Artan ja się zgłosiłam do testowania i 3,bo już skończony mamy rok (w niedz).
Szkoda bo myślałam że jak e0mail już był to i mleko szybko dojdzie
Dzisiaj dotarła do mnie nagrodą z Giacomo Conti bomba po prostu
Roxi zgadza się jestem zachwycona z nagrody a do Chicco zgłosiłam się no cóż warto spróbować
Artan może wiesz na jaki adres email wysłać swój adres do wysyłki smoczków Folky ?
Człowiek michę cieszy ze swoich drobnych prezentów a tu Sylwia wyskakuje z taką bombą extra!
Roxi napisałam na kontakt@bakusiowo.pl
ja też zgłosiłam się do Chicco i do mleka 3 Nestle, zobaczymy. Ja testowałam soczek z fp nestle na fb, ale szybko doszedł
sylwia.Jedrusiak wielkie gratulację świetna nagroda:-)))
Też się zgłosiłam do Chicco dzięki za cynk:-)
Artan haha, albo to żelazko Agusi:-)))
ja od czasu do czasu wyśle smsa do radia Rmf fm, wiecie tam jest ten konkurs, ze losują numer, dzwonią i można wygrać 400tys, kurde codziennie ktoś wygrywa, to trzeba mieć szczęście, ja tak raz w miesiącu wyślę, bo szkoda mi kasy, ale chyba ciężko będzie:-)
Sylwia- normalnie zazdroszczę! Wspaniała nagroda! Super. Aż ma się okazję na romantyczną kolację/ piknik z ukochanym.
Manndarynka tam to wysyłałam i wysyłam często i nic:P
powiedzcie mi gdzie się piszę recenzję o produktach canpol, to co dostałam za poradę w czerwcu, bo nie wiem.
Dodaj opinie tak? tylko tam nie ma wyboru,za jaki produkt pisze się opinie, chyba że później wyskakuje jak się napisze.
Sylwia gratuluje ale bomba zadroszcze!
Ja tez zglosilam sie do Chicco ale z moim szczesciem to nawet szansa jedna na milion jest nie lada wyzwaniem… Nie wiem dlaczego mam takiego pecha co do konkursow…
A jak sie wysle porade na canpol to wysylaja jakiegos mejla czy opublikuja czy nie?
Manndarynka powinnaś dostać e-mail koło 20-stego lipca o napisane opinii.
Niunia dostaje sie e-mail że porada została opublikowana.
A.Zazulaka podgradłaś mi pomysł na kolejna poradę hehe:) Gratulacje
Agata masz moj glos
Dziękuję Iza
A.Zazulak no widzisz i Tobie się udało, dobrze, ze napisałaś :-))))))) brawo :-)))) ciekawa porada o bucikach
Również się cieszę już myślałam że nic z tego nie będzie a tu niespodzianka pierwszy raz i się udało
Dziękuję ja również oddałam głos na twoją poradę.
Klio i A.Zazulak- głosy oddane. 3 mam kciuki!
A.Zazulak ja też bym nie wiedziała,ze to Twój login
Ja już mam nową poradę ale na sierpień, mam nadzieję,ze się uda i ją opublikują
Lilka glosik ode mnie jest