Nagrody w konkursach (Część 2)

Oo o super Z zawsze to miło coś wygrać :blush:

1 polubienie

Ja czasami biore udział ale ciekawi mnie jak oni wybieraja zwyciezcow sposrod tylu komentarzy : p

1 polubienie

@Agatkaa @Buu.niaa dziękuję, tak zawsze fajnie coś wygrać, tym bardziej,że ostatnio nie byłam jakąś aktywna w tych konkursach także miło, a lubię bardzo kosmetyki z musteli więc tym bardziej.
@ewelkar899_wp.pl ja też nie wiem jak oni to wybierają, ale ty masz często szczęście, bo od czasu do czasu udaje ci się w takich losowaniach :muscle:

Ale super! Uwielbiam kosmetyki musteli, używamy od nich bardzo dużo :heart_eyes:

1 polubienie

Może kogoś zainteresuje :slight_smile:

2 polubienia

Widziałam te promocję, ale już się trochę wyleczyłam z takiego nałogowego kupowania by coś dostać, nawet jak tego nie potrzebuje. Może jak się skończą zapasy to wtedy pomyśle. Mam ten plecak i jest fajny jak coś!

2 polubienia

Też mi się to wyświetliło , ale niestety jeszcze z bebiko nic nie kupuje

1 polubienie

Ja niestety takie coś kiedyś posiadałam że jak dawali coś gratis to kupiłam a potem okazało się i tak nie przydatne i zawadzało

1 polubienie

Też brałam w tym udział ale no nigdy się nie udało …

1 polubienie

Właśnie u mnie podobnie , zawsze kupowałam pierdoly albo rzeczy na zapas co później kończyło finalnie w śmietniku i doszłam do wniosku że szkoda moich pieniędzy

1 polubienie

No właśnie widać , że bardzo przydatny i ładny

1 polubienie

Ja też tak czasami mam

1 polubienie

U bab to chyba mega popularne haha

1 polubienie

Potem problem co z tym zrobić cały dom zagracony

1 polubienie

Właśnie wygrałam jakieś dwa kremy od Garnier w konkursie Trzeba było napisać o smakach i zapachach z dzieciństwa czy coś takiego

4 polubienia

Super, gratulacje :smile: A gdzie był ten konkurs?

1 polubienie

Na Facebooku ale na jakiejs stronie nie Garniera tylko innej ktora promowala ixh kosmetyki

1 polubienie

A macie jakieś strony czy grupy gdzie ogłaszają jakie są dostępne aktualnie konkursy?

3 polubienia

Ja, ale to bylo zaraz po urodzeniu jakos kolo miesiaca

1 polubienie

Ja niestety nie, ale z ciekawości w wolnym czasie poszukam

3 polubienia