Nagrody w konkursach (Część 1)

kasik lepsze 4 niż zero :smiley: gratuluje :slight_smile:

no i widziałam, że tobie też dzisiaj dopisało szczęście u niebieskiego misia - dzisiaj w końcu się przemogłam i wzięłam udział i się udało :slight_smile: zawsze mam jakieś takie szczęście, że jeśli uda mi się coś wygrać od Nestle to jakieś gadżety (raz wygrałam ręcznik i dwa razy krem na rozstępy), jeszcze nie miałam szczęścia do jedzonka :stuck_out_tongue:

pochwalę się, ze jestem wśród narodzonych w urodzinowym konkursie bloga “W roli mamy” :slight_smile:

Kusia super gratulacje :slight_smile:

a dziękuję asieńko :slight_smile:

kusia_ss wiesz co Ty to jesteś czarownica ,
żartuje gratulacje

Basia a jestem i wcale się nie gniewam :):*

na fp Prenatala też wygrałam wczoraj jakiś konkursik :smiley:

Kusia gratulacje :slight_smile: a co było nagrodą na tym blogu?

Nasza nagroda z Toys R Us :wink:

1

Fajna ta żyrafa :smiley:

ja akurat dostałam zestaw z baby ono :slight_smile:

kasik gratulacje :slight_smile:

Gratulacje :slight_smile:
Kusia a co dostałaś?

łahahha ale się ciesze jak wariatka :stuck_out_tongue: Dostałam wczoraj wieczorem meila że wygrałam jedną z pięciu nagród w konkursie na Face&Look :smiley: :smiley: :smiley: Oczywiście kosmetyki :smiley: :smiley: :smiley: Cudowne kiedy się wygrywa w konkursie w którym niema się nawet cienia nadziei na wygraną :smiley: i tu taka niespodzianka :smiley:

Kusia gratulacja :wink:
Ewelina Ty szczęściaro :stuck_out_tongue: gratulacje :-* :-*

Super dziewczyny :slight_smile:

Mam do Was ogromną prośbę. Chciałabym, abyście przeczytały moją poradę na http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/all/14/3987 i jeżeli Wam się spodoba, to oddały na nią swój głos. Bardzo zależy mi na dostaniu się do testów w tym miesiącu. Z góry dziękuję :slight_smile:

Wygrałam chustę tkaną z lennylamb i garść gratisów. Gratulacje Dziewczyny :wink:
A_grzelak ja niestety nie mam konta na cb :frowning:

1

1

Angie gratuluje super nagrody. Daj znac jak smakuje to mama coffi.
A_grzelak ja również nie mam konta na canpolu ale jeśli znajde czas to może zaloze konto. Tylko nie wiem czy się tam ogarne bo chyba jakos trudno jest:(

Angie zdobycz pokaźna :slight_smile: gratuluje i zazdroszcze :slight_smile:
a_grzelak glosik oddany. Powodzenia :wink:

A_grzelak głosy oddane. Też chciałam walczyć o te testy ale chyba nie mam szans :wink:

Dziękuję za głosy. Angie byłaś na “Mamo to ja?”? Ja wczoraj odwiedziłam ‘Planeta Dziecko’ i bardzo podobały mi się wykłady specjalisty od żywienia i logopedy. Jeżeli chodzi o gratisy, to jakoś zubożały trochę te warsztaty i przewidziano je raczej dla przyszłych rodziców (np smoczek Lovi 0-3) Może też powinni pomyśleć o podzieleniu ich na dwie grupy…
Za szybkość wygrałam ręcznik Enfamil - to zawsze się przyda, choćby na prezent :wink: