A.Zazulak super sprawa, gdzie Wy szukacie takich bajerów?
Artan mi po raz pierwszy udało się cokolwiek wygrać z rossmana:-)
Witaj na forum #teamLOVI!
A.Zazulak super sprawa, gdzie Wy szukacie takich bajerów?
Artan mi po raz pierwszy udało się cokolwiek wygrać z rossmana:-)
Żelazko dostałam z ambasadora innowacji konto mam tam już od dwóch lat a to moje pierwsze testowanie .
Ja w rossman tylko raz brałam udział ale się nie udało.
A brałyście udział w konkursie hipp?
super nagroda !!!
A z Hipp brałam ale pewnie nic nie wygrałam hehe nawet się nie nastawiam…
Jutro mają być wyniki , wygranej się nie spodziewam ale kto wie …
Artan,Klio widzę,że na Canpolu Wasze porady się pojawiły:)
Istnieje jakaś lista nowo dodanych porad ? Dla mnie to jest tego wszystkiego tyle że ciężko to ogarnąć
w pogaduchach pewnie redakcja doda linki do porad dodanych.teraz trzeba głosowac
juz oddałam
Artan zagłosowane
kilo proszę o link:-)
A czy można jakoś wyszukać Wasze porady po loginach? próbowałam, ale nic nie wyszukało nie za bardzo umiem się poruszać na tym canpolu, może źle szukam?
ja od sierpnia startuje z poradą,mam tylko jedną, ale może się uda zobaczymy
Zagłosowane:)
Ja mam dużo punktów ale nie mogę wziąść udziału w licytacji. Bo nie mam tych dodatkowych punktów te daszki i inne co trzeba mieć w zależności co chcemy licytować.
Żelazko super a jak świetnie i szybko się prasuje bajka
klio69 właśnie zagłosowałam :-)))) dziewczyny z taką ekipą jak my to nie ma bata,żebyście nie przeszły :-)))))
A.Zazulak a mówisz o canpolu i o jakichś licytacjach czy o tym ambasadorze?
W ambasadorze robi się zadania i dostaje punkty później przy licytacji można wygrać ich produkty jeśli się ma szczęście bo zanim ruszy licytacja już nic niema
Klio Arton gotowe glosy oddane
A powiem wam jaką mnie dzisiaj miła niespodzianką spotkała zadzwoniła do mnie kobitka z Giacomo Conti pamietacie jak prosilam was kiedyś o głosy na FB walczylismy o podróż poślubną okazało się że dostalismy się do finału który ma być we wrześniu a teraz kurier ma nam przywieść kosz piknikowy jestem w szoku
Głosy oddane!
Klio za głosowane ;-), dzięki dziewczyny
Ja tak bardzo lubię prasować, że z zazdrością czytam o tym żelazku Agatki …
A.Zazulak a ok, bo myślałam, ze coś w canpolu takiego się robi :-))))
sylwia.Jedrusiak no to super sprawa, gratulacje i trzymam kciuki za dalszy ciąg
Dziękuje mandarynko będę potrzebowała waszej pomocy wtedy ale to jeszcze trochę czasu bo finał jest we wrześniu
Zagłosowane, swoją drogą fajne artykuły
Jutro nakręce film video recenzję to będziecie mogły ocenić
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.