Nagrody w konkursach (Część 1)

moja mała też będzie testować mleko i kaszki :slight_smile:
A termoopakowanie super, dotychczas tylko chodziłam i podziwiałam w sklepie a teraz mam :-). No a smoczki folky … moja mała ma ciemnoniebieskie oczka i w tym smoczku z liskiem w buźce robią się obłędne .

Smoczki są prześliczne, a termoopakowania też nigdy nie miałam więc z rozkoszą je przetestujemy za kilka miesięcy.

Artan widziałam,że z Canpolu wygrałaś gratulacje !!! :*

A mi się dzisiaj udało wygrać w Rossmanie w konkursie “Mamy pierwszeństwo” nagrodę II stopnia :D! A jak Wasze wyniki dziewczyny?

Dzięki Roxi, ano udało się psim swędem :slight_smile:

ja nie brałam udziału bo ja nie w ciąży :smiley:

Artan gratuluje

hirudo-bonum spojrzałam i ja też wygrałam w rossmanie:-)))))))))))))))) WOW pierwszy raz:-)))), ale nie spojrzałam którego stopnia i nie wiem co to znaczy i co wygrałam :-)))))) ale chyba jakieś kosmetyki, bo z tego co kojarzę to tam były różnych firm kosmetyki do wygrania :slight_smile:

Wiecie co dziewczyny odkąd zapisałam się do forum LOVI to zaczęłam wygrywać - nie tylko w LOVI ale też gdzie indziej, na canpolu ostatnio, teraz w rossmanie, wcześniej koszulkę z DOVE :-)))))

I Wam to zawdzięczam - DZIĘKUJĘ:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bo ja wcześniej też się bałam a to nie wiedziałam jak się do tego zabrać a to mi się nie udawało ma teraz jakoś od czasu do czasu się super -super uczucie.

LOVI i WY Przynosicie mi szczęście :-)))))))))))))))))))))

Dziękujemy Mandarynko :). Mi już tak dobrze w konkursach nie idzie, jak na początku, więc wygrana w Rossmanie tym bardziej mnie uszczęśliwiła.

Jak widać po Manndarynce to forum promieniuje dobrymi i szczęśliwymi fluidami ;-), i mi cościk skapnie :slight_smile:

Gratuluję Wam :slight_smile: mi się nie udało .

podgrzewacz i butelka juz sa u nas - i idealnie spasowały bo ja ciagle sie tym dziadostwem smaruje i nie dałabym rady bez podgrzewacza.

Dziewczyny a czy wam sie nie wydaje, że z butelek LOVI bardzo słabo leci to mleczko … zastanawiam sie czy nie poszerzyc dziurki ale boje sie ze zepsuje

no i gratulacje wszystkim wygranej - jesli moge na cos zaglosowac to piszcie :slight_smile:

Nienormatywna ja bym smoka dodatkowo nie dziurawiła tylko kupiła taki o większym wypływie, bo taki po naszej ingerencji może nie działać prawidłowo.

Skoro już mowa o smoczkach to powiedzcie mi czy butelki lovi te z różowym i te z niebieskim napisem mają takie same smoczki? Bo jak kupię dwa to idealnie by mi pasowało bo było by do jednej i drugiej

nienormatywna mi się wydaje,że leci ok :)Chyba,że te początkowe tak wolno lecą juz nie pamiętam,bo mój mały mleka i przy Lovi i Tommee Tippee sie męczył i w trakcie jedzenia zasypiał. Ale raz chciałam przedziurawić na kaszkę i zepsułam smoczek tylko :slight_smile: wiec na Twoim miejscu kupiłabym po prostu większy może będzie ok :slight_smile:
W sumie tą z Canpolu podarowałam koleżance i ma się ze mną podzielić opinią bo mój młody by wścieku przy tej butli dostał bo ona do 6 miesięcy tylko i też jej tak wolno leciało bo przy mnie karmiła :slight_smile: może to dlatego to ssanie utrudnione żeby dziecko dało od siebie trochę wysiłku aby od piersi się nie odstawić.Tak bodajże na tej butli z Canpolu doczytałam :wink:

A.Zazulak tak te same smoki :slight_smile: ja mam te dwie butle i są identyczne

Nienormatywna- a podgrzewacz kupiłaś czy wygrałaś? Ja w tym miesiącu głównie na Lovi poluję chociaż na ten żelowy.

Roxi ja kupiłam smoczek do kaszki z canpola taki bodajże z cyfrą 6 i okazuje się, że mała pije przez niego napój. Z kolei z Lovi korzystam z tego od butli 250ml i jak pasuje idealnie zarówno do samego mleka jak i kaszki poza tym jest kompatybilny z butelką z canpola, którą moją córka miała od urodzenia, także zdarza nam się z niego korzystać na spacerze gdy przekręcam go do ulubionej butelki małej.
Artan gratuluję wygranej z okazji 25lecia na Canpolu :slight_smile: i wszelakich nagród o których wspominacie :slight_smile:
Manndarynka z rossmana to jaka nagroda?hirudo Ty pisałaś o nagrodzie drugiego stopnia to co to jest ? Gratuluję dziewczyny

Mi smok z Lovi pasuje do niekapka z Canpolu :smiley: wręcz idealnie :smiley: młody nie potrafi ssać z tego niekapka a jak dam smoczek z Lovi to ssa aż miło :smiley:

Dzięki za link Hirudo, teraz wiem co dostanę, bo tak to nawet nie wiedziała:-) zazdroszczę Ci kilo tej torby bo akurat potrzebuje :-))hehe

Super Dziewczyny :slight_smile:

Ja się pochwale że dzisiaj testowałam żelazko philips ze stacją pary i się zakochałam :slight_smile: swietne żelazko .
niedługo dam recenzję to będziecie mogły same ocenić :slight_smile:

Fajne nagrody zgarnełyście nie ma co! Mi w zeszłym roku przypadł z Rossmanna kocyk i maść bepanthen :).
Żelazko ze stacją parową, no wypas Agatko :slight_smile:
Klio - dzięki, choć to tylko wyróżnienie.