Nagrody w konkursach (Część 1)

Dzięki Sylwia :slight_smile: zaraz oblukam :slight_smile:

Właśnie listonosz przyniósł nam karty CzuCzu wszystkie trzy zestawy na prawdę fajne

a ja myślałam, że od Nestle wygrałam 2x próbki sinlac a przyszło ich aż 10 opakowań :slight_smile:

Kusia_ss: To lepiej dla Ciebie, gratuluję :slight_smile:

:smiley: Mogę się i ja w końcu pochwalić czymś :slight_smile: Jakiś czas temu zgłosiłam się do rozdania na jednym z blogów, i kompletnie o tym zapomniałam, a dzisiaj okazało się, że zostałam wylosowana :smiley: Zatem zaczekam sobie grzecznie na pana listonosza, a jak dostanę pakę to się pochwalę zdjęciem :slight_smile:

A my dostaliśmy kosmetyki z Nivei :slight_smile: Mały zestaw ale ostatniego dnia fartem uzbierały się moje brakujące 4 punkty. Kikacu a Ty już dostałaś swoje:)

1

Mraczek Ty szczęściaro:) ciągle coś wygrywasz:)
No ale fajnie fajnie,grasz to wygrywasz:) Gratuluje

dziewczyny gratulacje :wink:
ja też coś wygrałam ale jeszcze nie wiem co :wink:
czekam na kuriera, w Święta wysłałam zdjęcie koszyczka na konkurs VTECH, i wygraliśmy

Silje a Ty wiesz co wygrałaś ?

Basiu wiem :slight_smile: Zestaw kosmetyków, puder, tusz do rzęs i jakieś tam jeszcze kilka rzeczy jest :slight_smile:

Dziewczynki, dzięki Samancie, która czujnym okiem wyłapała i moje nazwisko, dowiedziałam się, że wygrałam krem przeciw rozstępom z nestle. Dziękuję Samantko raz jeszcze :*

Kussia bo to byl konkurs z typu “zalajkuj post i napisz w komentarzu pod spodem ‘biore udzial’”. Na takie konkursy mam czas :slight_smile:
I oczywiscie gratulacje dla Toski :slight_smile:

Ja również gratuluję wszystkim zwyciężczyniom :slight_smile:

Mraczek do mnie też dziś dotarł mały zestaw od Nivea, do dużego niestety zabrakło 3 pktów.

Proud Mommy mam do ciebie pytanie - dostałaś już paczkę do testowania z Omegamed?

Mraczek wygrałyśmy płyty z muzyką dla maluszka:)

Mraczek dostałam i zestaw mój i ten na moja mamę wygarny. W zasadzie ten mały zestaw co wygrałam na mamę rozdałam. Najpierw siostra przyszła i sobie wybrała, a później moja hmm powiedzmy że ja nazywam ją kuzynką (pisałam kiedyś że ma tak samo jak ja na imię i nazwisko i synka o imieniu Filip) przyniosła mi kocyk i podusie z Gerbera (mówiła, że wygrała dwa zestawy i jeden mi dała) więc ja nie chciałabym być dłużna i dałam jej do wyboru kosmetyki. Ale wiecie co stwierdziłam, że dobro wraca bo godzinę później na maila dostałam info, że wyróżniono moją poradę i zdobyłam 30 pkt i dobiłam do dużego zestawu, więc i mojej szwagierce spodziewającej się dzidziusia coś skapnie;)
Co do omegamed to ja mam pytanie, bo ja dziś dostałam, ale jak czytam Wy miałyście info o tym, a ja nie. Byłam bardzo zdziwiona, ale wiadomo jak dają to biorę;)

Kikacu to gratuluje, ze udało ci się uzyskać ostatnie punkty do dużego zestawu. Mi niestety zabrakło 3 i tak już zostało.

Dziewczyny ale Wy macie fajnie :slight_smile: Gdzie wy wyszukujecie te konkursy? w internecie? czy to jakieś sms-y z produktów trzeba wysyłać? :slight_smile:

Levusek ja korzystam z www.konkursowemamy.pl, a odnośnie smsowych konkursów wygrała kiedyś któraś?

Dziękuję :slight_smile: