Dziewczyny - moje głosy również macie Gratulacje
Dzięki Doris , a to oznacza,ze już coś dostaniemy czy dopiero jury jeszcze wybiera, bo nie wiem jak to jest?
Jestes na 7 miejscu - juz teraz ranking sie nie powinien za bardzo zmienic, wiec mozesz sie cieszyc z wygranej W ciagu najblizszych kilku dni dostaniesz maila z oficjalna informacja. Nagrody tez sa dosc szybko wysylane. A na stronce w zakladce Teraz testujemy powinnas zobaczyc niedlugo swoj nick.
Pod koniec lipca dostaniesz tez na maila prosbe o wystawienie opinii o testowanych produktach - a po wyslaniu opinii w podziekowaniu otrzymasz jeszcze upominek (u mnie byla to grzechotka - gryzak).
Dzięki za info a można sobie wybrać czy oni przydzielają nagrody? Nie ukrywam, że przydałby się ten podgrzewacz, ale pewnie podgrzewacz dostaną najlepsi, tzn może 5 najbardziej aktywnych i 5 najwyżej ocenionych
To całkiem fajny ten canpol, dobrze że się zdecydowałam na tą poradę :-))))
Nagrody na dany miesiac sa te same dla wszystkich - tzn. dla 10 porad najwyzej ocenionych i 10 z najwieksza iloscia punktow Takze dostaniesz podgrzewacz i butelke
poważnie, o rany ale super wiadomość :-))) mam nadzieję, ze utrzymam się w tej dziesiątce :-)))) jeszcze nigdy nie udało mi się tyle wygrać, czasami warto wejść w ten internet, poszukać i powalczyć - kiedyś się tego bardzo bałam, tzn teraz też się boje i jestem ostrożna, ale tak jak na tym forum czy na canpolu, przeczytałam regulamin i wszystko wydaje się ok,poza tym jest ochrona danych a na forum przecież nie muszę nikomu podawać danych - ogólnie jesteśmy anonimowe i to jest fajne
Maandarynka jesteś w rankingu także ponowne gratulacje, zarówno dla Ciebie, Nienormatywnej jak i Roxi ja w tym miesiącu powalczę o zabawki
Dziewczyny tak udało się i baaaaardzo się cieszę, bardzo fajna niespodzianka na koniec miesiąca :-):-))))))))))))))))))))))
Gratulację dla nienormatywnej i Roxi :-))))))
A Wam dziękuję za pomoc w głosowaniu i w udzieleniu wielu informacji na temat tego forum, testów itd:-)
Ale się zdziwiłam hehe wiecie udzielałam się tylko 2 tyg. i na prawdę wiele nie napisałam
więc chyba jednak patrzą na jakość wypowiedzi a nie ilość
Roxi sama tak miałam, że kiedyś udało mi się nadrobić w przeciągu 1,5 tygodnia W sumie za komentarz jak i polubienie porady są 4pkt, dzięki czemu tym łatwiej jest je uzbierać
W aktualnym rankingu widzę panów…zastanawiam się czy to faktycznie tatusiowie się udzielają czy mamusie pod nich podszyte i naprzemiennie zdobywają nagrody
moze tak być hehe… w końcu można wygrać tylko co drugi miesiąc
nie wiem czy jakis facet by tak angażował się w laktację itp… mój np. by w życiu nie udzielał się na żadnym forum ani tym bardziej dla mamusiek bo wciąż go zaskakują nowości dotyczące dziecka i wie tylko tyle co dotyczy naszego dziecka
ale to bardzo nie fair tak robić…
Bo ja Wam pisałam kiedys tam,że komentarze typu rozumiem,zgadzam się itp Redakcja na koniec weryfikuje i odejmuje pkt za to.Gratuluję dziewczyny.Mam ten podgrzewacz i sprawdza się super:)
Oczywiście, że jest to nie fear, ale czy ktoś to jest w stanie sprawdzić…jeśli by zweryfikowali ten sam adres IP i adres zamieszkania to byliby w stanie odkryć to oszustwo, aczkolwiek…nie wiem czy mowa w takim przypadku jest o oszustwie skoro dwie inne osoby udzielają się na forum - tata i mama.
nie no niby nie ale mi by sie tak nie chciało kombinować
roxi133 dostałaś bo pewnie zasłużyłaś- ja akurat nie miałam tam żadnych komentarzy więc tym bardziej jestem zaskoczona i zadowolona, ze mnie wybrali:-))))
zgadzam się z tym, że jeśli już ktoś ma otrzymywać nagrodę za komentarze to za jakość a nie za ilość, nawet ja pisząc tutaj staram się nie pisać głupot, wstawiać samych uśmiechów, pisać właśnie tego typu jak “zgadzam się”,aha"itd tylko żeby już miał sens, czasem napiszę więcej a czasem mniej wiadomo.
Co do tatusiów, nie wierze,zeby się sami bardzo angażowali, moze znajdzie się taki jeden czy drugi co może faktycznie lubi takie rzeczy, ale nie na pewno nie więcej :-))))
Fajnie Manndarynko, że Ci się udało. Czytałam poradę, bardzo fajna i pomocna. Będziesz zadowolona i z butelki i z podgrzewacza.
Roxi to że Ci się udało budzi mój podziw. To znaczy, że chcieć to móc
Może trzeba się tam zarejestrować?
Ciekawe czy tatusiowe wypowiadają się w kwestii np. bolących sutków?
ooo ludzie ale jak to??
Zaraz zaraz bo ja nie rozumiem
Umieściłam poradę bo ktoś tutaj napisał, że warto - ale nic nie wiem o jakiś punktach i o tym jak na przyszłość wspierać wasze porady …
jeszcze raz - proszę wytłumaczcie mi co mam robić i gdzie sprawdzać czy ktoraś z Was coś nowego umieściła??
Totalnie się tam gubię … ale strasznie się cieszę, że udało mi się coś wygrać
DZIĘKUJĘ WAM BARDZO ZA WSPARCIE
I proszę koniecznie napiszcie jak Was wspierać
A wiecie dziewczyny,że jak napiszecie opinie na temat testowania (dostaniecie za jakiś czas od dostania nagrody e-mail z formularzem) to otrzymacie jakąs drobną niespodziankę
nienormatywna ja też jeszcze tam się gubię,ale wiem, ze canpolowi spodobała się Twoja porada, wrzucili ją do 10-tki, kto mógł zagłosował i udało sie wygrać :-)))))) ja też do końca nie wiem co, ale fajnie że się udało :-)))
i dostaniemy podgrzewacz i butelkę :-))))
bolących sutków hahahahaha
Artan ja byłam sceptycznie nastawiona na canpol, pomyślałam sobie, ze trzeba pisać i pisać by nazbierać tych punktów, ale spróbowałam i napisałam poradę i udało się i nic tam więcej nie zrobiłam, chyba ze 2 komentarze napisałam i tyle.
Pokazałabym Wam moje ramię a propo tych ugryzień od Franka, ale nie wiem czy w ogóle wypada…na prawdę myślałam,że mu to nie przejdzie i rozniesie sie dalej…
Ale wracając do tematu, pamiętacie kiedy jest rozstrzygnięcie tego konkursu z rossnet, ten co jest do wygrania 1000zestawów kosmetyków?? jakoś teraz prawda? ale osób też dużo.
Artan,no ja po prostu lubię gadac,lubię pisać i nie czuję się sobą jak napiszę coś w 3 wyrazach haha
Ja na rossnet wzięłam udział w konkursie Hipp A że dzieć pije Hippa namietnie to może nam się uda tym razem
fajnie by było