kusia, to bierz herbatki i wbijaj się na chipsy
juuuuuuuż lecę bardzo dziękuję za zaproszenie
ja już użyłam chusty, a właściwie to przymierzyłam i usłyszałam od męża: “Nowy fartuch?”
Proud ach ci mężczyźni…
kusia, a dostałas juz ten upominek z OKT?
aaa, po jakkim czasie dostalas chipsy z chipsletten?
kasik na początku miałam problemy z aplikacją i nie mogłam dokończyć ankiety kontaktowałam się więc z OKT i z tego, co mi napisali upominki wyślą po 20 września. Nawet im zasugerowałam, że najbardziej ucieszyłby mnie lunch box (bo Tosi lb po niecałych dwóch tygodniach w zerówce wygląda jakby miał się za chwilę rozpaść). Ale upominki są niespodzianką więc trzeba cierpliwie czekać
a co do chipsów to hmmm… jakieś 2 tygodnie (tylko najpierw wygrałam konkurs z dokończeniem dialogu a później w tym na hasło) więc może dlatego tyle czekałam
a co to to OKT?
cerien OKT to firma produkująca akcesoria dla dzieci (wanienki, nocniki, podstawki, nakładki na sedes, etc)
aaaa a to oni mają jakieś konkursy?
jakieś dwa miesiące temu była konkurs fotograficzny pt “wielkie talenty małych dzieci” (czy jakoś tak), a zaraz później akcja testowania pudełek Traveller. No i dla testerów przewidziane są niespodzianki
aaa
O tej firmie co piszecie OKT jeszcze nie słyszałam Może i ja na nią wejdę i zobaczę:D
a teraz mają bony rabatowe, że przy zakupie wyprawki w sklepie Akpol dostaje się jakieś gratisy
ogólnie mają ładne produkty - wytrzymały plaski, ładne kolory i wzornictwo
Do pochrupania
O Ty tylko 4 tuby dostałaś czy resztę już zjadałaś? gratulacje
Cztery tylko oszczędzaja chyba
co to za oszczędności? kiedyś wysyłali po5!!
Kasik gratulacje
Mniam,gratulacje
Dzięki dziewczyny
Aa i dziś wygrałam coś na fan pagu Toys “R” Us Polska, jak przyślą to wrzuce fotke, ale to chyba ta maskotka tej żyrafy będzie
Kusia, ja też myslalam że 5 paczek będzie…ale dobre i to