Nagrody w konkursach (Część 1)

no i kuracja dla wlosow wypadajacych do testowania z samplecity

1

No i super Kasik - fanie jest dostać taki “prezent”

Kasik ty szczęściaro:) gratki

kurcze Kasiu ja na samplecity już brałam udział w tylu ankietach…i od roku nigdzie się nie dostałam :frowning:

Ewelina ja dopiero u nich drugi raz cos testuje, bo ciezko sie tam zalapać…A kuracja na te włosy to akurat dla mnie, bo mi garsciami wypadają:-)

gratulacje
Silje fajne nagrody

Dziękuje mamoBasiu :*

Dziewczyny wymiatacie :slight_smile:

Kasik mi też by się przydał ten zestawik na wypadające włosy;) chustki też urocze :wink: gratulacje.
Silje świetny bidonik, a szczoteczkę do czyszczenia słomki też dorzucili? :wink:

oj mi też chociaz odkąd ścięłam włosy niema już takiej tragedii. Jednak dalej jakoś nie mają tej witalności.

Dziewczyny a czy ktoras z Was brala udział w konkursie Bebiko gdzie mozna wygrac termometr? Wyobrazcie sobie ze udalo mi sie, a zgubilam paragon od mleka!! Przetrzasnelam dzisiaj pol domu i nic:((( Moze ktoras z Was ma tak paragon, odwdziecze sie ! Szkoda bo inaczej nagroda przepadnie:((

Ania, a jaki to konkurs?Z jakiej strony?
Paragon ma być z konkretną datą?

Przyszły mascary Rimmela :slight_smile:
Wyglądają bardzo zacnie. Jestem mega ciekawa efektów :slight_smile:

1

1

1

Zazdrość!;)))

Z bebiklub.pl. Tylko ze problem jest taki ze to musi byc z konkretnej sieci sklepow, “delikatesy centrum”. wiec jesli ktos nie bral udzialu to mala szansa ze bedzie mial taki paragon:( ale ze mnie gapaaaaa zla jestem:/

Tak wlasnie. Nie moge tego jakos przebolec, rzadko cos wygrywam a teraz jak sie udalo to zgubilam paragon://

Mam i ja :slight_smile:

1

Aniu nie denerwuj się może jeszcze go znajdziesz. A przy kompie nie zostawiłaś jak zarejestrowałaś się do konkursu?
Moje maskary teź dotarły choć jeszcze nie rozpakowane…

Mój kurier z maskarami zawitał po 14. Mam i od jutra nie zawacham się ich użyć :wink:

no nareszcie dotarła nagroda za konkurs na tesco loves babie…a kompletnie się jej dzisiaj nie spodziewałam bo czekam na kuriera :smiley:

1