Nagrody w konkursach (Część 1)

Hirudo no to w takim razie miłego tworzenia

hirudo-bonum próbuj próbuj i dajcie znać jak Wasze porady będą zaakceptowane, to zagłosuje :slight_smile: ja teraz nie piszę, bo i tak nie mogłam bym nic wygrać, zresztą nie mam teraz za bardzo czasu na tworzenie ale Wy piszcie, zawsze można próbować :slight_smile:
Ja byłam troszkę sceptycznie nastawiona i proszę udało się a teraz nie mogę doczekać się tego kuriera :slight_smile:

Mandarynka jeszcze raz gratulacje że ci się udało:-) a co do tych porad to warto próbować

Też chciałam zawalczyć na Canpolu w tym miesiącu i wymyślić jakaś poradę, ale kompletnie nienmam pomysłu…

Ja nie mogę się doczekać kuriera z Lovi :slight_smile:

oj tez bym chciała tak wyczekiwać na kuriera jak wy a tu nic z tego:-)

Hirudo i jak napisałaś poradę czy zaczynasz pisać?

Gadacie tak i gadacie o tym Canpolu, że w końcu nie wytrzymałam, zarejestrowałam się i wysłałam do nich wczoraj poradę. Jak przejdzie sito selekcji i ją opublikują dam znać. Wszystko przez Was :-).

Każdy może próbować :slight_smile: zobaczymy jak to będzie z tymi poradami. Trzymam kciuki za nas Wszystkie :slight_smile:

Manndarynka względem canpolu to tylko raz w miesiącu możesz wygrać w kolejnym nie, także na pewno by Twoja porada teraz nie przeszła :slight_smile: ale w kolejnym miesiącu mam nadzieję, że będziesz miała ciekawy pomysł na poradę związany z Twoim narodzonym synkiem :slight_smile:
Artan trzymam kciuki :slight_smile: mam przeczucie, że porada się pojawi :slight_smile: ale trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Beata74 Ty też pisz a najlepsze to chyba z życia wzięte :-)ja też nie wiedziałam o czym pisać i po prostu napisałam to co przeżyłam z synkiem, z jego problemem gryzienia i jak sobie z tym poradziłam i się udało :slight_smile:

i dajcie znać jak będa Wasze porady :slight_smile:

Ciekawe jak z rossnet, dziś chyba mają być wyniki, bardzo dużo osób, ale jakas szansa jest, oj przydały by się teraz te kosmetyki :slight_smile:

Oj ja tez czekam z niecierpliwoscia na kuriera z Lovi :smiley:
A co do Canpol-u tzn ze jak napisze porade w tym miesiacu i zostanie opublikowana tzn ze mam szanse na testowanie danego produktu?
Ach i czy to znaczy ze w kolejnym miesiacu automatycznie trace szanse na powtorke?

Niunia tak,jesli twoją poradę opublikują to jest bardzo duża szansa że będziesz testować.
Wszystko zależy ile porad Canpol opublikuje w tym miesiącu.
Ja juz swoja wysłałam zaraz 1 lipca:)

Ja będę coś wymyślała od sierpnia bo teraz już i tak nie mogę. A jak to jest dziewczyny, bo ja w czerwcu wysłałam dwie porady czy ta druga już jest stracona czy mogą ją jeszcze później opublikować - bo wydawała mi się fajna, pomysłowa i nie widziałam takiej i tak się zastanawiam czy tą drugą też mogą później opublikować:)

niunia989 pisz pisz :slight_smile:

a widzę, ze sporo osób, które tutaj piszą, piszą też na canpolu, bo kojarzę po loginach :-)ale chyba lepiej z poradą niż z pisaniem:)

pewnie możesz,czemu nie ? :slight_smile: skoro nie została opublikowana to może tylko dlatego,że mieli już komplet :slight_smile:

Oj dziewczyny ją was podziwiam z tym że tu piszecie na canpolu i jeszcze znajduje cię czas na jakieś tam konkursy ją to wymiekam cały czas brakuje mi czasu

Mi by nie wystarczyło by mi czasu na canpol :slight_smile: co innego jakaś porada, można coś fajnego wymyślić i może się uda coś wygrać:-) ale pisać na dwóch forach to już dla mnie za dużo :slight_smile: teraz jest fajna karuzela, ale ja akurat nie mam szans, spróbuje coś za miesiąc:-)

coś z rossnet się spóźniają, za dużo chętnych było :slight_smile:

Nagrody są świetne aż szkoda

mnie już nie dotyczą w tym miesiącu :slight_smile: w sumie nawet jeśli to bym nie miała po co brać udziału bo mój młody za duży na karuzele :slight_smile:

Ciekawe kiedy będa nagrody z canpolu…

A mi by się karuzela przydała, bo mój ma dopiero tydzień :slight_smile: ale też nie mam szans, bo już wygrałam z tamtym miesiącu, więc nawet nie próbuje, ale może w przyszłym też będzie coś z takicj zabawek:-) nie ukrywam, ze bardzo przydała by mi się mata:-) przy pierwszym synku nie miałam, ale przy tym bardzo bym chciała, a jednak szkoda mi pieniążków na kupno - jest to oczywiście rzecz, bez której można się obyć, ale jakby się wygrało to było by super :-)))

a do mnie dziś przyszła paczuszka z LOVI - przepiękne te smoczki, na prawdę cudowne:-)))))))))))))))))))) i fajnie, ze będę miała od 3 msca:-)))))))

Kubek też super, no i strasznie się cieszę z termo opakowania, bo nie miałam a przyda się:-)

A nagrody z canpolu będę jutro, bo dostałam maila, ze jutro ma być kurier:-))))))))))))))))))))))))))