Nagrody w konkursach (Część 1)

roxi133 też tak mam:-))) ogólnie lubię pisac na komputerze a jak już mam pisać to staram się aby nie było to zwykłe blablabla i dwa wyrazy aby nabić posta,ale już coś konkretnego i treściwego.

Co do rossnet wcześniej brałam udział w ich konkursach zarówno tych bez zakupowych jak i tych z których wpisuje się kod z paragonu, ale nigdy nic nie udało mi się wygrać - no cóż, trudno się mówi.
Teraz mam paragon z kodem z gerbera, bo akurat kupiłam synkowi deserek śliwkę -jeden słoiczek, właściwie po to, zeby utrzymać rabat 10% i dostałam kupon więc jak nie zapomnę to wpiszę:-)

roxi133 trzymam kciuki za konkurs z hippa może się uda :slight_smile:

Mi się raz udało wygrać z Hippa :slight_smile: deserki i w ogóle na Rossnet :slight_smile: w pewnej chwili pomyślałam,że oni też mają wgląd na to co kupujemy bo napisałam takie pierdoły a zawsze kupuję mleko Hipp i wiele innych produktów od nich w Rossmannie i czy oni nie widzą co ja kupuję,jakiej firmy i tym się nie kierują czasem w przyznawaniu nagród :slight_smile:

Kurczaczki, idąc tym tropem powinnam zagrać w konkursie Gerbera, bo ostatnio mam wrażenie że z tej drogerii słoiczki wywożę ciężarówką :-).

Odnośnie wyników Rossnet nie mam pojęcia gdyż temat mnie nie dotyczy, wzięłam udział w Hippie. Jednocześnie przypomniało mi się, że brałam udział w konkursie na stronie Hipp, ale wyników jeszcze nie ma. Poza tym w żadnym takim konkursie na stronie producenta czy to Hipp czy Bobovita nie udaje mi się wygrać.

W rossnecie ogłoszenie wyników ma być 07.07. Ale przy tej ilości uczestników wątpię, żeby mi się udało załapać… :wink:

na Bobovita też mi się nie udaje i się w końcu poddaję. A szkoda bo strasznie podobał mi się kocyk La Millou teraz i się na prawdę starałam. Ale widać byli lepsi ode mnie i trudno :slight_smile:

dziewczyny a testujecie na wizaz.pl??

Bo mi już 4 produkty przysłali :wink: 2 szampony (jeden z odżywką), krem i mleczko do kąpieli :slight_smile:
Naprawdę polecam tą stronę :slight_smile:

Artan bierz udział jak tyle tego kupujesz, teraz jakoś jest konkurs, potrzebny jest paragon i kupon z kasy, konkurs jest do 24.07 wiec mamy czas:-)

A mi ani na bobovita, ani w rossnet.,ani w bebiko itp nigdy nie udało mi sięnic wygrać a brałam udział w różnych konkursach, teraz nawet nie wiem czy jakieś są. Dostałam maila, ze chyba coś jest z bebilonu, ale nie wchodziłam w szczegóły.

na wizazu nie jestem zarejestrowana, chyba nie wystarczy mi czasu :-)) ale często tam coś czytam:-) nawet nie wiem jakie tam są zasady i co trzeba zrobić aby coś otrzymać,bardzo trudno jest ???

Ja na rossnet wygrałam raz.Był to laktator ręczny.z tym,że brałam udział w konkursie z myślą o innej nagrodzie.
Kosmetykach a tutaj laktator i to jeszcze wyniki były jak juz przestałam karmic.
Z bobovity grałam i jak córka była mała i teraz przy synku i tez raz się udało,bodajże w maju.
A na wizażu jestem jakieś 5 lat i jeszcze nigdy nie udało mi się tam nic testować.

nienormatywna,niedawno już pisałam,że tak :slight_smile: i bardzoo dużo wygrałam. Choć znam osoby co są tam 3 lata i nie wygrały nigdy nic. :wink:

to i ja sie pochwale że udało mi się wygrać butelkę i podgrzewacz na jednym z blogów w konkursie
Wczoraj dostałam i super się prezentują ,a dzisiaj przyszła mi nagroda z babyboom :slight_smile:
Na rossnet wizaż czy nigdy nie udało mi się nic wygrać jakoś nie mam szczęscia z produktami dla dzieci mam większe szczęscie .
Z bebilon dostałam teczkę na dokumenty ciążowe i płyte z kołysankami
w hipp też wziełam udział ale marne szanse na wygranie przy takiej ilości zgłoszeń

roxi133 a co się robi na tym wizażu? tylko pisze na forum? ja to też dopiero zaczynam gdziekolwiek się udzielać, wiec nawet nie wiedziałam że za pisanie są jakieś prezenty, coś do testowania :slight_smile:

A.Zazulak gratulacje:-)

musisz zgłaszac się do testów :slight_smile: Ja już nie piszę na forum bo przeniosłam się na grupę fb ale mimo to czasem uda się coś wygrać :slight_smile:

tam jest zakładka - konkursy i musisz po prostu odpowiedzieć na kilka pytań i uzasadnić czemu to ty powinnas coś testować :slight_smile:
Ja się cieszę, bo mogę sprawdzić na sobie kosmetyki i wyrobic sobie opinie zanim wydam pieniadze :slight_smile:

Dziękuję :wink:
Wiecie co postanowiłam napisać poradę . Ciekawe czy zostanie zaakceptowana.

powodzenia życzę:-)

Chyba lepiej pisać na poczatku miesiąca bo na koniec pewnie juz dużo zaakceptowanych mają :slight_smile:

To fakt, ale w ostatnim czasie jest tak, że nawet w ostatni dzień zamieszczają…to coś na zasadzie by dobić do 10tki :slight_smile:
Dziewczyny gratuluję wygranych.

A.Zazulak - powodzenia. Ja trochę ich zasad wyboru porad nie ogarniam :smiley: Jak już kiedyś pisałam - wysyłałam na początku miesiąca poradę, ale nie została ona opublikowana, Także nie wiem czym się kierują przy wyborze. Ale próbować warto, bo są fajne nagrody :slight_smile:

Doris nalezy przejrzeć przede wszystkim czy nie ma porady na ten sam temat na który chcemy my wysłać swoją.
Zawsze możesz do nich napisać,co jest nie tak w Twojej poradzie,czy można by było coś zmienić itp?
Aha i bardziej patrz na porady mam testujących niż mam canpolu