moja mała też będzie testować mleko i kaszki
A termoopakowanie super, dotychczas tylko chodziłam i podziwiałam w sklepie a teraz mam :-). No a smoczki folky … moja mała ma ciemnoniebieskie oczka i w tym smoczku z liskiem w buźce robią się obłędne .
Smoczki są prześliczne, a termoopakowania też nigdy nie miałam więc z rozkoszą je przetestujemy za kilka miesięcy.
Artan widziałam,że z Canpolu wygrałaś gratulacje !!! :*
A mi się dzisiaj udało wygrać w Rossmanie w konkursie “Mamy pierwszeństwo” nagrodę II stopnia :D! A jak Wasze wyniki dziewczyny?
Dzięki Roxi, ano udało się psim swędem
ja nie brałam udziału bo ja nie w ciąży
Artan gratuluje
hirudo-bonum spojrzałam i ja też wygrałam w rossmanie:-)))))))))))))))) WOW pierwszy raz:-)))), ale nie spojrzałam którego stopnia i nie wiem co to znaczy i co wygrałam :-)))))) ale chyba jakieś kosmetyki, bo z tego co kojarzę to tam były różnych firm kosmetyki do wygrania
Wiecie co dziewczyny odkąd zapisałam się do forum LOVI to zaczęłam wygrywać - nie tylko w LOVI ale też gdzie indziej, na canpolu ostatnio, teraz w rossmanie, wcześniej koszulkę z DOVE :-)))))
I Wam to zawdzięczam - DZIĘKUJĘ:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bo ja wcześniej też się bałam a to nie wiedziałam jak się do tego zabrać a to mi się nie udawało ma teraz jakoś od czasu do czasu się super -super uczucie.
LOVI i WY Przynosicie mi szczęście :-)))))))))))))))))))))
Dziękujemy Mandarynko :). Mi już tak dobrze w konkursach nie idzie, jak na początku, więc wygrana w Rossmanie tym bardziej mnie uszczęśliwiła.
Jak widać po Manndarynce to forum promieniuje dobrymi i szczęśliwymi fluidami ;-), i mi cościk skapnie
Gratuluję Wam mi się nie udało .
podgrzewacz i butelka juz sa u nas - i idealnie spasowały bo ja ciagle sie tym dziadostwem smaruje i nie dałabym rady bez podgrzewacza.
Dziewczyny a czy wam sie nie wydaje, że z butelek LOVI bardzo słabo leci to mleczko … zastanawiam sie czy nie poszerzyc dziurki ale boje sie ze zepsuje
no i gratulacje wszystkim wygranej - jesli moge na cos zaglosowac to piszcie
Nienormatywna ja bym smoka dodatkowo nie dziurawiła tylko kupiła taki o większym wypływie, bo taki po naszej ingerencji może nie działać prawidłowo.
Skoro już mowa o smoczkach to powiedzcie mi czy butelki lovi te z różowym i te z niebieskim napisem mają takie same smoczki? Bo jak kupię dwa to idealnie by mi pasowało bo było by do jednej i drugiej
nienormatywna mi się wydaje,że leci ok :)Chyba,że te początkowe tak wolno lecą juz nie pamiętam,bo mój mały mleka i przy Lovi i Tommee Tippee sie męczył i w trakcie jedzenia zasypiał. Ale raz chciałam przedziurawić na kaszkę i zepsułam smoczek tylko wiec na Twoim miejscu kupiłabym po prostu większy może będzie ok
W sumie tą z Canpolu podarowałam koleżance i ma się ze mną podzielić opinią bo mój młody by wścieku przy tej butli dostał bo ona do 6 miesięcy tylko i też jej tak wolno leciało bo przy mnie karmiła może to dlatego to ssanie utrudnione żeby dziecko dało od siebie trochę wysiłku aby od piersi się nie odstawić.Tak bodajże na tej butli z Canpolu doczytałam
A.Zazulak tak te same smoki ja mam te dwie butle i są identyczne
Nienormatywna- a podgrzewacz kupiłaś czy wygrałaś? Ja w tym miesiącu głównie na Lovi poluję chociaż na ten żelowy.
Roxi ja kupiłam smoczek do kaszki z canpola taki bodajże z cyfrą 6 i okazuje się, że mała pije przez niego napój. Z kolei z Lovi korzystam z tego od butli 250ml i jak pasuje idealnie zarówno do samego mleka jak i kaszki poza tym jest kompatybilny z butelką z canpola, którą moją córka miała od urodzenia, także zdarza nam się z niego korzystać na spacerze gdy przekręcam go do ulubionej butelki małej.
Artan gratuluję wygranej z okazji 25lecia na Canpolu i wszelakich nagród o których wspominacie
Manndarynka z rossmana to jaka nagroda?hirudo Ty pisałaś o nagrodzie drugiego stopnia to co to jest ? Gratuluję dziewczyny
Mi smok z Lovi pasuje do niekapka z Canpolu wręcz idealnie
młody nie potrafi ssać z tego niekapka a jak dam smoczek z Lovi to ssa aż miło
Dzięki za link Hirudo, teraz wiem co dostanę, bo tak to nawet nie wiedziała:-) zazdroszczę Ci kilo tej torby bo akurat potrzebuje :-))hehe
Super Dziewczyny
Ja się pochwale że dzisiaj testowałam żelazko philips ze stacją pary i się zakochałam swietne żelazko .
niedługo dam recenzję to będziecie mogły same ocenić
Fajne nagrody zgarnełyście nie ma co! Mi w zeszłym roku przypadł z Rossmanna kocyk i maść bepanthen :).
Żelazko ze stacją parową, no wypas Agatko
Klio - dzięki, choć to tylko wyróżnienie.