że tak pozostanie
szkoda, że nie wygrałam go jak córka jeszcze była w gondoli, bo gondola na pewno była dużo lepsza niż moja ![]()
![]()
To ja kiedyś wygrałam tableta w galerii , bo były urodziny galerii i byłam jakimś równym klientem i wygrałam jeszcze bon na zakupy za 200 zł ![]()
A mi się udało w loterii grzeski zgarnąć blika na 100 zł.
Wow tez probowalam ale nic nie wygralam a dziwne bo w sumie w necie place tylko blikiem. Codziennie puszcze blika praktycznie
Łooooo Pani , smacznego ![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba cieszyłabym się bardziej z tego burgera, niż 100 blik ![]()
Mamina ale to nie w loterii bankowej blika, tylko jaka się kupi Grześka za min 3 zł to można wygrać blika na 50 czy 100 zł.
Burgery wyglądają całkiem spoko😍
Ja wygrałam kiedyś w tic takach blika 500 zł ![]()