Nagrody w konkursach (Część 1)

A.Zazulak super sprawa, gdzie Wy szukacie takich bajerów?:wink:

Artan mi po raz pierwszy udało się cokolwiek wygrać z rossmana:-)

Żelazko dostałam z ambasadora innowacji konto mam tam już od dwóch lat a to moje pierwsze testowanie .
Ja w rossman tylko raz brałam udział ale się nie udało.

A brałyście udział w konkursie hipp?

1

super nagroda !!!

A z Hipp brałam ale pewnie nic nie wygrałam hehe nawet się nie nastawiam…

Jutro mają być wyniki , wygranej się nie spodziewam ale kto wie …

Artan,Klio widzę,że na Canpolu Wasze porady się pojawiły:)

Istnieje jakaś lista nowo dodanych porad ? Dla mnie to jest tego wszystkiego tyle że ciężko to ogarnąć

w pogaduchach pewnie redakcja doda linki do porad dodanych.teraz trzeba głosowac

juz oddałam :slight_smile:

Artan zagłosowane :slight_smile:

kilo proszę o link:-)

A czy można jakoś wyszukać Wasze porady po loginach? próbowałam, ale nic nie wyszukało :frowning: nie za bardzo umiem się poruszać na tym canpolu, może źle szukam?:frowning:

ja od sierpnia startuje z poradą,mam tylko jedną, ale może się uda :slight_smile: zobaczymy :slight_smile:

Zagłosowane:)

Ja mam dużo punktów ale nie mogę wziąść udziału w licytacji. Bo nie mam tych dodatkowych punktów te daszki i inne co trzeba mieć w zależności co chcemy licytować.

Żelazko super a jak świetnie i szybko się prasuje bajka :slight_smile:

klio69 właśnie zagłosowałam :-)))) dziewczyny z taką ekipą jak my to nie ma bata,żebyście nie przeszły :-)))))

A.Zazulak a mówisz o canpolu i o jakichś licytacjach czy o tym ambasadorze?

W ambasadorze robi się zadania i dostaje punkty później przy licytacji można wygrać ich produkty jeśli się ma szczęście bo zanim ruszy licytacja już nic niema :slight_smile:

Klio Arton gotowe glosy oddane :slight_smile:
A powiem wam jaką mnie dzisiaj miła niespodzianką spotkała zadzwoniła do mnie kobitka z Giacomo Conti pamietacie jak prosilam was kiedyś o głosy na FB walczylismy o podróż poślubną okazało się że dostalismy się do finału który ma być we wrześniu a teraz kurier ma nam przywieść kosz piknikowy jestem w szoku

Głosy oddane! :slight_smile:

Klio za głosowane ;-), dzięki dziewczyny :slight_smile:

Ja tak bardzo lubię prasować, że z zazdrością czytam o tym żelazku Agatki …:slight_smile:

A.Zazulak a ok, bo myślałam, ze coś w canpolu takiego się robi :-))))

sylwia.Jedrusiak no to super sprawa, gratulacje i trzymam kciuki za dalszy ciąg :slight_smile:

Dziękuje mandarynko będę potrzebowała waszej pomocy wtedy :slight_smile: ale to jeszcze trochę czasu bo finał jest we wrześniu

Zagłosowane, swoją drogą fajne artykuły :slight_smile:

Jutro nakręce film video recenzję to będziecie mogły ocenić