podziwiam Kusia
uuuuuuuuu ale to nie koniec dobrych wieści
Gratulujemy! Twój profil rekrutacyjny spełnia wymagane kryteria do testowania produktu PLASTRY COMPEED-PRZYGOTWANIE DO WYSYŁKI.
Z przyjemnością informujemy, że Twoje zgłoszenie do testowania produktu PLASTRY COMPEED-PRZYGOTWANIE DO WYSYŁKI zostało zaakceptowane.
itd itp
Kusia mistrzu
Ja tez bede te plastry testowac
oo do Vitalipa też się kasik dostałyśmy razem
ja też bede testowac plastry!! w koncu dostałam sie do testów na samplecity!!!
Hej,
ja tez bede je testować
ooo to chyba mieli ich bardzo dużo dlatego sie dostałam
Gratulacje Dziewczyny
tak się Anastazja wozi w wygranym foteliku od Joie
robiłam jej też przymiarkę do fotelika wygranego od Caretero ale ten jest jeszcze na nią za duży… Akurat - wyrośnie z Joie i przesiądzie się do Caretero
Kusia idealnie, kilka stówek w kieszeni. Mogłabyś tam zdradzić sekret na wygrywanie ?
Kusia- Mistrzu Chylę czoła
no ja też jestem ciekawa jak ona to robi
sama nie wiem to dzieje się bez mojego udziału
ale jaką taktykę objęłaś: wierszyki, pisanie szczerze czy inne??
jeśli konkurs polega na napisaniu czegoś to piszę szczerze nie robię z siebie ofiary (o ja biedna), nie wymyślam niestworzonych historii tylko pisze od serca
w konkursach fotograficznych nie mam szans bo sprzęt mam kiepski a zdjęć robić nie umiem czasem udaje się coś wygrać na refleks ale to też rzadko bo nie siedzę nom stop przy kompie a pisząc z tel i tak jestem bez szans
to musisz mieć dar przekonywania bo ja tez piszę od serca a coś nie przechodzi to
Wygrałam zestaw Chipsletten
a w życiu przy tym tak intensywnie nie myślałam…
Kusia, ja na foto tez mam marne szanse…niktorzy to takie maja fotki jakby u fotografa robili i z nimi nie ma szans
o KAsia z tym to się zgodze
W ogólę dostałam meila przedwczoraj od Cleanic Kindii że jeśli udostepnie info na blogu i fb o konkursie to dostanę produkty do przetestowania. Dzisiaj ma być wysłana paczka ciekawa jestem co dostan ę
Kusia to masz jakieś inne serce bo ja też nie robię z siebie sieroty i rzadko wygrywam. A myślisz, że ma znaczenie, czy no.wysyłasz zgłoszenie pod koniec trwania konkursu czy na początku? Masz jakieś obserwacje w tym temacie?
Ewelina oewnie chusteczki bęrziesz testować albo patyczki
Kasiu jeszcze raz gratki za chipsiki i pamiętać by się “dzielić”
kusia_ss Ty to masz szczęście aby tak dalej
ja nienawidzę konkursów na like , bo można je kupić