Nagrody w konkursach (Część 1)

Manndarynko teraz ruszyły konkursy na kilku blogach gdzie można wygrać matę piraci. Próbuj bo nie dość że fajna to Ty kreatywna dziewczyna masz szansę!

jutro też i u mnie bedzie nagroda z Canpolu :slight_smile: zazdroszczę wam tych smoków Folky !! :slight_smile: mam nadzieję,ze jeszcze kiedyś będą do wygrania i mi się uda z nimi :slight_smile:

Artan dzieki:-)

roxi133na pewno kiedyś będą :slight_smile:

Ja mam nadzieję, że w końcu się gdzieś pojawi laktator :slight_smile:
Oczywiście brałam udział w każdym konkursie na jaki się natknęłam, ale jak na razie nic.

do mnie też jutro kurier przybędzie :slight_smile: a smoczki floky są już w użyciu :slight_smile:

Co do kuriera to sie śmieję, że muszą mieć o mnie bardzo złe zdanie, bo co przychodzą to ja w piżamie, rozczochrana i zaspana … :smiley:

Oj jak ja wam zazdroszczę jeszcze raz gratki dziewczyny :slight_smile:

o ja też zawsze gdy kurier jest to wychodzę jakbym była jakimś najgorszym niechlujem :smiley: ale sorry memory. Mam dziecko i nie mam obowiazku stroić się o 7 rano gdyż my dopiero o 10 zaczynamy jeść a dopiero potem ubieranie,kapiel itp :smiley: a kurier zawsze jest o 10-11 :smiley:

Dzisiaj widziałam smoczki Lovi w Rosmman te Folky w promocji śliczne są ale na razie nie kupuję bo nie wiem czy moja niunia będzie ich używać

do mnie tez dotarl kurier z lovi wczoraj :slight_smile: to prawda smoczusie sa swietne ale i kubeczek boski ten roz po prostu wymiata ! :smiley:
A co do Canpolu to jeszcze mnie interesuje czy jesli w tym miesiacu dodam jakas porade i w nastepnym to czy szanse sa rowne czy nastepny miesiac juz jest automatycznie odrzucany bo udalo sie w tym miesiacu? :slight_smile: Hmm mnie jakos nie kreci ta nagroda w tym miesiacu na Canpol hmm karuzela i te przypinki. moja Miska karuzele ma bo kupilismy wiec nie koniecznie mi sie przyda wiec chyba wstrzymam sie do sierpnia :slight_smile:

Niunia a ja dzisiaj na swojej fejsbookowej tablicy zobaczyłam Twoją dzidzię :slight_smile: . Najpierw poznałam córeczkę a potem mamę :-).

Niech zgadne :slight_smile: Z nowym smokiem?? :smiley: Hehe Wyslij zaproszenie :slight_smile:

Tak ze smoczkiem. Niunia ja z facebooka korzystam tak rzadko, że wstyd cokolwiek wysyłać:-)
A Wasza fotka słodka :-). Powodzenia w dalszym etapie konkursu z N…

Hehe nie zapalam sie na wiele bo ja nie mam szczescia do konkursow do tego tez zakwalifikowalismy sie w liscie rezerwowej :slight_smile: No ale wazne ze wogole wiec nic wiecej nie oczekuje :slight_smile: Ale sprobowac warto :slight_smile:

Niunia jesli teraz w lipcu opublikują poradę to w sierpniu nie możesz testować nawet jakbys wysłała porade.
Po prostu co drugi miesiąc można testować

Ja osobiście to nie mam szczęścia do Canpol nie lubią mnie :slight_smile: jak już to próbuje w Konkursach na blogach

Agata a tez ale niestety mi nie udalo sie w zadnym konkursie od ponad pol roku :slight_smile:

a jak to jest jeszcze z tymi poradami

pod koniec czerwca wysłałam do nich 2 porady jedna została opublikowana i dostałam nagrodę a co z drugą czy ona już jest skreślona? bo nie wiem czy wysyłać tą samą np w sierpniu, wydaje mi się że jest ciekawa i że takiej nie ma (choć może tylko mi się wydaje:-) ale nie wiem czy oni tą moją poradę wysłaną w czerwcu mogą opublikować w sierpni - jeśli im się spodoba oczywiście.

nienormatywna ja mam tak samo jeśli chodzi o kurierów- zawsze w piżamie i zawsze potagrana :-)))))))

z dziś do mnie przyszedł podgrzewacz i buteleczka z canpolu:-))))))

o przypomniało mi się, że trzeba recenzję z rzeczy napisać tu na lovi - już się zabieram bo zapomniałam (ups)

A ja tak tworzę te porady i tworzę… Jakoś czasu brak, żeby je sklecić w jedną całość. Mam nadzieję, że jeszcze “załapię się” na wygraną w tym miesiącu.
Z lovi paczuszka świetna :)- może w tym miesiącu też się uda :D? Bardzo zależy mi na tym podgrzewaczu, bo elektrycznego jakoś wygrać nie mogę.

Manndarynka spróbuj ją jeszcze raz w sierpniu wysłac i zobaczysz.A jeśli uważasz że jest ciekawa,a nie będzie długo publikowana to napisza do nich co ewentualnie można by było poprawić w niej/co dodać by miała szansę na publikację.

Do mnie dziś kurier od Lovi zawitał:) Ciesze się bardzo w pierwszej kolejności z termoopakowania,dlatego,że dotychczasowe uległo “wypadkowi”,a jak jeżdżę z synkiem na rehabilitację to jest dla mnie wybawieniem,bo moge mu gotowe mleko wziąc.
A oprócz tego załapałam się na fb z nestle do testowania mleka Nan.
I jeszcze wygrałam książkę z baśniami dla dziewczynek dla córki.I też czekam na przesyłkę:)

zrobię jak radzisz :slight_smile:
gratuluje wygrania mleczka na pewno Ci się przyda :slight_smile: książka też świetna sprawa :slight_smile:

z termo opakowania też jestem baaaaaardzo zadowolona,ja akurat nigdy takiego nie miałam, a na pewno się przyda:-)