mamuski a znacie jakies stronki z konkursami zwiazanymi z naszymi pociechami??
ja z takich wyszukiwarek korzystam tylko z konkursowemamy.pl
wygrałam z Hippa !! ale niespodzianka
Szkoda że to nie ta nagroda z kocykiem ale i tak fajna bo m y pijemy Hippa
roxi gratuluje!!
roxi133
na facebooku, jak wpiszecie sobie "Pierwsze 5 000 zgarnia koszulkę fejsa to można zgarnąć koszulkę - jeszcze nie dostałam dopiero się zgłosiłam, sama jestem ciekawa czy dadzą czy nie:-),
nie ma jeszcze 5tys osób, więc jak ktoś ma fb to dzielę się informacją :-))
Koszulki nie są może za fajne, bo z napisaem I serce Facebook - więc raczej na ulicę w niej nie wyjde, ale po domu może być :-)))
Roxi ten Twój wygrany zestaw super, gratuluję!
no może gdybym brała udział w tamtym konkursie to byłby kocyk ale nie ma co narzekac Lubię Hippa i mam nadzieję,że uda mi się teraz w Rossmanie wygrac konkurs z nimi
juz raz Hippa wygrałam od nich więc moze i teraz będzie
ja też się zgłosiłam na rossne z Hippa, zobaczymy
Roxi rewelacja sama czekałam na wyniki tego konkursu lecz mnie się nie poszczęściła
Masz szczęście do konkursów z Hippa jednym słowem
chyba wiedzą,że im miliony zostawiam od paru miesięcy haha
Dziewczyny gratuluje wszystkim
Agata to zelazko to poprostu marzenie az zazdroszcze
Roxi a co to za konkurs z Hippa? To z tym 50-leciem? Co byly dwa konkursy? tez startowalam ale niestety ja nie mam szczescia jak juz wspominlam,
Roxi - gratuluję! Niektóre to mają kobitki szczęście.
niunia tak ten
Siostra wygrała dla mnie smoczki Folky od Bakusiowej mamy haha ale super !!
Nam też wpadły smoczki z Bakusiowa
Niunia ode mnie ostatnio głosy 80 i 82.
Gratuluję dziewczyny, nam się nie udało.
Na fb jest konkurs Chicco
Gratuluje Wam wygranych:)
Któraś z Was,chyba Artan pisała,że załapała się do testowania mleka nan 2?Czy dostałaś już?
Czy była w ogóle jakas lista?Bo ja w sumie tylko e-mail dostałam
roxi133 no widzisz jak sie poszczęściło pamiętam jak pisałaś,ze chciałaś te smoki i prosze:-)
Roxi szczęściaro pamiętam jak zależało Ci na tych smokach super!
Niunia myślę, że masz duże szanse z Naszym wsparciem kurde to już czas na rozszerzanie diety Marysi? nie wierzę jak ten czas zasuwa
Dariolka trochę na to mleko poczekamy bo do mnie nie doszły jeszcze kaszki z poprzedniego rozdania a co dopiero mleko. Lista była, ale wcześniej był mail. A jak ktoś ma dziecko powyżej roku to teraz do testów rzucili 1000 puszek NAN 3.
Trochę nie podoba mi się nowa forma recencji Nestle, znajomi, którzy nie rozumieją idei będą z pewnością mieć ubaw albo z pretensjami pisać, że im stronę główną zaśmiecam. Też jeszcze kaszki do mnie nie dotarły. Roxi gratuluję Hippa, też miałam ochotę na ten kocyk