Nagrody w konkursach (Część 1)

podziwiam Kusia :smiley:

uuuuuuuuu ale to nie koniec dobrych wieści :slight_smile:

Gratulujemy! Twój profil rekrutacyjny spełnia wymagane kryteria do testowania produktu PLASTRY COMPEED-PRZYGOTWANIE DO WYSYŁKI.

Z przyjemnością informujemy, że Twoje zgłoszenie do testowania produktu PLASTRY COMPEED-PRZYGOTWANIE DO WYSYŁKI zostało zaakceptowane.

itd itp :smiley:

Kusia mistrzu :stuck_out_tongue:
Ja tez bede te plastry testowac :wink:

oo do Vitalipa też się kasik dostałyśmy razem :slight_smile:

ja też bede testowac plastry!! w koncu dostałam sie do testów na samplecity!!!

Hej,

ja tez bede je testować :smiley:

ooo to chyba mieli ich bardzo dużo :stuck_out_tongue: dlatego sie dostałam :smiley:

Gratulacje Dziewczyny :slight_smile:

tak się Anastazja wozi w wygranym foteliku od Joie :slight_smile:

robiłam jej też przymiarkę do fotelika wygranego od Caretero ale ten jest jeszcze na nią za duży… Akurat - wyrośnie z Joie i przesiądzie się do Caretero :slight_smile:

1

1

Kusia idealnie, kilka stówek w kieszeni. Mogłabyś tam zdradzić sekret na wygrywanie :slight_smile: ?

Kusia- Mistrzu :wink: Chylę czoła :slight_smile:

no ja też jestem ciekawa jak ona to robi :smiley:

sama nie wiem :slight_smile: to dzieje się bez mojego udziału :smiley:

ale jaką taktykę objęłaś: wierszyki, pisanie szczerze czy inne?? :slight_smile:

jeśli konkurs polega na napisaniu czegoś to piszę szczerze :slight_smile: nie robię z siebie ofiary (o ja biedna), nie wymyślam niestworzonych historii tylko pisze od serca :slight_smile:

w konkursach fotograficznych nie mam szans bo sprzęt mam kiepski a zdjęć robić nie umiem :stuck_out_tongue: czasem udaje się coś wygrać na refleks ale to też rzadko bo nie siedzę nom stop przy kompie a pisząc z tel i tak jestem bez szans

to musisz mieć dar przekonywania bo ja tez piszę od serca a coś nie przechodzi to :wink:

Wygrałam zestaw Chipsletten :wink:
a w życiu przy tym tak intensywnie nie myślałam…

Kusia, ja na foto tez mam marne szanse…niktorzy to takie maja fotki jakby u fotografa robili i z nimi nie ma szans :frowning:

o KAsia z tym to się zgodze :slight_smile:

W ogólę dostałam meila przedwczoraj od Cleanic Kindii że jeśli udostepnie info na blogu i fb o konkursie to dostanę produkty do przetestowania. Dzisiaj ma być wysłana paczka :slight_smile: ciekawa jestem co dostan ę :slight_smile:

Kusia to masz jakieś inne serce :wink: bo ja też nie robię z siebie sieroty i rzadko wygrywam. A myślisz, że ma znaczenie, czy no.wysyłasz zgłoszenie pod koniec trwania konkursu czy na początku? Masz jakieś obserwacje w tym temacie? :wink:

Ewelina oewnie chusteczki bęrziesz testować :stuck_out_tongue_winking_eye: albo patyczki
Kasiu jeszcze raz gratki za chipsiki i pamiętać by się “dzielić” :wink:

kusia_ss Ty to masz szczęście :wink: aby tak dalej
ja nienawidzę konkursów na like , bo można je kupić