Nagrody w konkursach (Część 1)

Kusia - ja też dostałam nagrodę dodatkową :slight_smile: znaczy jeszcze nie dostałam, na razie widzę wyniki na stronie. A powiedz dostałaś od nich jakiegoś maila czy coś?

Dziewczyny mam też pytanie. Czy któraś z Was wygrała coś kiedyś na BabyBoom? Bo ja niby wygrałam super nagrodę w konkursie “kocham Cie Mamusiu”. Dostałam od nich meila z prośbą o adres 9 sierpnia i od tej pory cisza :frowning: ani nagrody ani odpiwiedzi na mojego maila z pytaniem co z przesyłką :frowning:
Tam wygrałam poduszkę do karmienia i czekam na nią jak na zbawienie. Mój mąż juz się wścieka jak widzi jak ja Młodego trzymam przy karmieniu i mówi że pojedzie do sklepu i mi kupi taką i mam ich olać. …

Gosia Gratulacje!
Ja z BabyBoom raz dostałam do testowania urzadzenie do lagodzenia bolu porodowego i długo czekałam aż mi przyslą…Potem okazało się ze kurierem dhl wysłali, ale mnie w domu nie było i znów musieli przysłac…
A napisz im @, że wyjezdzasz i kiedy mozesz spodziewac się wysyłki.

Gosiu ostatnio chustę do karmienia wygrałam ale też jej jeszcze nie dostałam.

Czy któraś z Was wygrała tą żyrafkę?

ja niestety nie a bardzi mi się poboba. wśród wygranych jest katarzyna czy to może nasza kusia?:):slight_smile:

Na bank Kusia hihi:-)

Ja wygrałam tam chustę do karmienia, ale jeszcze jej nie wysłali.

to nie ja :stuck_out_tongue: do żyrafki nawet nie startowałam bo mi nie potrzebna, podobnie jak chusty do karmienia czy poduszki :stuck_out_tongue:

Kusia to dobrze, bo przynajmniej Dziewczyny miały szansę :wink:

Kasik - właśnie kurde już im z 3 maile wysłałam i nic. Ani odpowiedzi ani nagrody :frowning:

Angie wszyscy mają jednakowe szanse. Ja po prostu nie startuje w konkursach, w których są do wygrania rzeczy kompletnie mi niepotrzebne :stuck_out_tongue:

Kusia szanse to jedno a kreatywność jednak bardzo często je zwiększa :wink:

Odpisali mi w końcu z BB :slight_smile: jutro mają wysłać nagrodę kurierem :slight_smile:

Super Gosiu:-):slight_smile:

Gosiu gratki, szkoda, że nie zdążyli przed porodem, ale i tak Ci się przyda

Gosiu gratulacje :slight_smile:

Przescieradelko do łózeczka, wygrana na aukcji :slight_smile:

1

W końcu :slight_smile:

1

1

wrzucę wam jutro albo pojutrze foteczki wygranego fotelika Joie :slight_smile: jest rewelacyjny!!

A dzisiaj sprawdziłam, że wygrałam w konkursie “tea for kids” zestaw herbatek owocowych :slight_smile:

kusia wymiatasz hehe