Nagrody w konkursach (Część 1)

Tak warsztaty Mamo to ja ;). Miało być kilka konkursów ale nue było nic poza tym na skojarzenia z hasłem Mamo to ja :frowning: a te Planeta Dziecko to warte polecenia dla mamy z 8miesięczniakiem?
Ps.Kasia to tylko tak wygląda, że duźo :wink:

dostałam się do testów nowych smaków Bobo Fruta :slight_smile: mmmm Nasteczka się ucieszy :slight_smile:

Kusia ja, Aniami i Leila też :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

oo super dziewczyny!! gratuluję :slight_smile:

dziewczyny a gdzie można sprawdzić kto się dostal do tych testow bo tez brałam w tym udział:)

Marta na fp Nestle oraz były @ rozsyłane.

Mam maila tez będę je testować:) Super bardzo się ciesze i gratki dziewczyny:)

ja też ja też!! gratuluję dziewczyny,potestujemy sobie, w sumie nie my tylko dzieci

Super,gratulacje :slight_smile: Również się dostałam do tych testów :smiley:

a ja nie ale Wam życze miłych testów :wink:

super dziewczyny.!!! Mi na fb się nie udało, ale będziemy testować Nestle (Jogurcik Malina, czteropak (po 6 m.ż.)
BoboFrut, Smaki dzieciństwa Jabłka, Gruszka, śliwka (po 5. m.ż.)
BoboFrut, Sok Jabłko, banan i marchewka (po 5. m.ż.)) z innego rozdania… ale widziałam tam też znajome nicki, np. kasik324 :wink:

Angie, przepraszam, dopiero zauważyłam Twoje pytanie. Jeżeli chodzi o te warsztaty, to jak prawie wszystkie ‘nastawione’ są na brzuszki, aczkolwiek ja z przyjemnością wysłuchałam wypowiedzi dietetyka (teraz to dopiero będę czytać wszystkie etykiety), logopedy i Pani z firmy bieliźniarskiej. Trzeci raz byłam na tych warsztatach (teraz jako mama 9-miesięcznego dzieciaczka) i co edycja są zmieniane tematy - tylko kilka jest powtarzanych (pierwsza pomoc, mleko Enfamil, Canpol - bardzo fajnie przedstawiony ostatnio w Łodzi i chyba Bio-Oil). Jeżeli chodzi o gratisy, to też takie dla przyszłych mam. W trakcie warsztatów są losowania i pytania za upominki. Na poprzednich udało mi się być wylosowaną i wygrałam superową torbę Alles Mama. Ostatnio szczęście mnie ominęło, i może dobrze, bo upominki też przygotowali pod kątem ‘brzuszków’, np. bony rabatowe do sklepu z ubraniami dla ciężarnych, kokon do owijania noworodka, laktator.

A_grzelak, dzięki za info o tym testowaniu, bo w ogóle o tym zapomniałam…
Ja będę testowac kaszkę bananową, pierwsza łyżeczka marchewka oraz śliwki :wink:
Teraz mam tylko problem, bo nie mogę się tam zalogować… :frowning:

A_grzelak dzięki za info, ale właśnie sprawdziłam, że to chyba warsztaty regionalne. We Wro ich nie ma. Orzynajmniej na razie :slight_smile: gratulacje Dziewczyny i miłego testowania
Dotarł w końcu bon do tesco a raczej karta podarunkowa z konkursu daj radę

1

Wygrana w konkursie na face&look

1

Angie, Ewelina gratulacje!!
Super nagrody.

Wow Ewelina nagroda boska:) gratuluję

dziekuje :slight_smile:

Świetny zestaw kosmetyków,gratulacje :slight_smile:

Kusia - a dostałaś to wyróżnienie z Baby Online Bepatenten i królika? bo już minął regulaminów czas i ja nadal nic nie dostałam :frowning: