Dzięki :)) No dokładnie,udało się trafić z zapachem A wybrałam w ciemno pierwszy lepszy
Wy też je zamawiałyście?
kasiek ponawiam pytanie
a dzisiaj doszły owocowe herbatki jutro wstawię fotkę
Aj, Kusia ślepa jestem, nie zauważyłam pytania
Zajrzalam wlasnie na samplecitu i nie ma jeszcze ankiety,choc niby od dzis mialy byc, ale oni zawsze maja taki cug…
Musisz wejsc pod moje testowane produkty, wejsc na vitapil i pod tym ich tekstem z prawej strony bedzie link do ankiety
aa widzisz dzięki! Bo tak szukałam i szukałam ale nie znalazła i dzisiaj też jeszcze nie ma…
zgodnie z obietnicą foteczka owocowych herbat
mmm herbatki wyglądaja smakowicie
cerien a wiesz jak pachną? było je czuć przez kopertę! 100% suszonych owoców - zapowiada się nam owocowa aromatyczna herbaciana jesień
oj wierzę wierzę i zazdroszczę
Na strone konkursowe byly inne chyba
Angie bo jest chyba 5 różnych smaków a nagroda obejmowała 3 losowo wybrane więc stąd ta różnica
Gratuluję dziewczyny.
Ja pozwolę sobie ‘uzupełnić’, bo trochę mnie tu nie było.
Wygrana w konkursie organizowanym przez mierzeja.pl, czasopisma i próbki z konkursu na fb i fantastyczna ramka, którą w końcu odebrałam (po prawie 9 miesiącach ) z wybranym przeze mnie grawerem - moja szczególna duma
Dziewczyny ja chustę do karmienia juz wczoraj dostalam. Ale ja nie w babyboom bralam udział tylko na FB, tak samo jak Kasik.
a.grzelak, super nagrody
Silje to mi przyszla ta z fb? Wlasnie sie zastanawialam, bo jeszcze z @ mam dostac.
A jak Ci się podoba chusta?
a_grzelak czy ja dobrze widzę, czy to są chrupki z suszonych jabłek? mmmm
a.grzelak Ty tez jestes Mistrzu
A wiesz, ze w konkursie Nestle wygralas dzis na fb?
Dobrze widzisz i takie rożne wariacje, jabłko z bananem, jabłko z toffi, jabłko z truskawką, a warzywnych jeszcze nie jadłam
Agata podziel się
Silje czyś ty oszalała - chcesz mieć taką drogą ścierkę?
Silje własnie jedną juz mam, a na druga czekam…ja to w szoku jestem że wartość tej chusty to 60zl…
Nawet nie wiem jak jej użyć zacofana chyba jestem jakas
kasik ja też miałabym zagwozdkę dlatego darowałam sobie wygrywanie takich drogich i wymyślnych nagród
kasik, widziałam i jestem mega zadowolona, bo mój synek szleje za takimi zabawkami. Marzy mi się jeszcze ta Nestle farma…