roxi133 też tak mam:-))) ogólnie lubię pisac na komputerze a jak już mam pisać to staram się aby nie było to zwykłe blablabla i dwa wyrazy aby nabić posta,ale już coś konkretnego i treściwego.
Co do rossnet wcześniej brałam udział w ich konkursach zarówno tych bez zakupowych jak i tych z których wpisuje się kod z paragonu, ale nigdy nic nie udało mi się wygrać - no cóż, trudno się mówi.
Teraz mam paragon z kodem z gerbera, bo akurat kupiłam synkowi deserek śliwkę -jeden słoiczek, właściwie po to, zeby utrzymać rabat 10% i dostałam kupon więc jak nie zapomnę to wpiszę:-)
roxi133 trzymam kciuki za konkurs z hippa może się uda
Mi się raz udało wygrać z Hippa deserki i w ogóle na Rossnet w pewnej chwili pomyślałam,że oni też mają wgląd na to co kupujemy bo napisałam takie pierdoły a zawsze kupuję mleko Hipp i wiele innych produktów od nich w Rossmannie i czy oni nie widzą co ja kupuję,jakiej firmy i tym się nie kierują czasem w przyznawaniu nagród
Odnośnie wyników Rossnet nie mam pojęcia gdyż temat mnie nie dotyczy, wzięłam udział w Hippie. Jednocześnie przypomniało mi się, że brałam udział w konkursie na stronie Hipp, ale wyników jeszcze nie ma. Poza tym w żadnym takim konkursie na stronie producenta czy to Hipp czy Bobovita nie udaje mi się wygrać.
na Bobovita też mi się nie udaje i się w końcu poddaję. A szkoda bo strasznie podobał mi się kocyk La Millou teraz i się na prawdę starałam. Ale widać byli lepsi ode mnie i trudno
Artan bierz udział jak tyle tego kupujesz, teraz jakoś jest konkurs, potrzebny jest paragon i kupon z kasy, konkurs jest do 24.07 wiec mamy czas:-)
A mi ani na bobovita, ani w rossnet.,ani w bebiko itp nigdy nie udało mi sięnic wygrać a brałam udział w różnych konkursach, teraz nawet nie wiem czy jakieś są. Dostałam maila, ze chyba coś jest z bebilonu, ale nie wchodziłam w szczegóły.
na wizazu nie jestem zarejestrowana, chyba nie wystarczy mi czasu :-)) ale często tam coś czytam:-) nawet nie wiem jakie tam są zasady i co trzeba zrobić aby coś otrzymać,bardzo trudno jest ???
Ja na rossnet wygrałam raz.Był to laktator ręczny.z tym,że brałam udział w konkursie z myślą o innej nagrodzie.
Kosmetykach a tutaj laktator i to jeszcze wyniki były jak juz przestałam karmic.
Z bobovity grałam i jak córka była mała i teraz przy synku i tez raz się udało,bodajże w maju.
A na wizażu jestem jakieś 5 lat i jeszcze nigdy nie udało mi się tam nic testować.
to i ja sie pochwale że udało mi się wygrać butelkę i podgrzewacz na jednym z blogów w konkursie
Wczoraj dostałam i super się prezentują ,a dzisiaj przyszła mi nagroda z babyboom
Na rossnet wizaż czy nigdy nie udało mi się nic wygrać jakoś nie mam szczęscia z produktami dla dzieci mam większe szczęscie .
Z bebilon dostałam teczkę na dokumenty ciążowe i płyte z kołysankami
w hipp też wziełam udział ale marne szanse na wygranie przy takiej ilości zgłoszeń
roxi133 a co się robi na tym wizażu? tylko pisze na forum? ja to też dopiero zaczynam gdziekolwiek się udzielać, wiec nawet nie wiedziałam że za pisanie są jakieś prezenty, coś do testowania
tam jest zakładka - konkursy i musisz po prostu odpowiedzieć na kilka pytań i uzasadnić czemu to ty powinnas coś testować
Ja się cieszę, bo mogę sprawdzić na sobie kosmetyki i wyrobic sobie opinie zanim wydam pieniadze
A.Zazulak - powodzenia. Ja trochę ich zasad wyboru porad nie ogarniam Jak już kiedyś pisałam - wysyłałam na początku miesiąca poradę, ale nie została ona opublikowana, Także nie wiem czym się kierują przy wyborze. Ale próbować warto, bo są fajne nagrody
Doris nalezy przejrzeć przede wszystkim czy nie ma porady na ten sam temat na który chcemy my wysłać swoją.
Zawsze możesz do nich napisać,co jest nie tak w Twojej poradzie,czy można by było coś zmienić itp?
Aha i bardziej patrz na porady mam testujących niż mam canpolu
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.