Nagrody w konkursach (Część 2)

Ja zauważyłam, że jak się raz jakiś konkurs trafi to później non stop się jakieś wyświetlają.
Ja też coś nie mam szczęścia ostatnio, ale też nie biorę udziału bo jakoś nie mam weny.

Ja też nie biorę udziału. Oczywiście próbowałam, ale za duża konkurencja jest :laughing:
Dobrym pomysłem jest wpisać hasztag konkurs na instagramie. I tam w różnych dziedzinach sklepy, marki oglaszają konkursy. Csesto wystarczy polubić, udostępnić. A czasami wymyślić zabawny tekst na jakiś temat
Jak któraś z was ma talent do pisania to polecam spróbować :wink:

Ja wygrałam na święta kieliszki z Ferrero rocher , wystarczyło kupić zgłosiłam paragon i zadwonili do mnie :smiley:

1 polubienie

Super :wink:

Faktycznie , teraz te kieliszki widzę na olx do sprzedania , nie mówię ,ze to Ty , ale ogloszenia sa :smiley: heca :smiley:

1 polubienie

Haha, to nie moje :sweat_smile: U nas stoją na szafce, są naprawdę piękne :smiling_face_with_three_hearts:

Teraz w Biedronce można kupić Kinder Jajko i zgłosić paragon, a do wygrania jest plecak z naklejkami :wink: więc warto spróbować szczęścia :heart_eyes:

2 polubienia

O wow mega te kieliszki

Dobrze że piszesz widziałam ten plecak jest super !

1 polubienie

Widziałam ta walizkę z Kinder, ale ciężko wygrać , zgłosiłam z trzy paragony i tam trzeba trafić w bramkę godzinowa.

1 polubienie

O kurczę, ale pójdę i tak kupić i spróbuje :wink:

Ja kojarzę go z reklamy :smiley:

Faktcznie teraz widzę ze jest konkurs z biedrze :smiley: tylko ze nie robię tam zakupów :wink:

To tak jak ja… ten sklep na sama mysl przyprawia mnie o dreszce… wszedzie palety i bałagan jak dla mnie tragedia… nic nigdy nie moge tam znalezc

A ja lubię zakupy w Biedronce, wiem co gdzie jest, idę biorę z półki i nie błąkam się jak głupia pomiędzy regałami.

Też mam taką Biedronkę w mieście co jej unikam :see_no_evil: wszędzie palety, wszystko poustawiane inaczej niż w innych. Chodzę do innej, a gdybym miała tylko tę jedną, to pewnie też bym zrezygnowała :sweat_smile: Poza tym ogólnie lubię robić zakupy w Biedronce, tylko ta konkretna to dla mnie porażka

Fajnie jak by tak się częściej udawało coś wygrać :rofl::smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Tylko jak ja już widzę że jest ponad 100 komentarzy pod postem czy dużo więcej to również odpuszczam , marne szanse :smiling_face::see_no_evil:

1 polubienie

Też słyszałam o tym konkursie, ciągle zapominam kupić coś z kinder , konkurs zdarzy przeminąć :see_no_evil:

Dokładnie, mam tak samo :wink:

1 polubienie