Nagrody w konkursach (Część 1)

Angie myślę, że czas nie ma tutaj znaczenia. staram się jednak nie odkładać udziału na “za 5 dwunasta” bo czasem złośliwość rzeczy martwych może pokrzyżować nasze plany…

mamabasia dziękuję :* bo choć ja chwalę się swoimi zdobyczami to wiem, ze nie tylko ja wygrywam :wink:

Kusia my też się chwalimy ;). Dzięki temu być może część osób być może przekona się, że nie wszystkie konkursy są ustawione. Ja na początku nic nie wygrywałam, a teraz czasami coś się orzytrafi. Ale mam wraźenie, że są tak jakby “bardziej płodne i szczęśliwe okresy”, bo zazwyczaj mam kumulację, że wygrywam kilka rzeczy w róźnych konkursach czy loteriach :slight_smile: a później znów długo nic

Angie oj dokładnie mam identycznie!

wczoraj odebrałam nagrodę z konkursu rossmana :slight_smile:

1

Gratulacje Kusia :wink: a konkursach na lajki też udaje Ci się wygrywać?

Nie, w konkursach na lajki nie wygrywam bo w nich nie startuję. Nie należę do żadnych podejrzanych grup wsparcia, na allegro kupować też nie mam zamiaru. Czasem jeśli jest wymóg ubierania powiedzmy 10 czy 20 głosów, które dają wejście do kolejnego etapu to ok i wtedy startuję, ale w kolejnym etapie zazwyczaj decyduje OBIEKTYWNE jury :slight_smile:

Kusia czytałam Twoj wpis w herbatkowym konkursie. Nic dziwnego, że wygrywasz z takimi fajnymi wspomnieniami :slight_smile:

ja tez chce wiedzie c :DD

Angie dziękuję :slight_smile:

kasik mam do ciebie sprawę - chciałam uzupełnić raporty na samplecity ale nie mogę ich znaleźć :confused: gdzie ich szukać?

Dziewczyny czy otrzymalyscie juz wygrane chusty do karmienia z babyboom? Wiem ze kilka z Was rowniez wygralo a ja jeszcze nic nie otrzymalam…

Aniu, nikt jeszcze nie otrzymał :slight_smile:
Dostałam info, że w drugiej polowie września mają rozsyłac wszystkie chusty.

nie spieszy im si,ę :wink:

Heh a ja do nich pisalam jakies 2 tyg temu, bo myslalam ze zdaze na urlop zabrac, to mi odpisali ze wysla juz za kilka dni… a to bylo ponad 2 tyg temu. Ciekawe czy w ogole to dostaniemy;)

Aniami dostać dostabniemy ale nie szybko :stuck_out_tongue: Oni ponoć nie spieszą się z wysyłką. Gosia tak czekała na podusie…nie wiem ile ale wiem że długo.

Zeby tylko zdazyli do czasu az skoncze karmic piersia;)

no hehehe :stuck_out_tongue:

no to listonosz ku mojemu zdziwieniu dostarczył mi dzisiaj trzy paczuszki: wreszcie dotarła chusta do karmienia od babyboom (nie wiem czy mogę wstawić zdjęcie oczywiście bez loga :wink: :stuck_out_tongue: ), próbkę perfum którą zamówiłam już jakiś czas temu od Yodeyma (z zapachem trafiłam w dziesiątkę! ) i coś jeszcze :)…zamówione na fanpagu już dawno dawno temu o czym zapomniałam :stuck_out_tongue:

1

1

Również dostałam próbkę perfum z Yodeym’y,czekałam na nie około 10 dni :slight_smile:

1

Gratulacje Dziewczyny :slight_smile:

Gratki Dziewczyny ;), najwaźniejsze, że z zapachem trafiłyście