Hirudo no to w takim razie miłego tworzenia
hirudo-bonum próbuj próbuj i dajcie znać jak Wasze porady będą zaakceptowane, to zagłosuje ja teraz nie piszę, bo i tak nie mogłam bym nic wygrać, zresztą nie mam teraz za bardzo czasu na tworzenie ale Wy piszcie, zawsze można próbować
Ja byłam troszkę sceptycznie nastawiona i proszę udało się a teraz nie mogę doczekać się tego kuriera
Mandarynka jeszcze raz gratulacje że ci się udało:-) a co do tych porad to warto próbować
Też chciałam zawalczyć na Canpolu w tym miesiącu i wymyślić jakaś poradę, ale kompletnie nienmam pomysłu…
Ja nie mogę się doczekać kuriera z Lovi
oj tez bym chciała tak wyczekiwać na kuriera jak wy a tu nic z tego:-)
Hirudo i jak napisałaś poradę czy zaczynasz pisać?
Gadacie tak i gadacie o tym Canpolu, że w końcu nie wytrzymałam, zarejestrowałam się i wysłałam do nich wczoraj poradę. Jak przejdzie sito selekcji i ją opublikują dam znać. Wszystko przez Was :-).
Każdy może próbować zobaczymy jak to będzie z tymi poradami. Trzymam kciuki za nas Wszystkie
Manndarynka względem canpolu to tylko raz w miesiącu możesz wygrać w kolejnym nie, także na pewno by Twoja porada teraz nie przeszła ale w kolejnym miesiącu mam nadzieję, że będziesz miała ciekawy pomysł na poradę związany z Twoim narodzonym synkiem
Artan trzymam kciuki mam przeczucie, że porada się pojawi
ale trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Beata74 Ty też pisz a najlepsze to chyba z życia wzięte :-)ja też nie wiedziałam o czym pisać i po prostu napisałam to co przeżyłam z synkiem, z jego problemem gryzienia i jak sobie z tym poradziłam i się udało
i dajcie znać jak będa Wasze porady
Ciekawe jak z rossnet, dziś chyba mają być wyniki, bardzo dużo osób, ale jakas szansa jest, oj przydały by się teraz te kosmetyki
Oj ja tez czekam z niecierpliwoscia na kuriera z Lovi
A co do Canpol-u tzn ze jak napisze porade w tym miesiacu i zostanie opublikowana tzn ze mam szanse na testowanie danego produktu?
Ach i czy to znaczy ze w kolejnym miesiacu automatycznie trace szanse na powtorke?
Niunia tak,jesli twoją poradę opublikują to jest bardzo duża szansa że będziesz testować.
Wszystko zależy ile porad Canpol opublikuje w tym miesiącu.
Ja juz swoja wysłałam zaraz 1 lipca:)
Ja będę coś wymyślała od sierpnia bo teraz już i tak nie mogę. A jak to jest dziewczyny, bo ja w czerwcu wysłałam dwie porady czy ta druga już jest stracona czy mogą ją jeszcze później opublikować - bo wydawała mi się fajna, pomysłowa i nie widziałam takiej i tak się zastanawiam czy tą drugą też mogą później opublikować:)
niunia989 pisz pisz
a widzę, ze sporo osób, które tutaj piszą, piszą też na canpolu, bo kojarzę po loginach :-)ale chyba lepiej z poradą niż z pisaniem:)
pewnie możesz,czemu nie ? skoro nie została opublikowana to może tylko dlatego,że mieli już komplet
Oj dziewczyny ją was podziwiam z tym że tu piszecie na canpolu i jeszcze znajduje cię czas na jakieś tam konkursy ją to wymiekam cały czas brakuje mi czasu
Mi by nie wystarczyło by mi czasu na canpol co innego jakaś porada, można coś fajnego wymyślić i może się uda coś wygrać:-) ale pisać na dwóch forach to już dla mnie za dużo
teraz jest fajna karuzela, ale ja akurat nie mam szans, spróbuje coś za miesiąc:-)
coś z rossnet się spóźniają, za dużo chętnych było
Nagrody są świetne aż szkoda
mnie już nie dotyczą w tym miesiącu w sumie nawet jeśli to bym nie miała po co brać udziału bo mój młody za duży na karuzele
Ciekawe kiedy będa nagrody z canpolu…
A mi by się karuzela przydała, bo mój ma dopiero tydzień ale też nie mam szans, bo już wygrałam z tamtym miesiącu, więc nawet nie próbuje, ale może w przyszłym też będzie coś z takicj zabawek:-) nie ukrywam, ze bardzo przydała by mi się mata:-) przy pierwszym synku nie miałam, ale przy tym bardzo bym chciała, a jednak szkoda mi pieniążków na kupno - jest to oczywiście rzecz, bez której można się obyć, ale jakby się wygrało to było by super :-)))
a do mnie dziś przyszła paczuszka z LOVI - przepiękne te smoczki, na prawdę cudowne:-)))))))))))))))))))) i fajnie, ze będę miała od 3 msca:-)))))))
Kubek też super, no i strasznie się cieszę z termo opakowania, bo nie miałam a przyda się:-)
A nagrody z canpolu będę jutro, bo dostałam maila, ze jutro ma być kurier:-))))))))))))))))))))))))))