Oo o super Z zawsze to miło coś wygrać ![]()
Ja czasami biore udział ale ciekawi mnie jak oni wybieraja zwyciezcow sposrod tylu komentarzy : p
@Agatkaa @Buu.niaa dziękuję, tak zawsze fajnie coś wygrać, tym bardziej,że ostatnio nie byłam jakąś aktywna w tych konkursach także miło, a lubię bardzo kosmetyki z musteli więc tym bardziej.
@ewelkar899_wp.pl ja też nie wiem jak oni to wybierają, ale ty masz często szczęście, bo od czasu do czasu udaje ci się w takich losowaniach ![]()
Ale super! Uwielbiam kosmetyki musteli, używamy od nich bardzo dużo ![]()
Widziałam te promocję, ale już się trochę wyleczyłam z takiego nałogowego kupowania by coś dostać, nawet jak tego nie potrzebuje. Może jak się skończą zapasy to wtedy pomyśle. Mam ten plecak i jest fajny jak coś!
Też mi się to wyświetliło , ale niestety jeszcze z bebiko nic nie kupuje
Ja niestety takie coś kiedyś posiadałam że jak dawali coś gratis to kupiłam a potem okazało się i tak nie przydatne i zawadzało
Też brałam w tym udział ale no nigdy się nie udało …
Właśnie u mnie podobnie , zawsze kupowałam pierdoly albo rzeczy na zapas co później kończyło finalnie w śmietniku i doszłam do wniosku że szkoda moich pieniędzy
No właśnie widać , że bardzo przydatny i ładny
Ja też tak czasami mam
U bab to chyba mega popularne haha
Potem problem co z tym zrobić cały dom zagracony
Właśnie wygrałam jakieś dwa kremy od Garnier w konkursie Trzeba było napisać o smakach i zapachach z dzieciństwa czy coś takiego
Super, gratulacje
A gdzie był ten konkurs?
Na Facebooku ale na jakiejs stronie nie Garniera tylko innej ktora promowala ixh kosmetyki
A macie jakieś strony czy grupy gdzie ogłaszają jakie są dostępne aktualnie konkursy?
Ja, ale to bylo zaraz po urodzeniu jakos kolo miesiaca
Ja niestety nie, ale z ciekawości w wolnym czasie poszukam