Ja nie wygrałam, ale moja znajoma wygrała i paczka faktycznie doszła Z tym krokodylem
Ooo super, to jakieś tam szanse są
Chyba tak, bo ja nią nie jestem;)
Nie mam szczęścia do takich rzeczy
Nie narzekam na obsewujacych na IG
Też nie mam szczęścia do takich rzeczy, na pewno trzeba mieć dużo obserwujących na insta żeby wygrać
Na pewno, im więcej obserwujących, tym większa szansa, niestety często tak to działa. Czasem jednak warto próbować, bo nigdy nie wiadomo
Hejka, co tam udało Wam się ostatnio wygrać ?
Niestety mi nic nigdy się nie udało
Mi tez narazie nic, ale zauwazylam ze jakos tw konkursy tez nie dla mnie.
Na sinsay czasem aq posty ze mozna wygrac bon i trzeba emotkqmi opisac cos ale mi sie nigdy nie chce a komentarzy 900
Ja też niestety nic… a Tobie coś się udało ?
Brałam udział w Limango, ale niestety jak na razie cisza.
Też tak mam, czasem te konkursy to bardziej loteria niż coś realnego No i te tysiące komentarzy… ciężko się przebić. Często szkoda czasu, ale czasem się jednak trafi szczęście, trzeba próbować, choć z dystansem
Jestem ciekawa , czy tam ktoś coś kiedyś wygrał
Ja przez ciążę odpuściłam zupełnie temat konkursów bo nie miałam zupełnie na to ochoty, ogólnie IG zaniedbałam strasznie, żadnego postu nie dodawałam, czasem jakąś relacje. Ale no niestety są rzeczy ważne i ważniejsze.
Spokojnie, każdy ma swoje priorytety. Ja akurat nic nie wrzucam, bo jakoś nie mam do tego głowy
U mnie też tam cisza chyba się nie udało
No szkoda… ja nie mam szczęścia
Mi się dzisiaj udało w musteli wygrać zestaw bio kosmetyków. Czekam z niecierpliwością na przesyłkę
Ooo ale super, gratulacje