Nagrody w konkursach (Część 1)

Jak wrzucasz zdjęcia na konkursy to i tak krążą:-p

Ja to wychodzę z założenia ze co mi po jednym kremie z wygranej jeśli zdjęcie córci będzie w sieci na lata a przecież nigdy nie wiadomo kto ogląda takie foty.

Ale fakt faktem ze dziewczyny sporo wygrywają, czasami się zastanawiam skąd na to biorą czas, forum i jeszcze konkursy :wink: Albo już mają taki nawyk wygrywania;) że puszczą los i los tylko czeka na ich szczęście He he

Anita, nie wszystkie konkursy wymagają zdjęć…Są też takie np. na rymowanki, nazwę, dokończenie zdania itp.
Ale fakt faktem, że sprawa ze zdjęciami zawsze jest kontrowersyjna. Jeśli już wrzucam fotki to tylko takie przemyślane tzn. nie obsceniczne, tak mi się przynajmniej wydaje…

Ja tu na forum też wrzucam i na fejsie…

Ja to raz na jakiś czas wygram ale na fejsie w ogóle nie wygrałam

A jakiś czas temu był konkurs na hippku i wygrałąm nagrodę dodatkową

1

Gratulacje dziewczyny!
Ja to kurcze w tych “obiadkowych” coś szczęscia nie mam…

Ja też jescze w obiadkowych nigdy nie wygrałam.

ee do obiadkowych (hipp, bobovita, etc) ja też nie mam szczęścia :stuck_out_tongue:

Właśnie dostałam maila o wygranym bonie na 100zł do tesco w konkursie cif i domestos. Nagroda przyjdzie w terminie 45 dni…

Wow Angie super:) gratulacje

Dzięki Beata :wink:

Angie Ty szczęściaro:-p
Gratulacje:-):slight_smile:

Angie gratulacje :slight_smile:

Angie 45 dni to długo, ale i tak takie nagrody z bonami są super :slight_smile: gratki ogromne!

Jaz bonami nie mam szczęścia

Dzięki Dziewczyny. Kusia z Tobą nie mam żadnych szans. Przy Tobie moje szczęście to raczej fuks. :wink:

Jak Wy wyszukujecie te wszystkie konkursy?:))

K.Czerska ja codziennie sprawdzam konkursowemamy.pl, łowca-okazji.pl, nagroland na fb:-)
A ja się załapałam na test witamin do poprawy kondycji włosów na samplecity:-)
Bede tez testować nowa masc na odparzenia Neodex.

Dziękuję Kasiu za info.