Nagrody w konkursach (Część 1)

Dzięki :)) No dokładnie,udało się trafić z zapachem :slight_smile: A wybrałam w ciemno pierwszy lepszy :slight_smile: Wy też je zamawiałyście? :slight_smile:

kasiek ponawiam pytanie :slight_smile:

a dzisiaj doszły owocowe herbatki :slight_smile: jutro wstawię fotkę :slight_smile:

Aj, Kusia ślepa jestem, nie zauważyłam pytania :slight_smile:
Zajrzalam wlasnie na samplecitu i nie ma jeszcze ankiety,choc niby od dzis mialy byc, ale oni zawsze maja taki cug…
Musisz wejsc pod moje testowane produkty, wejsc na vitapil i pod tym ich tekstem z prawej strony bedzie link do ankiety :wink:

aa widzisz :slight_smile: dzięki! Bo tak szukałam i szukałam ale nie znalazła i dzisiaj też jeszcze nie ma…

zgodnie z obietnicą foteczka owocowych herbat :slight_smile:

1

mmm herbatki wyglądaja smakowicie :slight_smile:

cerien a wiesz jak pachną? było je czuć przez kopertę! 100% suszonych owoców - zapowiada się nam owocowa aromatyczna herbaciana jesień :slight_smile:

oj wierzę wierzę i zazdroszczę :slight_smile:

Na strone konkursowe byly inne chyba :wink:

Angie bo jest chyba 5 różnych smaków :slight_smile: a nagroda obejmowała 3 losowo wybrane więc stąd ta różnica

Gratuluję dziewczyny.
Ja pozwolę sobie ‘uzupełnić’, bo trochę mnie tu nie było.
Wygrana w konkursie organizowanym przez mierzeja.pl, czasopisma i próbki z konkursu na fb i fantastyczna ramka, którą w końcu odebrałam (po prawie 9 miesiącach :wink: ) z wybranym przeze mnie grawerem - moja szczególna duma

1

1

1

Dziewczyny ja chustę do karmienia juz wczoraj dostalam. Ale ja nie w babyboom bralam udział tylko na FB, tak samo jak Kasik.

a.grzelak, super nagrody :slight_smile:

Silje to mi przyszla ta z fb? Wlasnie sie zastanawialam, bo jeszcze z @ mam dostac.
A jak Ci się podoba chusta?

a_grzelak czy ja dobrze widzę, czy to są chrupki z suszonych jabłek? :slight_smile: mmmm

a.grzelak Ty tez jestes Mistrzu :wink:
A wiesz, ze w konkursie Nestle wygralas dzis na fb?

Dobrze widzisz :wink: i takie rożne wariacje, jabłko z bananem, jabłko z toffi, jabłko z truskawką, a warzywnych jeszcze nie jadłam :stuck_out_tongue:

Agata podziel się :wink:

Silje czyś ty oszalała - chcesz mieć taką drogą ścierkę? :stuck_out_tongue:

Silje własnie jedną juz mam, a na druga czekam…ja to w szoku jestem że wartość tej chusty to 60zl…
Nawet nie wiem jak jej użyć :frowning: zacofana chyba jestem jakas :frowning:

kasik ja też miałabym zagwozdkę dlatego darowałam sobie wygrywanie takich drogich i wymyślnych nagród :slight_smile:

kasik, widziałam i jestem mega zadowolona, bo mój synek szleje za takimi zabawkami. Marzy mi się jeszcze ta Nestle farma…