Nagrody w konkursach (Część 1)

Artan ja się zgłosiłam do testowania i 3,bo już skończony mamy rok (w niedz).
Szkoda bo myślałam że jak e0mail już był to i mleko szybko dojdzie

Dzisiaj dotarła do mnie nagrodą z Giacomo Conti bomba po prostu

1

1

1

Roxi zgadza się jestem zachwycona z nagrody :slight_smile: a do Chicco zgłosiłam się no cóż warto spróbować

Artan może wiesz na jaki adres email wysłać swój adres do wysyłki smoczków Folky ? :slight_smile:

Człowiek michę cieszy ze swoich drobnych prezentów a tu Sylwia wyskakuje z taką bombą :slight_smile: extra!
Roxi napisałam na kontakt@bakusiowo.pl

ja też zgłosiłam się do Chicco i do mleka 3 Nestle, zobaczymy. Ja testowałam soczek z fp nestle na fb, ale szybko doszedł

sylwia.Jedrusiak wielkie gratulację świetna nagroda:-)))

Też się zgłosiłam do Chicco dzięki za cynk:-)

Artan haha, albo to żelazko Agusi:-)))

ja od czasu do czasu wyśle smsa do radia Rmf fm, wiecie tam jest ten konkurs, ze losują numer, dzwonią i można wygrać 400tys, kurde codziennie ktoś wygrywa, to trzeba mieć szczęście, ja tak raz w miesiącu wyślę, bo szkoda mi kasy, ale chyba ciężko będzie:-)

Sylwia- normalnie zazdroszczę! Wspaniała nagroda! Super. Aż ma się okazję na romantyczną kolację/ piknik z ukochanym.

Manndarynka tam to wysyłałam i wysyłam często i nic:P

powiedzcie mi gdzie się piszę recenzję o produktach canpol, to co dostałam za poradę w czerwcu, bo nie wiem.
Dodaj opinie tak? tylko tam nie ma wyboru,za jaki produkt pisze się opinie, chyba że później wyskakuje jak się napisze.

Sylwia gratuluje ale bomba zadroszcze! :smiley:

Ja tez zglosilam sie do Chicco ale z moim szczesciem to nawet szansa jedna na milion jest nie lada wyzwaniem… Nie wiem dlaczego mam takiego pecha co do konkursow…

A jak sie wysle porade na canpol to wysylaja jakiegos mejla czy opublikuja czy nie?

Manndarynka powinnaś dostać e-mail koło 20-stego lipca o napisane opinii.
Niunia dostaje sie e-mail że porada została opublikowana.
A.Zazulaka podgradłaś mi pomysł na kolejna poradę hehe:) Gratulacje

Agata masz moj glos :slight_smile:

Dziękuję Iza :slight_smile:

A.Zazulak no widzisz i Tobie się udało, dobrze, ze napisałaś :-))))))) brawo :-)))) ciekawa porada o bucikach

Również się cieszę :slight_smile: już myślałam że nic z tego nie będzie a tu niespodzianka pierwszy raz i się udało

Dziękuję :slight_smile: ja również oddałam głos na twoją poradę.

Klio i A.Zazulak- głosy oddane. 3 mam kciuki!

A.Zazulak ja też bym nie wiedziała,ze to Twój login :slight_smile:

Ja już mam nową poradę ale na sierpień, mam nadzieję,ze się uda i ją opublikują :slight_smile:

Lilka glosik ode mnie jest :slight_smile: