Kasik ja też ale ta maść jest chyba z cynkiem, orawda? Czytałaś o niej?
Angie właśnie ją dostałam i nic nie pisze o cynku…chybaze ma jakąś inną nazwe? a jak cynk to źle?
Ja się złapałam na test masakry Rimmel
pierwszy raz się zgłosiłam do czegoś nie-dzieciowego i się udało
Kasik jak uźywasz np sudocremu to ok, ale ja uźywam bepanthenu, a najchętniej to linomagu. Młodemu nic z pupą nie nie dzieje i raczej wolę takie pielęgnacyjne bez substancji aseptycznych…
Kadik, a kiedy ankietę wypełniłaś że już dostałaś? Bo ja nue mam. A i pocztą przyszło?
Gosiu gratulacje, daj znać jak Twoje odczucia
Angie 23go wypełniałam ankiete, a we wtorek dostałam smsa, że wysylają masc i doszła zwykłym listem w piątek.
Gosia a ja si nie dostałam na ten test, a to był z wizaż.pl?
Jeszcze na fejsie organizowali, ja tam próbowałam. Ale chyba się nie udało
Ja dostałam smsa 29 ale nie wiem jaki to dzien. Może dotrze lada moment. Muszę poczytać skład w takim razie…
Właśnie @ dostałam, że też bede testować tą maskarę Rimmel, z tej rekrutacji na fb:-)
jedna dla mnie, a druga do podzielenia się:-)
A chcesz ją oddać jak coś to ja mogę
Kasik właśnie dziś listonosz mi przyniósł kremik. Nawet nie zostawił w skrzynce tylko pofatygował się na górę ;). Czy Twój też jest z terminem do września 2014?
Dostaliśmy też z hippa dziś rissotto z kurczakiem po 7.mcu i dwa kupony zniżkowe. I teź dostałam maila o teście maskary dzieki Dariolka za linka. Ja dam drugą siostrzenicy.
Angie na co kupony zniżkowe z hippa są ?
Angie, tak do konca września termin…nie wiem czy cały uda mi się zużyć…Ale jak wypełnimy ankiete to mozemy wybrac jeszcze jedna masc w prezencie albo niespodzianke:-)
Moze tez na dniach z Hippa dostane:-) a ja w piątek z bobovity dostałam, próbke kaszki obiadek po 6mc i poradnik żywienia.
Ewcia, maskara do siostry powędruje:-)
Ewa jeden jest na 1 dowolny produkt z grupy dania hipp po 7.mcu 220g a drugi na 1 dowolny produkt z gr Owoce i jogurt hipp, owocowe duety hipp 160g do wykorzystania w rossmannie.
Ja z bobovity dostałam dwa razy paczkę z marchewką więc chyba mi tego obiadku nie przyślą
ale fajnie macie ja z bobovity jeszcze nic nie dostałam a z Hippa już raz paczka przyszła.
no do mnie dzisiaj przyszeł eyeliner z oriflame do testowania ze strony serwisurody.pl
Gratulacje Ewelina ja nawet jie umiem tego cuda używać
a ja umiem i bardzo lubię ale liczyłam że przyjdzie czarny a przyszedł fioletowy chociaż też będzie użytkowany
Ja ostatnio brałam udział w kilku konkursach i…NIC
Zazdroszczę…
K.Czerska masz tak samo jak ja.
A to moje wygrane chustki