Nagrody w konkursach (Część 1)

kusia, to bierz herbatki i wbijaj się na chipsy :wink:

juuuuuuuż lecę :wink: bardzo dziękuję za zaproszenie :slight_smile:

ja już użyłam chusty, a właściwie to przymierzyłam i usłyszałam od męża: “Nowy fartuch?” :confused:

Proud ach ci mężczyźni… :wink:

kusia, a dostałas juz ten upominek z OKT?
aaa, po jakkim czasie dostalas chipsy z chipsletten? :wink:

kasik na początku miałam problemy z aplikacją i nie mogłam dokończyć ankiety :confused: kontaktowałam się więc z OKT i z tego, co mi napisali upominki wyślą po 20 września. Nawet im zasugerowałam, że najbardziej ucieszyłby mnie lunch box (bo Tosi lb po niecałych dwóch tygodniach w zerówce wygląda jakby miał się za chwilę rozpaść). Ale upominki są niespodzianką więc trzeba cierpliwie czekać :slight_smile:

a co do chipsów to hmmm… jakieś 2 tygodnie (tylko najpierw wygrałam konkurs z dokończeniem dialogu a później w tym na hasło) więc może dlatego tyle czekałam :slight_smile:

a co to to OKT?

cerien OKT to firma produkująca akcesoria dla dzieci (wanienki, nocniki, podstawki, nakładki na sedes, etc) :slight_smile:

aaaa a to oni mają jakieś konkursy? :smiley:

jakieś dwa miesiące temu była konkurs fotograficzny pt “wielkie talenty małych dzieci” (czy jakoś tak), a zaraz później akcja testowania pudełek Traveller. No i dla testerów przewidziane są niespodzianki :slight_smile:

aaa :slight_smile:

O tej firmie co piszecie OKT jeszcze nie słyszałam :slight_smile: Może i ja na nią wejdę i zobaczę:D

a teraz mają bony rabatowe, że przy zakupie wyprawki w sklepie Akpol dostaje się jakieś gratisy :slight_smile:

ogólnie mają ładne produkty - wytrzymały plaski, ładne kolory i wzornictwo :slight_smile:

Do pochrupania :wink:

1

O Ty tylko 4 tuby dostałaś czy resztę już zjadałaś? :wink: gratulacje :slight_smile:

Cztery tylko :wink: oszczędzaja chyba :stuck_out_tongue:

co to za oszczędności? kiedyś wysyłali po5!!

Kasik gratulacje :slight_smile:

Mniam,gratulacje :smiley:

Dzięki dziewczyny :slight_smile:
Aa i dziś wygrałam coś na fan pagu Toys “R” Us Polska, jak przyślą to wrzuce fotke, ale to chyba ta maskotka tej żyrafy będzie :wink:
Kusia, ja też myslalam że 5 paczek będzie…ale dobre i to