Nagrody w konkursach (Część 1)

A.Zazulak- powodzenia, bo z tego co wiem, ciężko jest wygrać na Canpolu.

Postanowiłam spróbować ale szczerze nie ogarniam ich strony. Powiedzcie mi jak wyślę ta poradę to co dalej? Dostane jakaś informacje że zostanie opublikowana lub odrzucona?

jeżeli zostanie opublikowana to dostaniesz maila, a jeżeli nie to raczej nic nie piszą. chyba, że uznają, że porada jest prawie dobra i każą Ci w niej coś poprawić, ale mi się to jeszcze nie zdarzyło

Mi jedyne co udało się ostatnio wygrać, to smoczek, kubek niekapek i termoopakowanie z Lovi (Lovi dziękuję :*).

Gratuluje Hirudo :slight_smile: ja może w tym miesiącu zapoluje na nagrodę , bardzo mnie ciekawi ten wkład co ogrzewa butelki

A.Zazulak- mnie też, tym bardziej, że w żadnym konkursie nie udało mi się wygrać podgrzewacza, a na pewno by się przydał.

Jesień zima za pasem więc na wyjścia czy wyjazd może okazać się bardzo pomocny. Hirudo a bierzesz udział teraz w jakimś w konkursie z matą?
Ja będę próbować już kilka razy była do wygrania i Ani razu się nie udało

Agatko, głowa do góry, skoro udało się z podgrzewaczem a teraz jak widziałam wybrano 10 blogów do konkursu z matą to jest szansa. Ten nie wygrywa kto nie gra, no nie?

Tak tylko chętnych nie brakuje więc szansę na wygraną są jak loteria :slight_smile:

A to z tymi konkursami to tak samo jak z lotkiem:-)

Niekiedy wygrywają osoby, które w ogóle bym nie powiedziała, że powinny. No ale gusta są różne.

czasami tak jest obserwując konkursy można zaobserwować różne takie dziwne sytuacje.
a powiedzcie mi te porady na canpol to kiedy są publikowane?

A.Zuzulak to różnie,trochę na początku,czasem w połowie miesiąca a najwięcej to chyba na koniec mca

Ja ostatnio próbuję jakąś poradę wymyślić, ale coś kiepsko mi idzie.

Hirudo!!! Ja bym chciała przeczytać Twoją poradę odnośnie masażu maluszków, albo jak sie masować w ciązy by odciążyć swoje stawy i zrelaksować mięśnie bez narażania sie na przedwczesny poród, albo jakie ćwiczenia wykonywać w ciąży i po ciąży, jak rehabilitować dłoń z cieśnią nadgarstka no i co robić jak dziecko ma zespół wzmożonego napięcia albo kręcz szyjny!!!

Kochana kto jak kto ale Ty możesz zaszaleć :slight_smile:

Hehe. No Nienormatywna, to tematami mnie zarzuciłaś. Mówiąc szczerze, to nie myślałam o tematach z mojej profesji, ale to niezły pomysł. Dzisiaj mnie upał wykończył, więc raczej pisać nie będę, ale jutro się za to zabiorę i dam znać, jeśli się uda :).

A.Zazulak daj znać jak Twoja porada będzie zaakceptowana to zagłosuje na nią :slight_smile:

A orientuje się się jak to jest z canpolem odnoście wysyłki nagród,oni wysyłają jakiegoś maila? bo mi się udało wygrać w edycji czerwcowej, ale nie mam pojęcia czy był kurier, bo leżałam w szpitalu:-))) a ma maila nic nie dostałam. Jak to u nich jest?

ok 10 każdego miesiąca kurier powinien u Ciebie zawitać.Ja zawsze dostawałam e-mail że sie dostałam do testów,
a w czerwcu nic,a kurier zawitał

Hirudo dawaj dawaj :slight_smile: możesz wielu mamuśkom pomóc takimi poradami :slight_smile:

Dzisiaj zaczynam tworzyć :slight_smile: