Nagrody w konkursach (Część 1)

SylwiaS mi brakło 11 i też się nie udało ale przyszedł mały zestaw i się cieszę

Konkurs “Relaks dla mamy, brzuszka i maluszka”
płyty z muzyką dla maluszka:) Dziękuję Dariolka ja już zapomniałam o tym, ale super dam mojej przyjaciółce która w lipcu rodzi

Kikacu kilka lat temu Timotei organizował jakieś konkursy SMSowe i sporo zestawów wówczas wygrałam.
Ale muszę wam się pochwalić ze ostatnio czytając o waszych wygranych wziełam udział w konkursie Enfamil poprzez Rossnet i wygrać udało nam się mleko dla małej :wink:

wczoraj przyszła do mnie nagroda VTECH dostaliśmy trzy sztuki puzzli, i 15 kolorowych krążków w sumie sama nie wiem do czego one są ale moje dziecko fajnie się nimi bawi i do tego trzy lizaki :wink:

1

1

mamabasia puzzle fajne i na pewno się przydadzą :slight_smile: Bardzo fajnie

Mraczek wiem wiem:) pisałam kilka komentarzy wcześniej o tym:)

Wiem dlatego dziękuje bo ja nic nie wiedziałam a dzięki Tobie nie przepadnie:)

kussia, tak dostałyśmy już paczuszkę :slight_smile: wczoraj przyszła :smiley:

mamabasia, gdyby to było masywniejsze to powiedziałabym, że te krążki to jak frisbee wyglądają, ale może mają podobne zastosowanie :slight_smile:

a mój mężul wygrał wczoraj na warsztatach chustę elastyczną :smiley:

EDIT: na prośbę mraczek wrzucam brzucha :slight_smile:

1

1

Proud pogratuluj mężusiowi za zaangażowanie a Tobie chusta się przyda jak na zawołanie:) Super że udaje się nam wszystkim coś tam wygrać bo to przecież cieszy , a jak samopoczucie i pokaż gdzieś brzuszek jaki już duży jest:)

Proud Mommy no właśnie do mnie też wczoraj przyjechał kurier z przesyłką :slight_smile:

a co do Oillanu to w końcu się dowiedziałam, że mają tyle zgłoszeń i dlatego jest opóźnienie w wysyłkach

kurcze dziwczyny, bo nam tez udalo sie wygrac omegamed do testowania, ale ja do tej pory nie otrzymalam paczuszki. Dostalam maila tylko ze dostalismy sie do testow i nic wiecej. A moze adres trzeba bylo odpisac, ale nie wydaje mi sie, bo nie prosili o adres, widocznie w ankiecie sie podawla wczesniej

Proud czy mała ma głowę na górze czy to tylko tak wygląda? :smiley:

Piękny brzuszek Proud Mommy,jejku jak to przeleciało.Chusta super:)

Ja też chcę coś wygrać hehe:)

Proud ja tez taki chcę , trudno jeszcze dziewczynkę dorobie do tego męskiego grona:)

Gwiazdko, adres podawałaś w formularzu, w którym zgłaszałaś się do testów :smiley:

Silje, u nas już głowa w dole :smiley: ale brzuch mam kanciasty :stuck_out_tongue:

mamunia, zleciało, bo to już połowa 34. tc :smiley:

gwiazdka ja wczoraj dwa razy sprawdzałam maila i żadnej wiadomości nie miałam a dostałam omegamed.
Gratuluje wszystkim nagród:)

A to nasza wygrana apaszka w MamaZen Konkursie Foto, wiosenny spacerek:) Fajne kolorki i taka bardzo milutka w dotyku , jutro założymy na spacer:)

1

1

Nie wierzyłam w całe te konkursy, że cokolwiek wygram, ale od początku ciąży zaparcie brałam udział w różnego rodzaju konkursach no i w tym miesiącu zostałam zasypana mailami i smsami o wygranej. Udało mi się wygrać butelkę Tommee tippee w konkursie tescolovesbaby, butelkę NUK do testowania, laktator i wkładki z LOVI i trójpak żywca dla partnera, bo ja rodzę w czerwcu więc się nie napiję :D.

pola ja tez się załapałam na testowanie butelki NUK :slight_smile:

pola, Ty też w czerwcu? wow, to już jest nas trzy :slight_smile: