Mandarynka- ja też już na sierpień czekam, bo teraz to już wg mnie za późno. Nie miałam kiedy się zabrać za to.
Przeważnie wszędzie mam taki login tu się nie udało ustawić.
Konto na Canpol mam już ze trzy lata ale wcześniej tylko czytałam artykuły ,dzięki wam zmotywowalam się do napisania porady.
A tak w ogóle już jest filmik video recenzja z testowania żelazka ktoś chce zobaczyć?
Dawaj pokazuj !!
Dawaj Agata ten filmik, bo człowiek już ślinotoku od tych obietnic dostaje :-).
swietne te wasze recenzje dziewczyny jak tam nie umię tak:-)
Obejrzałam, fajnie zobaczyć Cię “na żywo”. Jeżeli chodzi o żelazko no to recenzja extra, oj zazdraszam :-). Jedyny mankament to nieco latający obraz, pewnie kamerzysta był nie lada przejęty :-). A jaki fajny brzuszek i ciuszki! Możesz być z siebie dumna Agatko!
Agatko śliczny brzunio
a co do żelazka niezły sprzęt, jednak nie dla mnie;)
Uff… To fajnie dziękuje
Kamerzysta bardziej się stresowaŁ jak ja
swietny ten filmik troche się pewnie nastresowałaś przy nim:-)
Nie jest to taka prosta sprawa tym bardziej że nigdy tego nie robiłam
A.Zazulak jak na pierwszy raz to super:-))filmik ekstra i recenzja też bardzo dobra, możesz być z siebie dumna, żelazko bardzo fajne, zazdrościmy
Niema czego żelazko dostałam do testów ten kto wykona prawidłowo wszystkie zadania i spodoba się komisji będzie mógł zatrzymać sprzęt inni odsyłają. Nie nastawiam się na wygraną ale testowanie super
A.Zazulak poważnie to jeszcze nie wiadomo czy będziesz mogła zatrzymać to żelazko? ja myślałam,ze już jest Twoje.
To ile oni dają żelazek a ile osób testuje,znasz takie dane? Ale filmik wrzuciłaś zawodowy, więc trzymam mocno kciuki abyś je mogła zatrzymać,
Ja też myślałam że już jest Twoje :-(. A może możemy Ci jakoś pomóc by stało się Twoje bezterminowo?
No troche szkoda.
No właśnie Agusia jak możemy Ci pomóc to pisz:-)
my tutaj przynosimy szczęście więc tak czy inaczej będzie Twoje to żelazko :-)))))) poza tym po takim filmiki powinno Ci dać:-) wszystko jasno, przejrzyście, a przecież nie każdy jest profesjonalnym kamerzystą, więc oto raczej nie musisz się martwić, ważne,ze widać co i jak
Agata super recenzja !! Jednak nie chciałabym testować bo nienawidzę byc nagrywana haha
ale super,że miałaś taką możliwość,chociaż fajnie jakby dawali to żelazko za ten poświęcony czas
ah,Aga to Ty tego żelazka nie dostałas??
myślalam, że w ramach takiej kampanii reklamowej dostaniesz żelazko
Kochane Jesteście Dziękuję
Niestety wszystko zależy od nich . Sami wybierają osoby które zatrzymują żelazko. Wysłali takich ok.30 szt a 5 osób będzie mogło je zatrzymać każdy dostał inny mode,l więc największą uwagę będą zwracać na recenzję .
Dziwne to. Większość testów polega na tym, że ten przedmiot dostajesz i tyle.